Bluestacks yardýmýyla bilgisayar üzerinden oynayanlarýn cogu bu soruyu soruyor,
- belli bir sure bekleyince oyundan atmasýn. Ama nasýl ?
Bende düþündüm düþündüm ve aklýma boyle birþey geldi.
Ganimet ve özellikle kupanýzý korumak istiyorsanýz anlattýklarýmý yapýn. Uyurken koyünüz açýk kalsýn. Evde acýn is yerinde rahat olun.
Iyi okuyun, anlayacaksýnýz Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriþ YapIlk olarak, ' mouse and keyboard recorder ' programýnýn full sürümünü bulmanýz gerekiyor. Full sürüm olmazsa sýnýrlý kullanýrsýnýz.
Mouse and keyboard recorder. Ne ise yarar,
Bu program kayýda baþladýðýnýz andan itibaren mouse ile yaptýklarýnýzý kayýt altýna alýr ve repeat yani tekrarla dediginizde ise harfiyen yerine getirir. Bunu ard arda tam 9999 kez yaptýrabýlýrsýnýz Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriþ YapOyunu acýn. 'Onerým' tam ekran olsun.
Kayýdý baþlatýn.
Yaklaþýk 4-5 dakýka boyunca sýrayla butun altýn madený ve ýksýr toplayýcýnýza basýn, bu arada ekranýn orta kýsmýndaký býnalara da týklayýn. ( ortadaký býnalara týklamanýzýn sebebý baglantýnýz koparsa ekranýn orta kýsmýnda yenýden baglan butonu çýkar. Bu sayede oyuna yenýden baglanabýlýr. )
Soyledýklerýmý yaptýktan sonra kaydý durdurun. Unutmayýn kayýt anýnda ekraný kaydýrmayýn. Buz iþlemleri yaptýktan sonra tekrar sayýsýný 9999 yapýn. Tekrar hýzýný mýnýmuma ayarlayýn. Ve baþlatýn sýzýn yerýnýze hem köyünüzü açýk tutsun hemde madenlerýnýzý toplasýn Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriþ YapAyrýca evden çýkýnca ara sýra savaþýrým dýyenler,
Kayýdý uzun tutun 7-8 dk gýbý. Ve kayýdýn en sonunda orta kýsýmý kullanýn. Kayýt anýnda orta bölümlere tiklamayin. En sonunda orta bölümü kullanýn ve bitirin. Orta bolum, yani baðlantý kopunca yenile butonunun çýkacaðý yer. Siz telefon yada tabletten tekrar oyuna baðlandýðýnýzda bilgisayarda, ' baska bir cihaz baglandi ' uyarýsý alýr ve ' tekrar yükle ' butonu çýkar. Uzun kayýt yapýp tekrar hýzýný minimuma indirirseniz mouse un en sonda orta kýsma gelip butona týklamasi sizin savas yapmaniz icin gerekli zamaný saglar..
Yardýmcý olabildiysem ne mutlu..
Kupalarýnýzý saklayýn çalmasýnlar Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriþ Yap- telefondan yazýyorum resim paylasamadim programla ilgili, zaten kolay bir programdir.
NOT - full sürüm bulamazsanýz tekrari 5 defa yapar.
Tesekkurler.
SkyWegas