Gönderen Konu: Ganimet Sýkýntýsý  (Okunma sayýsý 1917 defa)

Çevrimdýþý Ilter Özgüneþ

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : -(ilter)-
  • Klaným : AHbaplaR
Ganimet Sýkýntýsý
« : 09 Aralýk 2013, Pazartesi - 20:04 »
Son Güncellemeden sonra oyun oyunluktan çýktý, ve yavaþ yavaþ ticarete doðru gittiðini farkediyorum, lütfen ganimet olayýna el atýn ve oyunu bir an önce oynanacak formata sokun, zaten zor ganimet toplayýp geliþiyoruz, bide iþimiz yok taþmý basýcaz!! Admin lerin dikkatine..

Çevrimdýþý ACHILLES

• 30.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 98
  • Rep Puaný : 1
  • Durumum:
  • Master of Arrow
  • 29 Mesajý Toplam
    46 Kere Beðenildi
  • COC Nick : ACHILLES
  • Klaným : 1923TURK - 1923TURK2
Ynt: Ganimet Sýkýntýsý
« Yanýtla #1 : 10 Aralýk 2013, Salý - 14:55 »
Ilter elimizde olaydýda herkesi ganimete boðaydýk Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap)

Tr forumuyuz fakat Supercell ile ilgimiz yoktur forumca para kaptýrmamýz dýþýnda Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Þikayet için supercell direkt forumu var Ýng. oradan yazabilirsin yada mail atabilirsin.

Kolay gelsin

Çevrimdýþý SLayTR

• 22.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 65
  • Rep Puaný : 1
  • Clash of Clans
  • 23 Mesajý Toplam
    31 Kere Beðenildi
« Yanýtla #2 : 10 Aralýk 2013, Salý - 16:44 »
Sayýn moderatörüm ve board kadrosuna hitaben;

Bu oyunu oynayan ve bilgisayar baþýnda vakit geçiren bir çok insanýn bu forumu takip ettiðini düþünüyorum..

Yukarýda arkadaþýn sýkýntýsý vb. sýkýntýlar için bir bölüm açýlsa ve hangi adrese mail atýlacaðý ve bu konuda yardýmcý olunacak forumda bir bölüm açýlsa çok iyi olur diye düþünüyorum..
Hatta hatta  o bölümde;  bu tarz sýkýntýya düþen insanlar dertlerini dile getirse içlerimizden birileri bu mesajlarý ingilizceye çevirse ve hangi adrese mail atýlacaðýný izah etse ( ki ben bu forumda bu kapasiteyi görüyorum) inanýn bu forum daha etkili ve faydalý olur...

Unutmayalýmki bu oyunu oynayan herkez bu tarz sýkýntýlara düþebilir ve þayet muhattap bulamayýncada oyunu býrakmak zorunda kalacakdýr yada etrafýndakilere bu oyunu bu kadar oynayýpda düþdüðü sýkýntýyý dile getirecek oyunu kötüleyecekdir..

Nacizane görüþümü sizinle paylaþmaya çalýþdým...

Kalýn saðlýcakla..

SLayTR 'nin Mesajlarýný Beðenen 5 Kullanýcý: versay (14 Aðustos 2014, Perþembe - 13:40), MeRHaMeTSiZ (20 Aralýk 2013, Cuma - 12:03), hacu (19 Aralýk 2013, Perþembe - 10:05), Killer1453 (17 Aralýk 2013, Salý - 17:23), rohan (11 Aralýk 2013, Çarþamba - 18:18)

Çevrimdýþý enver ege

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 4
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : enver
  • Klaným : dedem osmanlý
« Yanýtla #3 : 02 Temmuz 2014, Çarþamba - 14:03 »
Arkadaslar oncelýkle bu oyunun dýger oyunlara gore daha ýyý oldugunu savunuyorum ancak bu oyunda para klan ici para transferi olsa daha ýyý olur dýye dusunuyorum lutfen bu mesajý ulasýlacak yerlere gonderýrsenýz sevýnýrým bu sayede para sýkýntýsý pek cekmeyýz dýye dusunuyorum