1250 kupa problemi olan arkadaþlar, saldýrýlarda rakibin sadece belediye binalarýný hedef alacak þekilde taarruz edin, mesela belediye binasý sur dýþýnda olan yada belediye binalarý surlarýn hemen yanýnda olan köylere tüm atak gücünüzü kullanarak saldýrýn,
belediye binasýný yýkarsanýz zaten en düþük
5 kupa alýrsýnýz, aþaðýya kendi taktiðimi yazýyorum, teþekkür edersiniz artýk Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriþ Yap80 okçu
20 goblin
4 dev
ve klan ile taarruza kalkýyoruz
-belediye binasý müsait olan rakip arýyoruz ( isterse leveli 65-70 olsun fark etmez )
-önce bir kac tane yem atýyoruz havanlarý engellemek için
-sonra tüm okçularýmýzý belediye binasýnýn yanýna indiriyoruz,
-okçular kýsa sürede bazen sert çarpýþmadan sonra belediye binasýný indiriyorlar-
-okçular belediye binasý ile ilgilenirken goblinleri de sur dýþýnda müsait olan altýn ve iksir madenlerine salýp belediye binasýnýn yanýnda hem para ve iksir hemde % yüzdeyi arttýrarak daha fazla kupa alýyoruz
-köy binasýnýn yanýna bazen tesla vs gizli tuzaklar kuruyorlar bunun için bir kac tane asker her zaman bulundurun mesala klanda olabilir bu, maksat savunmanýn dikkatini daðýtýp oyalayarak köy binasýnýn yýkýlmasýný saðlamak.
tam bir hafta 1240-1170 arasýnda gidip geldim ettim etmedim yakalayamadým 1250 öyle ki bir ara 1250 yi bana saldýraný yenerek geçmiþim ama sonra biri saldýrmýþ bana tekrar 1250 aþaðý bile düþmüþüm Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriþ Yapsonra bu parlak fikir geldi ve inanýn 1200 den 1250 ye yaklaþýk 1-2 saatte geçtim
yanlýz þimdi 3. inþaatçýyý aldým oyunun anlam ve önemi bitti gibi benim için benim fikrim 1500 de ve 2000 de inþaat kulubeleri yada ödüller olmalý ki heves kýrýlmasýn Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriþ Yapnot: 3. kulubeyi aldýktan sonra size nasýl bir günde 2 milyona yakýn para kazanýlýr onu anlatacam inþallah Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriþ Yap