Gönderen Konu: 1250 çoklu savaþlarda ödül hediyesi  (Okunma sayýsý 12959 defa)

Çevrimdýþý Mktaskin

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 2
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
1250 çoklu savaþlarda ödül hediyesi
« : 31 Aralýk 2012, Pazartesi - 19:56 »
Merhaba 1250 ödül nasýl kazanýlýyor bu konu hakkýnda acil yardým bekliyorum sayýyý arttýrmak için ne yapmak gerekiyor 1221 oldum fakat bir türlü artmýyor savaþ kazandýðým haldee

Çevrimdýþý kRnc

• 46.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 194
  • Rep Puaný : 46
  • Durumum:
  • Okuyom ben yaa !
  • 61 Mesajý Toplam
    265 Kere Beðenildi
  • COC Nick : kRnc
  • Klaným : it the fcuk
Ynt: 1250 çoklu savaþlarda ödül hediyesi
« Yanýtla #1 : 01 Ocak 2013, Salý - 00:47 »
Savaslarda sol ust kosede altin iksir ve kupa sayisi yazar orda savas bitiminde ne kadar kupa kazanacaginiz gorunur 1250 kupa kazandiginizda 450 tas alirsiniz

Yiyemiceðiniz muzu soymayýn Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Paylaþmýþ olduðum bilgiler faydalý geldiyse bir teþekkür ve Repi fazla görme Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Gamecenter : Brk.K

Çevrimdýþý MrYetisen

• 92.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 967
  • Rep Puaný : 33
  • Durumum:
  • The Hero of Weak people
  • 197 Mesajý Toplam
    474 Kere Beðenildi
    • MrYetisen on Twitter
  • COC Nick : Envercanytsn
  • Klaným : WOLF/BOZKURT
« Yanýtla #2 : 01 Ocak 2013, Salý - 09:34 »
Þimdiye kadar aldýðýn tüm kupalarýn toplamý; belki 13000 bin bile olmuþtur Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap onlarin istedigi ulasabildigin en yuksek kupa sayisinin 1250 olmasi ;

Once +20 sonra -10 sonra da +5 aldigimizi dusunelim.. Bizim buradan aldigimiz kupa sayisi 25 ama eksilenlerle birliklikte 15 iupaniz olacak.. Gorevin tamamlanmasi icin 25 olan grubun degil,15 kupa olan grubun 1250 olmasi lazim..

MrYetisen 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: TReeArms (01 Ocak 2013, Salý - 09:49)

Çevrimdýþý Mktaskin

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 2
  • Clash of Clans
« Yanýtla #3 : 01 Ocak 2013, Salý - 15:08 »
Zor valla 1200 ün üstüne çýkamýyorum hiç

Çevrimdýþý kRnc

• 46.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 194
  • Rep Puaný : 46
  • Durumum:
  • Okuyom ben yaa !
  • 61 Mesajý Toplam
    265 Kere Beðenildi
  • COC Nick : kRnc
  • Klaným : it the fcuk
« Yanýtla #4 : 01 Ocak 2013, Salý - 22:18 »
Savunmaný geliþtirmeden kupa kasmaya çalýþma dicem ama 1250 kas sora düþürürsün tekrardan ve ayrýca o 450 taþý 50 taþ daha biriktirip inþaatcý almak için kullanmaný tavsiye ederim

Yiyemiceðiniz muzu soymayýn Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Paylaþmýþ olduðum bilgiler faydalý geldiyse bir teþekkür ve Repi fazla görme Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Gamecenter : Brk.K

Çevrimdýþý Admin

• Site Lideri
  • *
  • Ýleti: 2734
  • Rep Puaný : 552
  • Durumum:
  • 989 Mesajý Toplam
    3240 Kere Beðenildi
    • http://www.clashofclanstr.com
  • COC Nick : 1923 ϟ Cherhat
  • Klaným : 1923TÜRK (#2YY2PYP)
« Yanýtla #5 : 02 Ocak 2013, Çarþamba - 12:43 »
Zor valla 1200 ün üstüne çýkamýyorum hiç

biz napalým  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý Kemalylc

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 6
  • Durumum:
  • Clash of Clans
« Yanýtla #6 : 07 Ocak 2013, Pazartesi - 13:36 »
Demekki zor olan 1200 e ulasmakmýþ 1 kere 1250 e ulaþtým þimdi 800 ile 1300 arasýnda rahatca geziyorum

Çevrimdýþý Ziyaretci

• 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1277
  • Rep Puaný : 25
  • 1124 Mesajý Toplam
    3673 Kere Beðenildi
« Yanýtla #7 : 07 Ocak 2013, Pazartesi - 15:03 »
Savunmanýz iyi olsun çünkü 1200deki adamlar kolay olmuyor. Savunmadan kupa düþürürseniz þansýnýz 2ye katlanýr.

Çevrimdýþý MrYetisen

• 92.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • 197 Mesajý Toplam
    474 Kere Beðenildi
    • MrYetisen on Twitter
« Yanýtla #8 : 08 Ocak 2013, Salý - 00:02 »
savunma iyiyse saldýrýya gerek yok, sadece altýn kasmak için Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý Ziyaretci

• 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1277
  • Rep Puaný : 25
  • 1124 Mesajý Toplam
    3673 Kere Beðenildi
« Yanýtla #9 : 08 Ocak 2013, Salý - 07:43 »
Saldýrmadan oyunun zevkine varýlmaz Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Tamam, biliyorum genelleme yaptýðýný Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý MrYetisen

• 92.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • 197 Mesajý Toplam
    474 Kere Beðenildi
    • MrYetisen on Twitter
« Yanýtla #10 : 09 Ocak 2013, Çarþamba - 02:35 »
ben savunmamý çökertemeden giden 65liklerin tekrarýný izleyerek kafa buluyorum Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap savaþmaktan daha eðlenceli onlarý nasýl yendiðini izlemek Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý Anatolian

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 3
  • Rep Puaný : 1
  • Hattý müdafa yoktur. Sathý müdafa vardýr
  • 1 Mesajý Toplam
    2 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Anatolian21
  • Klaným : Amed Klaný
« Yanýtla #11 : 21 Þubat 2013, Perþembe - 09:48 »
1250 kupa problemi olan arkadaþlar, saldýrýlarda rakibin sadece belediye binalarýný hedef alacak þekilde taarruz edin, mesela belediye binasý sur dýþýnda olan yada belediye binalarý surlarýn hemen yanýnda olan köylere tüm atak gücünüzü kullanarak saldýrýn,

belediye binasýný yýkarsanýz zaten en düþük 5 kupa alýrsýnýz, aþaðýya kendi taktiðimi yazýyorum, teþekkür edersiniz artýk Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

80 okçu
20 goblin
4 dev
ve klan ile taarruza kalkýyoruz

-belediye binasý müsait olan rakip arýyoruz ( isterse leveli 65-70 olsun fark etmez )
-önce bir kac tane yem atýyoruz havanlarý engellemek için
-sonra tüm okçularýmýzý belediye binasýnýn yanýna indiriyoruz,
-okçular kýsa sürede bazen sert çarpýþmadan sonra belediye binasýný indiriyorlar-
-okçular belediye binasý ile ilgilenirken goblinleri de sur dýþýnda müsait olan altýn ve iksir madenlerine salýp belediye binasýnýn yanýnda hem para ve iksir hemde % yüzdeyi arttýrarak daha fazla kupa alýyoruz
-köy binasýnýn yanýna bazen tesla vs gizli tuzaklar kuruyorlar bunun için bir kac tane asker her zaman bulundurun mesala klanda olabilir bu, maksat savunmanýn dikkatini daðýtýp oyalayarak köy binasýnýn yýkýlmasýný saðlamak.

tam bir hafta 1240-1170 arasýnda gidip geldim ettim etmedim yakalayamadým 1250 öyle ki bir ara 1250 yi bana saldýraný yenerek geçmiþim ama sonra biri saldýrmýþ bana tekrar 1250 aþaðý bile düþmüþüm Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

sonra bu parlak fikir geldi ve inanýn 1200 den 1250 ye yaklaþýk 1-2 saatte geçtim

yanlýz þimdi 3. inþaatçýyý aldým oyunun anlam ve önemi bitti gibi benim için benim fikrim 1500 de ve 2000 de inþaat kulubeleri yada ödüller olmalý ki heves kýrýlmasýn Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

not: 3. kulubeyi aldýktan sonra size nasýl bir günde 2 milyona yakýn para kazanýlýr onu anlatacam inþallah  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Anatolian 'nin Mesajlarýný Beðenen 2 Kullanýcý: Muratmnr (12 Aralýk 2015, Cumartesi - 21:21), murti53 (12 Mart 2013, Salý - 16:05)