Gönderen Konu: 6. ve 7. köy seviyesi için tavsiye lütfen  (Okunma sayýsý 2324 defa)

Çevrimdýþý emirgan

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 3
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
6. ve 7. köy seviyesi için tavsiye lütfen
« : 02 Ocak 2014, Perþembe - 21:51 »
Mrb arkadaþlar, köy binasýný yükseltme konusunda tavsiyelerinize ihtiyacým var. Öncelikle 30. Seviyedeyim  köy binam 5. Sv. Bütün savunma kamplar binalar hatta duvarlar dahil max seviyede þuan(forumdaki tavsiyelere uydum). Sadece altýn ve iksir sondalarý 6. Seviyede. Online  sürem uzun olduðundan ganimette sýkýn tý yaþamýyorum o yüzden sondalara fazla ihtiyaç duymuyorum. K.binamý 6. Seviyeye yükseltmekteyim. Sorum þu k.binamý 6. Seviyeye yükselttikten hemen sonra 7. Seviyeye yükseltmek istiyorum sizce ganimet kasarken sýkýntý yaþarmýyým ya da artýsý eksisi ne olur bilgi ve tavsiyelerinizi esirgemesseniz çok sevinirim. Resim koyamýyorum kusuruma bakmayýn.
Ayrýca 3 inþaatçým var 4. De yakýnda alýcam

« Son Düzenleme: 02 Ocak 2014, Perþembe - 21:54 Gönderen: emirgan »

Çevrimdýþý graig

• 14.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 41
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 11 Mesajý Toplam
    16 Kere Beðenildi
  • COC Nick : graig
  • Klaným : S.O.L.D.O.Y.
Ynt: 6. ve 7. köy seviyesi için tavsiye lütfen
« Yanýtla #1 : 03 Ocak 2014, Cuma - 01:31 »
Þahsen ben Th 6 fakat savunmayý max seviyeye getirmeden basma taraftarý deðilim. Aceleci olmamak gerekir, daha sonra çok uðraþýrsýn. Arkadaþýmla birlikte oynuyorum bende bu oyunu o rekabete kapýldý benden üstün olmak için ve þu anda köy binasý 7 seviye, ganimeti güzel buluyor fakat þu anda seviye 5 olan savunmasýný 8 yapmak için büyük çaba sarf ediyor, köye giren %100 yapýp gidiyordu. Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

graig 'nin Mesajlarýný Beðenen 2 Kullanýcý: Emirhan39 (26 Haziran 2014, Perþembe - 09:51), ylzmlkr (10 Ocak 2014, Cuma - 20:04)

Çevrimdýþý ismail02

• 15.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 43
  • Rep Puaný : 1
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 9 Mesajý Toplam
    23 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Ismail
  • Klaným : Night Angels
« Yanýtla #2 : 22 Ocak 2014, Çarþamba - 17:41 »
Graig kardesime katiliyorum sakin koy binasi 6 lvl de herseyi fulleden basma yoksa ganimette cok sikinti cekersin

Çevrimdýþý Sir Çakýrer

• 22.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 65
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 13 Mesajý Toplam
    15 Kere Beðenildi
  • COC Nick : NortshireCleric
« Yanýtla #3 : 04 Þubat 2014, Salý - 14:39 »
Her bina atlatýrken elinden geldiðince herþeyi maximum seviye getir büyülerini iksirlerini bile sonra cok sýkýntý çekme zamandan bol neyin var Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý anlylc

• 16.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 47
  • Rep Puaný : 1
  • Clash of Clans
  • 4 Mesajý Toplam
    4 Kere Beðenildi
  • COC Nick : anil
« Yanýtla #4 : 24 Haziran 2014, Salý - 12:31 »
ganimet 8. seviye köy binasý baasrken %50 düþüyor yanlýs hatýrlamýyosam. 7 ye basarsan sadece seni zor rakipler bekler. ganýmet alman zorlaþýr. fakat altýn ve iksir leri bende yukseltmedm çok skýntý çekiyorum  bence yol yakýnken önem ver