Gönderen Konu: TEK OYUNCU (GOBLÝN KÖYLERÝ)  (Okunma sayýsý 37151 defa)

Çevrimdýþý orhanbaglam

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 3
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
  • COC Nick : orhan
  • Klaným : anatolian fire
Ynt: TEK OYUNCU (GOBLÝN KÖYLERÝ)
« Yanýtla #36 : 15 Aðustos 2014, Cuma - 18:36 »
Son bolum icin pekka falan kullanmaniza gerek yok.30 dev 2 ejder 3 sifa buyusu 5 duvarci ile rahat bir sekilde 100 alinabiliyo

Çevrimdýþý emre0694

• 17.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 49
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • COC Nick : Emre
  • Klaným : K3skhin-Büyük
« Yanýtla #37 : 15 Aðustos 2014, Cuma - 23:00 »
ben bütün ganimetleri aldým goblinlerden en sonuncu goblin köyüne 34 dev 4 kýrýcý 2 okcu 1 ejder 2 can 1 öfkeyle girdim þerbet kulesinden 2 yýldýz aldým devler hava ile okcularý kýrýnca direk ejderi saldým bütün ganimeti bitirdi sadece 8 bin iksir kaldý oda önemli deðil 143 yýldýz aldým goblin köyünden 4 tane kýrýcýyý duvara saldým duvarý kýrdý ardýndan 2 okcumu saldým daha sonrasýnda devleri saldým 1 þifa attým teslanýn ordayken daha sonra okcuya yaklasýrken bir þifa ve bir öfkeyi attým ve okcularý kýrdý daha sonrasý büyücü kulesinin olduðu taraftan bir tane ejderimi býraktým ejder bütün ganimeti süpürdü havaný 6 yapacak altýným oldu
« Son Düzenleme: 15 Aðustos 2014, Cuma - 23:46 Gönderen: emre0694 »

Çevrimdýþý ömer899

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • COC Nick : rohan
  • Klaným : asgardian
« Yanýtla #38 : 27 Aralýk 2014, Cumartesi - 05:10 »
merhaba arkadaþlar köy binam 8 76 levelim þöyle bir sorunum varki goblin haritasýndaki tüm görevleri tamamladým sadece sonuncusu hariç yani þerbet kuleleri ama sýkýntý þu 144 yýldýz görünüyo þerbep kulelerinide alýrsam 147 yapýcak bakýorum hepsini üçlemiþim üçleyemediðim yok nasýl yapýcam ne yapýcam bilmiyorum forumlardada herhangi bir þey bulamadým :/ konu hakkýnda bilgisi olan varmý acep Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý thewall

• 9.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 24
  • Clash of Clans
  • 3 Mesajý Toplam
    3 Kere Beðenildi
  • COC Nick : the wall
  • Klaným : ETERNAL --> #9CYGYPLQ
« Yanýtla #39 : 27 Aralýk 2014, Cumartesi - 16:11 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
merhaba arkadaþlar köy binam 8 76 levelim þöyle bir sorunum varki goblin haritasýndaki tüm görevleri tamamladým sadece sonuncusu hariç yani þerbet kuleleri ama sýkýntý þu 144 yýldýz görünüyo þerbep kulelerinide alýrsam 147 yapýcak bakýorum hepsini üçlemiþim üçleyemediðim yok nasýl yapýcam ne yapýcam bilmiyorum forumlardada herhangi bir þey bulamadým :/ konu hakkýnda bilgisi olan varmý acep Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
bazý yerlerde ikiye ayrýlýyor patika. sen kýsa olan patikanýn birini unutmuþun. aþaðý doðru dikkatli bakarsan þu an oynayabileceðin goblin köyü olduðunu görürsün.

Çevrimdýþý ömer899

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • COC Nick : rohan
  • Klaným : asgardian
« Yanýtla #40 : 28 Aralýk 2014, Pazar - 06:11 »
bazý yerlerde ikiye ayrýlýyor patika. sen kýsa olan patikanýn birini unutmuþun. aþaðý doðru dikkatli bakarsan þu an oynayabileceðin goblin köyü olduðunu görürsün.
         eyvallah dostum saðolasýn kamufle olmuþ sanki Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý Acestor

• 17.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 50
  • Rep Puaný : 1
  • Durumum:
  • Olabildiðince sýradan
  • 20 Mesajý Toplam
    27 Kere Beðenildi
  • COC Nick : LaBB
  • Klaným : TÜRK GÜCÜ
« Yanýtla #41 : 13 Ocak 2015, Salý - 21:35 »
Güzel deðinilmiþ konuda çünkü goblinlere hiç önem verilmediðini düþünüyorum.Þöyle de bir þey var,tüm askerleri baþtan verip,asker kalmayýnca 15-20 iksir kaldýysa orada (rast gele verdim miktarý) kimse tekrar dönüp de 15-20 iksir için bir sürü asker veremem gibisinden düþünecektir.Fakat çok yanlýþ çünkü orayý geçtiðinizde kazanacaðýnýz ganimet bu zararý çok rahat kapatabilir.

Neden yazdým bilmiyorum ama bilinmesi gerektiðini düþünüyorum.

Acestor 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: Emron (01 Þubat 2015, Pazar - 22:49)

Çevrimdýþý trolkafa1122

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1
  • Clash of Clans
  • COC Nick : jjjj
  • Klaným : Sakallýlar
« Yanýtla #42 : 30 Ocak 2015, Cuma - 01:30 »
Ýlgilenenlere duyurulur baþýnda oldugunuz goblin köyünün adýný youtubeye yazarak ne türden saldýrý ile alabileceðinize yardýmcý olucak birsürü video var

Çevrimdýþý СLASHÇI

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • COC Nick : KLANSIZ
  • Klaným : KLANIM YOK
« Yanýtla #43 : 13 Aðustos 2015, Perþembe - 14:41 »
Ben son köyü th7 askerleriyle almýþtým.Tam hatýrlamýyorum ama 20 küsür dev duvar kýrýcý 2 öfke 1 saðlýk ve en son olarak 2 ejder.Öncelikle devleri salýp hava savunmalarýný almalarýný bekleyin.Sonra barbarkral vb.yerleþtirin.Ejder hariç kerþeyi ortaya koyun.Tüm askerler bittiðinde ejderleri iksir deposunun olduðu yerden yerleþtirin.800 bin iksir almýþtým ama 410 bin küsür altýn kalmýþtý.Gelen paralarlada köy binasýný 8 e basýp ejderide 2 ye basmýþtým.TH8 oluncada biniciyle %100 aldým.

Çevrimdýþý kerem.eskici

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • COC Nick : EyE
« Yanýtla #44 : 07 Eylül 2015, Pazartesi - 18:04 »
Ben en sona geldim ama 150/149 yildizim var. UGRASÝORUM AMA OLMUYOR

Çevrimdýþý ileyeawoobe

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • COC Nick : ileyeawoobe
Ynt: TEK OYUNCU (GOBLЭN KЦYLERЭ)
« Yanýtla #45 : 09 Aðustos 2019, Cuma - 16:16 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap <a href="Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap">Amoxicillin 500 Mg</a> pxq.yqzc.clashofclanstr.com.wfs.au Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap