Gönderen Konu: Kolay Yoldan Altýn ve Ýksir Toplama Taktikleri  (Okunma sayýsý 13920 defa)

Çevrimdýþý iancurtis

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1
  • Rep Puaný : 0
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    4 Kere Beðenildi
    • last.fm
  • COC Nick : iancurtis
  • Klaným : Napoli
Kolay Yoldan Altýn ve Ýksir Toplama Taktikleri
« : 14 Aralýk 2013, Cumartesi - 01:48 »
Arkadaþlar bir süredir coc oynuyorum, foruma bir müddet önce üye oldum ama ilk mesaj bu güne kýsmetmiþ. Size kýsaca kolay yoldan altýn kazanmayý anlatmak istiyorum.
Eskiden diðer bir çok oyuncu gibi ben de deli gibi kupa kasardým, zaten bazý güçlü oyuncular köy binasýný dýþarýda tutarak kupayý artýk o kadar da önemsemediðini gösteriyor. Köyüne baskýn yapýp bir tek köy binasýný ele geçiriyorsun ve en az 6-7 kupa kazanýyorsun. Altýn ve Ýksir depolarýný öyle güçlü koruyorlar ki bir þey yapman normal olarak mümkün deðil. Konumuz bu deðil.
Ben 1250 kupa seviyyesine kadar yükseldim, baþarýlarda gösterilen 450 gem þeysini aldým ve köyümü 6.cý seviyye ulaþtýrdým. Bundan sonrasý için altýn ve iksir toplamak benim için daha önemli hale geldi.

Bildiðimiz gibi oyunda altýn ve iksir toplayan en etkili dövüþçü goblinler oluyor. Laboratuvarda onlarý 3.cü seviyye yaptýktan sonra her saldýrýda mümkün kadar çok altýn ve iksire dikkat etmeye baþladým, kupa önemli olmadýðýndan her saldýrýda 15 kupa falan kaybetmeye baþladým ve 800 kupaya kadar düþtüm. Tabi oyunda kupayla ilgili her hangi bir kural yok yani bir þeyleri elde etmek ve ya geliþtirmek kupaya baðlý deðil.

Savaþmak için köy ararken oyun bizi otomatik olarak kendi seviyyemizdeki köylerle iliþkilendirir o yüzden normalde dövüþcü ve savunma güçleri +1250 kupa olan oyuncunun +800 filan kupa sahibi oyuncularla dövüþü çok kolay oluyor. Tabi bir çok acemi de para topluyor, çünki onlar seviyyesindeki oyuncular savunmaya uygun oyuncu olduðu için pek bir þey yapamýyor. Rahatlýkla her savaþtan +100000 altýn ve iksirle ayrýlmak kolay oluyor bu yolla.  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Bir de þunu belirteyim, her hangi bir köye saldýrýrken altýn ve ya iksir kasalarýnýn görünüþ olarak boþ olduðunu ama ala bileceðin altýn ve iksirin binlerce olduðu gözükür. Bir çok kiþi buna dikkat etmek dalar iksir depolarýna ve savaþcý kaybeder çünki normal oyuncu onlarý hep gizli tutar. Ýksir toplayýcý ve altýn madenleriniyse dýþarýda tutar.Ýþte iksirlerin ve altýnlarýn tamamý oradadýr. +100 barbarla rahatlýkla ele geçirebilirsiniz
  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

iancurtis 'nin Mesajlarýný Beðenen 3 Kullanýcý: mert5 (25 Aralýk 2014, Perþembe - 20:22), kaan alhan (01 Eylül 2014, Pazartesi - 16:22), ferdican99 (13 Nisan 2014, Pazar - 07:50)