Gönderen Konu: Taþ Satýl Alma USD >> TL Deðiþim Sorunu  (Okunma sayýsý 2315 defa)

Çevrimdýþý r_spect

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : cs
Taþ Satýl Alma USD >> TL Deðiþim Sorunu
« : 05 Aralýk 2013, Perþembe - 16:23 »
Merhabalar,

Birkaç aydýr oyunu oynuyorum 5-6 sefer taþ almýþlýðým var. Fakat baþka bir cihazda görene kadar fark etmediðim bir þeyi gördüm.Ben taþlarý USD ( dolar ) ile alýrken diðer arkadaþým TL ile alýyor 2500 taþta arada 14-15 tl lik farklar oluyor. Sýkýntýmý mail ile belirttim ( Türkçe þekilde ) haliyle randýmanlý bir dönüþ alamadým . Acaba düzeltmek için yani TL ye geçeblimek için ne yapmam ggerektiðini bilen bir arkadaþ var mý ?

bu arada oynadýðým ürün Android tabanlý tablet 

Þimdiden Teþekkürler

Ýyi Günler

Çevrimdýþý Tanz

• 9.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 24
  • Clash of Clans
  • 3 Mesajý Toplam
    6 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Pektas
  • Klaným : HAN
Ynt: Taþ Satýl Alma USD >> TL Deðiþim Sorunu
« Yanýtla #1 : 05 Aralýk 2013, Perþembe - 23:16 »
Bunu bende sýkça yaþýyorum nasýl bir çözümü olur bilemiyorum ama bankayý deðiþtirmekte fayda var gibi gözüküyor. Benim kartým vakýfbanktan bir arkadaþým baþka bir firmanýn kartýyla alýþveriþ yapýyor tl ile

Çevrimdýþý Rkymia

• 4.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 9
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Rkymia
  • Klaným : Orduyu Hümayun
« Yanýtla #2 : 05 Aralýk 2013, Perþembe - 23:32 »
bir arkadaþým iphone ile oynuyor oyunu taþý tl üzerinden ve tabi biraz daha ucuza aldý... ben android ile oynuyorum ve dolar üzerinden aldým taþý... açýkçasý ben bunu ios ile android fiyat politikasý diye düþünüp araþtýrma gereði hissetmedim hiç... android cihazla oynayýp tl üzerinden daha ucuza taþ alabilen varmý merak ettim þimdi... çevremde android ile oynayan herkes dolar üzerinden alým yapýyor...

Çevrimdýþý SLayTR

• 22.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 65
  • Rep Puaný : 1
  • Clash of Clans
  • 23 Mesajý Toplam
    31 Kere Beðenildi
« Yanýtla #3 : 06 Aralýk 2013, Cuma - 09:50 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
bir arkadaþým iphone ile oynuyor oyunu taþý tl üzerinden ve tabi biraz daha ucuza aldý... ben android ile oynuyorum ve dolar üzerinden aldým taþý... açýkçasý ben bunu ios ile android fiyat politikasý diye düþünüp araþtýrma gereði hissetmedim hiç... android cihazla oynayýp tl üzerinden daha ucuza taþ alabilen varmý merak ettim þimdi... çevremde android ile oynayan herkes dolar üzerinden alým yapýyor...

+1

Ayný konunun bende takipçisiyim..