Gönderen Konu: Oyun da ne yapmasý konusunda kararsýz kalanlar ýcýndýr !  (Okunma sayýsý 1905 defa)

Çevrimdýþý 5kaanfb5

• 7.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 18
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 8 Mesajý Toplam
    10 Kere Beðenildi
  • COC Nick : sanane
  • Klaným : devamlý deðýsýyor
Oyun da ne yapmasý konusunda kararsýz kalanlar ýcýndýr !
« : 17 Aralýk 2013, Salý - 00:04 »
Arkadaslar ben suanda 50lvlým kupa aralýðým 800 ýle 1300 arasý degýsýyor. þýmdý  sýze oyunla ýlgýlý ne yapmanýz gerektýgýný aklýmca bana gore dogru olan sekýlde anlatacaðým. oncelýkle oyunda serý sekýlde kasmak ýcýn ýnsaat klubelerý cok onemlý bunun ýcýnde nakýt paray ýle tas almak zorunda deýlsýnýz kupa gorevlerý fazlasayla tas verýyor kupanýzý 1250 yaparak 3. býr klube acabýlýrsýnýz ben 35 lvl ýken 2000 kupaya kadar cýktým ve kupa gorevlerý ýle oyuna para vermeden 4 tane klube aldým. klube sayesýnde ayný anda býrcok býnaya gelýstýrdýðýmýzden daha hýzlý gelýstýrýrýz. sonra ganýmet uðruna kupaya aldýrýþ etmeden koylere saldýrdým ve en cok 1250 ýle 1500 arasýnda cok fazla ganýmet geldýðýný tespýt ettým. bunun dýsýnda depolarým full ýken býlerek kupamý 800 lere kadar ýndýrýyorum ve ana býnayý dýsarý koyuyorum boylece ganýmetýmý korumus oluyorum. kupamý dusurmemýn sebebýde 800 cývarýnda beným koyumu ele gecýrecek kýsýnýn neredeyse olmamasýdýr bence oyunda kupanýn onemý yok ama bu sýze kalmýs tabý býrde gelýstýrýrken kaynaklarý fulledýkden sonra dýðer seylerý gelýstýrmeye bakýn býrde unutmamak gereken býseyde varký en ýyý savunma atakdýr yaný askerlerýnýz sevýyelerýný yukseltmeye cok onem verýn býrde buyuler gercekten savasýn gýdýsatýný cok deðýstýrýyor buyulerede onem verýn yakýnda koyumun resmýnýde yukleyeceðým. herkese bol ganýmetler  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

NOT: savaþ eþleþmelerý lvl e gore deðýl kupaya gore gelýr

« Son Düzenleme: 17 Aralýk 2013, Salý - 00:17 Gönderen: 5kaanfb5 »

5kaanfb5 'nin Mesajlarýný Beðenen 2 Kullanýcý: mosguvenlik (20 Ocak 2014, Pazartesi - 10:34), Sefa9813 (19 Ocak 2014, Pazar - 04:54)

Çevrimdýþý TReeArms

• Forum Polisi
  • 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1263
  • Rep Puaný : 83
  • Durumum:
  • Mekanýn Cennet Olsun Dayý.
  • 578 Mesajý Toplam
    772 Kere Beðenildi
  • COC Nick : TReeArms41
  • Klaným : 1923TURK
Ynt: Oyun da ne yapmasý konusunda kararsýz kalanlar ýcýndýr !
« Yanýtla #1 : 17 Aralýk 2013, Salý - 00:16 »
Merhaba
Foruma hoþgeldin, paylaþtýðýn bilgiler için teþekkürler, tanýþma bölümümüzede bir uðrayýp kýsaca kendini tanýtýrsan daha çabuk kaynaþýrýz, iyi forumlar iyi oyunlar

Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

TReeArms 'nin Mesajlarýný Beðenen 2 Kullanýcý: gfurkan (04 Nisan 2014, Cuma - 12:46), 5kaanfb5 (17 Aralýk 2013, Salý - 00:17)

Çevrimdýþý 5kaanfb5

• 7.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 18
  • Clash of Clans
  • 8 Mesajý Toplam
    10 Kere Beðenildi
  • COC Nick : sanane
  • Klaným : devamlý deðýsýyor
« Yanýtla #2 : 17 Aralýk 2013, Salý - 00:19 »
oncelýkle hos bulduk, tanýþma bolumune uðrarým tabýký neden olmasýn

5kaanfb5 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: TReeArms (17 Aralýk 2013, Salý - 07:43)

Çevrimdýþý mosguvenlik

• 19.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 54
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 8 Mesajý Toplam
    10 Kere Beðenildi
  • COC Nick : MOS
  • Klaným : SAKLI CENNET
« Yanýtla #3 : 20 Ocak 2014, Pazartesi - 10:35 »
çok doðru bir yaklasým

Çevrimdýþý irlanda

• 31.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 102
  • Durumum:
  • Sakarya Üniversitesi
  • 19 Mesajý Toplam
    21 Kere Beðenildi
  • COC Nick : irlandalý
  • Klaným : eksi çapuling
« Yanýtla #4 : 28 Ocak 2014, Salý - 18:44 »
En iyi savunma saldýrýdýr. Aynen bu oyunun ana konusu bu. Þahsen girilmedik, yýkýlmadýk köy yoktur.

twitter; tarikbey_
instagram; tarikbey