Biraz geç olacak ama "iTools" yada "iFunBox" programlarý ile iþini kolayca halledebilirsin. Benim tercihim iTools. iTools programý ile müzik, resim, video gibi dosyalarý telefonuna atabilirsin. Hatta bu program ile bazý oyunlarda (Subway Surfers, Temple Run vb.) hile yapabilirsin. Ýstediðin þarkýnýn istediðin yerlerini kesip zil sesi yapabilirsin. Google'a iTools kullanýmý yazarsan programý öðrenirsin Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapBiraz geç olacak ama "iTools" yada "iFunBox" programlarý ile iþini kolayca halledebilirsin. Benim tercihim iTools. iTools programý ile müzik, resim, video gibi dosyalarý telefonuna atabilirsin. Hatta bu program ile bazý oyunlarda (Subway Surfers, Temple Run vb.) hile yapabilirsin. Ýstediðin þarkýnýn istediðin yerlerini kesip zil sesi yapabilirsin. Google'a iTools kullanýmý yazarsan programý öðrenirsin Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapGeç olsun da güç olmasýn tam aradýðým program ismini bir yerlerden hatýrlýyorum Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Teþekkürler.