Gönderen Konu: DÜZEN YARDIM ??  (Okunma sayýsý 1856 defa)

Çevrimdýþý BoysOfHell

• 7.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 19
  • Rep Puaný : 0
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 10 Mesajý Toplam
    13 Kere Beðenildi
  • COC Nick : BoysOfHell
  • Klaným : 1923Türk
Ynt: DÜZEN YARDIM ??
« Yanýtla #12 : 27 Aralýk 2013, Cuma - 14:36 »
içeride sadece havan ve depolar olsun kardeþim top ve bombalarýda çýkar. küçük bir sur yap havan ve depolarý çevreleyen ondan sonra artan duvarlarla topu çevreleyebildiðin kadar çevrele depolarýn yakýnýna. Ortadaki surda sadece 4 depo ve havan olucak kare þeklinde unutma ondan sonra dýþarý bi sur daha yapabiliyorsan yap küçük küçük toplarý koy

BoysOfHell 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: LosT_WarrioR (27 Aralýk 2013, Cuma - 16:00)

Çevrimdýþý LosT_WarrioR

• 7.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 20
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 2 Mesajý Toplam
    2 Kere Beðenildi
  • COC Nick : LosT WarrioR
Ynt: DÜZEN YARDIM ??
« Yanýtla #13 : 27 Aralýk 2013, Cuma - 15:58 »
depolarý çevreledim, toplarýda ayrý çevreledim. daha fazla sur yapmam lazým fakat köy binasýnýn bitmesini bekliyorum. istediðiniz kadar kýzabilirsiniz Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap çünkü yeni öðreniyorum. alýþana kadar böyle arkadaþlar kusura bakmayýn lütfen Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap bana bu dizayný yaptýtýrken anladýklarým þunlar ; köy binasý dýþarda olmalý zaten kupam yok ayrýca bu seviyelerde olan binaya olsun.. önemli olan depolardý onlarýda havan ile korumam gerekiyor. okçu klubelerinin neden sur dýþýnda býraktýðýmýzý anlamadým..  Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap