Gönderen Konu: Tatlý Zafer Görevi Yýldýz Sorunu  (Okunma sayýsý 4783 defa)

Çevrimdýþý Gambit

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : bosver
  • Klaným : bosver
Tatlý Zafer Görevi Yýldýz Sorunu
« : 12 Aralýk 2013, Perþembe - 15:12 »
Efenim öncelikle merhabalar diyerekten konuya giriyorum. Yaklaþýk 1 haftadan beri tespit ettiðim bir durum var. Biliyoruz ki Tatlý Zafer'de 1250 yýldýz toplayýnca 450 GEM veriyor. Fakat benim yýldýzlar 1016'da kalmýþ durumda. Defalarca oyunculara saldýrý yapmama ve saldýrýlarý 3 yýldýz ile kazanmama raðmen 1016 sayýsý artmýyor. Acaba bu sorunu nasýl çözebilirim ? Yardýmcý olursanýz çok sevinirim.

Saygýlarýmla.

Çevrimdýþý SonSekill

• 21.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 62
  • Durumum:
  • Hey! O bir altýn mý ?
  • 13 Mesajý Toplam
    14 Kere Beðenildi
  • COC Nick : SonSekill
  • Klaným : SINIR BEKÇÝLERÝ
Ynt: Tatlý Zafer Görevi Yýldýz Sorunu
« Yanýtla #1 : 12 Aralýk 2013, Perþembe - 22:30 »
Kardeþim senin þuan ki kupan kaç ? 1016 dan düþük mü ? Eðer düþük ise ne kadar saldýrý yaparsan yap yenersen yen artmaz ancak kupan 1016 dan fazla olana kadar . Senin görevde 1016/1250 yazýyorsa kupan en fazla 1016 ya kadar gelmiþ ve sonradan düþmüþ demektir . Kupan 1016 yý geçtikten sonra kazandýðýn savunma ya da saldýrýlardan kupa eklenecek ve 1016/1250 sayýsý deðiþecektir . Yardýmcý olabildiysem bir teþekkür yeter Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

SonSekill 'nin Mesajlarýný Beðenen 2 Kullanýcý: uzaya (25 Mayýs 2014, Pazar - 22:17), TReeArms (13 Aralýk 2013, Cuma - 11:34)

Çevrimdýþý Blood

• 18.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 52
  • Clash of Clans
  • 19 Mesajý Toplam
    25 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Blood
  • Klaným : Bilkent*
« Yanýtla #2 : 13 Aralýk 2013, Cuma - 15:57 »
Sen görevi tamamen yanlýþ anlamýþsýn 1250 yýldýz degil 1250 kupa yapman lazm orda 1016 sayýsý þuana kadar yükseldiðin en yüksek kupa sayýsý güncel kupa sayýna ekranda sol üst köþeden bakabilirsin

Yardýmým dokunduysa bi teþekkürü çok görmeyin Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý ilhanmessi

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 2
  • Clash of Clans
  • COC Nick : ilhanmessi
  • Klaným : Phantaso
« Yanýtla #3 : 06 Aðustos 2014, Çarþamba - 03:27 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Kardeþim senin þuan ki kupan kaç ? 1016 dan düþük mü ? Eðer düþük ise ne kadar saldýrý yaparsan yap yenersen yen artmaz ancak kupan 1016 dan fazla olana kadar . Senin görevde 1016/1250 yazýyorsa kupan en fazla 1016 ya kadar gelmiþ ve sonradan düþmüþ demektir . Kupan 1016 yý geçtikten sonra kazandýðýn savunma ya da saldýrýlardan kupa eklenecek ve 1016/1250 sayýsý deðiþecektir . Yardýmcý olabildiysem bir teþekkür yeter Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çok saðol dostum valla kafayý yemek uzereydim