Gönderen Konu: Boom Beach (Supercell'den Deniz Savaþlarý Oyunu)  (Okunma sayýsý 13108 defa)

Çevrimdýþý MrYetisen

• 92.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 967
  • Rep Puaný : 33
  • Durumum:
  • The Hero of Weak people
  • 197 Mesajý Toplam
    474 Kere Beðenildi
    • MrYetisen on Twitter
  • COC Nick : Envercanytsn
  • Klaným : WOLF/BOZKURT
Ynt: Boom Beach (Supercell'den Deniz Savaþlarý Oyunu)
« Yanýtla #12 : 04 Ocak 2014, Cumartesi - 17:50 »
TR'ye geldi mi?

Çevrimdýþý DenizGozLum

• 22.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 66
  • Rep Puaný : 4
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 18 Mesajý Toplam
    36 Kere Beðenildi
« Yanýtla #13 : 04 Ocak 2014, Cumartesi - 18:52 »
Oyun Halen Canada Store de Yeni Guncellemeside Geldi Daha Beta Asamasinda Ama Ati Alan Uskudari Gecti Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý MrYetisen

• 92.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 967
  • Rep Puaný : 33
  • Durumum:
  • The Hero of Weak people
  • 197 Mesajý Toplam
    474 Kere Beðenildi
    • MrYetisen on Twitter
  • COC Nick : Envercanytsn
  • Klaným : WOLF/BOZKURT
« Yanýtla #14 : 04 Ocak 2014, Cumartesi - 18:54 »
Yani diyorsun ki biz oyuna baþlayana dek adamlar oyunun sýralamasýna girmeye baþladýlar ya da diyorsun ki alan aldý bile oyunu

hangisi iki anlam çýkarttým?

Çevrimdýþý emreketaaa13

• 12.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 35
  • Rep Puaný : 0
  • Durumum:
  • Aþk bir ganimetse goblinle beni pakize
  • 5 Mesajý Toplam
    13 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Dolphin:)
  • Klaným : FOÇA
« Yanýtla #15 : 04 Ocak 2014, Cumartesi - 23:40 »
yükledim fakat oyunda tek inþaatçýn oluyo ve inþaatçý klubesi yok baþka yoksa benmi bulamadým  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap clash of clans'ý sollayamaz  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Hayatta iki önemli þey vardýr.
1-Klan savaþýndaki ilk saldýrýda 3 yýldýz.
2-Klan savaþýndaki ikinci saldýrýda 3 yýldýz.

Çevrimdýþý luckyblood

• 6.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 15
  • Durumum:
  • "Victory Loves Preparation"
  • 3 Mesajý Toplam
    3 Kere Beðenildi
  • COC Nick : luckyblood
  • Klaným : BUYUK TURKÝYE 1
« Yanýtla #16 : 07 Ocak 2014, Salý - 20:54 »
Türkiye store a geldiði gibi oynayasým var.Hemen burdan haber verirsiniz inþ.. Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý emreketaaa13

• 12.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 35
  • Durumum:
  • Aþk bir ganimetse goblinle beni pakize
  • 5 Mesajý Toplam
    13 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Dolphin:)
  • Klaným : FOÇA
« Yanýtla #17 : 08 Ocak 2014, Çarþamba - 16:14 »
en yüksek lvl 55 var ama bayagý saglam ben 10 lvl yený oldum tek ýnsaatcýyla zor bayagý ya ama cok sarýyo saldýrýlar . muhtesem olmuþ

Hayatta iki önemli þey vardýr.
1-Klan savaþýndaki ilk saldýrýda 3 yýldýz.
2-Klan savaþýndaki ikinci saldýrýda 3 yýldýz.

Çevrimdýþý luckyblood

• 6.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • 3 Mesajý Toplam
    3 Kere Beðenildi
« Yanýtla #18 : 08 Ocak 2014, Çarþamba - 18:44 »
Daha sadece canada storeda olmasýna raðmen o kadar çok oynayan varmý ya.. Vay be ! Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý dttacconi

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 3
  • Clash of Clans
  • COC Nick : dttacconi
« Yanýtla #19 : 10 Ocak 2014, Cuma - 06:16 »
Sýrf bu supercell yüzünden ios tablet alýcam türkiye'ye gelse bile android lere 1.5 seneyi bulur gelmesi:S

Çevrimdýþý luckyblood

• 6.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • 3 Mesajý Toplam
    3 Kere Beðenildi
« Yanýtla #20 : 11 Ocak 2014, Cumartesi - 13:19 »
Arkadaþlar birisi canada posta kodu söyliyebilirmi bir türlü açamadm canada hesabý birde kredi kartý istiyo onuda halledemedim yardýmcý olabilcek varmý ?

Çevrimdýþý beastmaster

• 26.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 83
  • Rep Puaný : 3
  • Clash of Clans
  • 19 Mesajý Toplam
    43 Kere Beðenildi
  • COC Nick : ismail
  • Klaným : 1923TÜRK-1923TÜRK5
« Yanýtla #21 : 17 Ocak 2014, Cuma - 01:00 »
"Ben de forumda gördükten sonra oynamaya baþladým ve kýsmen hoþuma gitti. Birkaç gündür oynuyorum oyunu ve eðlenceli bir oyuna benziyor. Eðer yüklemek isterseniz kanada hesabý açmanýz yeterli olacaktýr ve clash of clans ý sevdiðinize göre bunun da hoþunuza gideceðini varsayýyorum.

Gözlemlerimi yazayým da oynamak isteyen olursa eðer göz önünde bulundurur.

Oyun Clash of Clans sistemine çok benziyor. Þimdilik iki kaynak var altýn ve odun olarak ama ileride madenler artýyor iki tane daha geliyor. Saldýrýlar kýyýdan saldýrma yöntemiyle oluyor ve COC tan farklý olarak askerlerimizi yönlendirme imkaný veriyor destekler vasýtasýyla. Ha bir de askerler COC taki gibi savaþ sonunda ölmüyor. Kalan saðlar bizimdir Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap.

Kendi fikrimi isterseniz oyun yine baðlayýcý bir oyun olacaktýr hele ki oyunda geliþtirmelere de gideceðini düþünürsek ki COC tan da bildiðimiz gibi nerden nereye geldi güncellemelerle. Yalnýz þimdilik gördüðüm kadarýyla sadece bir binada çalýþma imkanýmýz oluyor bir seferde bu da biraz sýkýcý olabiliyor. Ama strateji oyunlarýný sevenler için yine sevilen bir oyun olacaktýr.

Ha bir de COC taki deðil rakip saldýrýlarý. Sistemini tam olarak bilmiyorum tabi ama çevre adalarki düþmanlara saldýrýyoruz. Fakat onlar da tahminime göre rastgele yerleþtiriliyordur yine COC a benzer bir sistem kurduklarýný düþünüyorum bu konuda."

Geçenlerde forumda baþka bir konuda paylaþmýþtým bu yorumu. Þimdi 20 seviye civarlarýndayým oyunda. Biraz daha detaylý yazabilirim oynamak isteyenler olursa nasýl bir þeyler karþýlaþacaklarýný bilebilirler böylece.

Oyunda bana kalýrsa COC dan en büyük farklardan birisi eþleþme sistemi. Yine seviye dengimize göre rakiplerle karþýlaþýyoruz fakat COC daki gibi sonsuz sayýda seçeneðimiz olmuyor bu konuda. Kendi adamýzýn civarýndaki adalarda rakipler beliriyor zamanla ve bu rakiplerle savaþmak durumunda oluyoruz ve COC daki gibi istediðimiz sürece rakip deðiþtirme imkanýmýz olmuyor. Sanýrým tam süreyi bilmemekle birlikte iki gün civarýnda saldýrýp alamadýðýmýz rakibimizi deðiþtirme imkanýmýz oluyor. Bunda en büyük dezavantaj da ganimet ihtiyacýmýz olduðu vakit rakiplere saldýrarak rakibi alamadýðýmýzda baþka rakibe geçme imkanýmýz olmuyor. Ya madenleri beklemek zorunda kalýyoruz ya da alabileceðimiz rakiplerin gelmesini beklemek.

Oyundaki ganimet sistemine de deðinmek gerekiyor burada. Ayný COC daki gibi her türlü ganimeti cýkarmak için madenini inþa edebiliyoruz. Ayný zamanda çevre adalardan saldýrýdan kurtartýdýðýmýz halk tarafýndan bize gönderilen ganimetler de oluyor. Halkýn gönderdikleri sadece altýn oluyor. Bunun yanýnda kaynak adalarý oluyor ki buralar için online rakiplerle savaþmak durumunda kalýyorsunuz. Hatta öyle ki bir ada için kýsýr döngüye dönmüþtü resmen benim için. Ben rakipten rakip benden derken belki 10 sefer ayný kiþiyle o ada için savaþtýðýmýz olmuþtu (þimdilik bende kaldý Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap ). Saldýrý haricindeki gelir kaynaklarý da böyle elde ediliyor. Baþlangýçta 2 (altýn ve odun) olan gelir kaynaðý ilerledikçe 4 (taþ ve demir ilavesiyle) oluyor.

Savaþ stratejisi bakýmýndan COC a benzese de ordumuzun üzerindeki hakimiyetimiz daha fazla oluyor. Yönlendirme imkanýmýz oluyor destek üniteleriyle (COC daki büyüye benzer yine).

Oyundaki en büyük sýkýntý da bana kalýrsa iþçi durumu. Sadece bir iþçiyle ilerlemek sýkýntýlý oluyor tabi ki. Bilemiyorum bu konuda ilerleyen zamanlarda bir takým düzenleme ve farklýlýklar getirirler mi.

Kýsacasý oyun benim hoþuma gitti. Henüz piyasaya girmediðini ve bir nevi de deneme sürümü gibi sadece Kanada da olduðunu ve geliþme süreci olacaðýný göz önünde bulundurursak COC u sevdiyseniz bunu da seversiniz.

Piyasaya açýlacak mý yoksa Kanada yla sýnýrlý mý kalacak bir fikrim yok. Geçenlerde facebook sayfalarýnda anket düzenlemiþlerdi bu konuda yanlýþ hatýrlamýyorsam. Bana kalýrsa açýlacak fakat yine de yakýn bir zamanda olacak gibime gelmiyor hele ki android e epey zamaný var olduðunu düþünüyorum. Oyunun gelmesinin vakit alacaðýný düþünüyorum þahsen ve bu nedenle bu tarz oyunlarý sevenlerden olduðunuzu varsayarak Kanada hesabý açarak oyuna baþlamanýzý öneririm. Hem böylece oyun piyasaya tamamen sürüldüðünde önde olmuþ olursunuz Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
« Son Düzenleme: 17 Ocak 2014, Cuma - 01:15 Gönderen: beastmaster »

Çevrimdýþý Kursat55

• 14.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 39
  • Clash of Clans
  • 8 Mesajý Toplam
    11 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Laedri
  • Klaným : F4CRY
« Yanýtla #22 : 17 Ocak 2014, Cuma - 10:00 »
Kanada hesabý açýnca bizim kendi hesabýmýz gidiyor mu mesela coc gider mi þimdiki hesabýmdaki.

Çevrimdýþý beastmaster

• 26.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 83
  • Rep Puaný : 3
  • Clash of Clans
  • 19 Mesajý Toplam
    43 Kere Beðenildi
  • COC Nick : ismail
  • Klaným : 1923TÜRK-1923TÜRK5
« Yanýtla #23 : 17 Ocak 2014, Cuma - 19:38 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Kanada hesabý açýnca bizim kendi hesabýmýz gidiyor mu mesela coc gider mi þimdiki hesabýmdaki.

Hayýr gitmiyor. Tek cihazda farklý hesaplar kullanacaksýn yüklemek icin zaten. Telefondan yapmadýgým için nasýl oldugunu bilmiyorum. Ben itunes ile yaptým þahsen. Bilgisayarsa itunes u yetkilendirerek kanada hesabý actýgýnda da oyunu yükleyebilirsiniz