Gönderen Konu: Taþ satýn alma sorunu ! 2 (Çözüm)  (Okunma sayýsý 8681 defa)

Çevrimdýþý AlpErol

• 7.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 18
  • Rep Puaný : 0
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 3 Mesajý Toplam
    14 Kere Beðenildi
Taþ satýn alma sorunu ! 2 (Çözüm)
« : 02 Ocak 2013, Çarþamba - 22:52 »
Arkadaþlar daha yeni bu sorun benim baþýmdan geçti.Ben kesin çözüm yolunu buldum.Bu sorunla karþýlaþanlar olur diye bu konuyu açmak istedim.Eðer sizde taþ almaya çalýþtýðýnýzda "lütfen bu iþlemi tamamlamak için itunes destek ile temasý geçin" hatasý veriyorsa uygulayabileceðiniz bazý çözüm yollarý var.Bu sorun genellikle bir kartla alým yaptýktan sonra baþka bir kartý tanýtýp o kartla alým yapmaya çalýþmaktan oluyor.Bu durumda en kesin çözüm yolu destekle iletiþime geçmek, destek kartý hesabýnýza tanýmlatýp sorunu çözüyor bana 6 saatte cevap geldi.

Destekle nasýl iletiþime geçerim? :Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Bu adrese gidin.Açýlan sayfada sol alt köþede bulunan "Contact Support" butonuna týklayýn.Açýlan sayfada "Contact iTunes Store support" butonuna týklayýn. Select a Topic dedigi yerde "Purchasing, Billing&Redemption"  yazisina tiklayip sag tarafta acilan menuden de "Unable to purchase from itunes store" secip continue basin..Daha sonra acilan sayfada, itunes la nasil iletisim kurmak istediginizi soracak, asagidan "mail" secin, son olarak gelen sayfada kisisel bilgilerinizi eksiksiz doldurduktan sonra, asagidaki mesaj bolumune su mesaji yazin (when I try to buy gems on game "Clash of clans", it always says " contact itunes support please help) yazýp gönderirseniz sorun en geç 24 saat içinde çözülecektir.

Herkese kolay gelsin... Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Baþka çözüm yollarý için buraya bakýnýz;Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

« Son Düzenleme: 22 Mayýs 2013, Çarþamba - 22:30 Gönderen: o2d »

Clash of Clans: Alp Erol
GameCenter: YALPEROL

Herkese Ýyi Forumlar... Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

AlpErol 'nin Mesajlarýný Beðenen 10 Kullanýcý: Sezer34 (13 Ekim 2014, Pazartesi - 06:27), Ayusa (01 Nisan 2014, Salý - 06:35), kakarottoo (18 Þubat 2014, Salý - 16:10), xiryzho (23 Mayýs 2013, Perþembe - 14:47), sefor86 (16 Nisan 2013, Salý - 23:24), huseyin1971 (21 Þubat 2013, Perþembe - 08:46), reina (15 Þubat 2013, Cuma - 19:09), Adamking (13 Ocak 2013, Pazar - 09:12), Admin (03 Ocak 2013, Perþembe - 10:11), o2d (03 Ocak 2013, Perþembe - 00:00)

Çevrimdýþý o2d

• At Terbiyecisi
  • 62.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 335
  • Rep Puaný : 20
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 112 Mesajý Toplam
    302 Kere Beðenildi
  • COC Nick : O2d
  • Klaným : 1923TÜRK
Ynt: Taþ Satýn Alamýyorum. (Çözüm)
« Yanýtla #1 : 03 Ocak 2013, Perþembe - 00:00 »
tesekkurler

Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý AlpErol

• 7.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 3 Mesajý Toplam
    14 Kere Beðenildi
« Yanýtla #2 : 03 Ocak 2013, Perþembe - 20:53 »
tesekkurler

Ö.deðil. Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Herkese Ýyi Forumlar... Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý MrYetisen

• 92.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 967
  • Rep Puaný : 33
  • Durumum:
  • The Hero of Weak people
  • 197 Mesajý Toplam
    474 Kere Beðenildi
    • MrYetisen on Twitter
  • COC Nick : Envercanytsn
  • Klaným : WOLF/BOZKURT
« Yanýtla #3 : 08 Ocak 2013, Salý - 01:08 »
ben fakir olduðum için alamýycam Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap ama bir arkadaþ çok arýyordu, ona yardýmý dokunur..

Çevrimdýþý AlpErol

• 7.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 3 Mesajý Toplam
    14 Kere Beðenildi
« Yanýtla #4 : 12 Ocak 2013, Cumartesi - 19:35 »
ben fakir olduðum için alamýycam Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap ama bir arkadaþ çok arýyordu, ona yardýmý dokunur..

Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap almaya çalýþan ve bu sorunla karþýlaþan çok kiþi var faydalý olur heralde ... Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

AlpErol 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: Savaþ (23 Þubat 2013, Cumartesi - 12:09)