Gönderen Konu: Çok Ciddi Bir Sorunum Var  (Okunma sayýsý 12521 defa)

Çevrimdýþý Mustafa ÇÝMEN

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 8
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : Mustafa
  • Klaným : Erdal Bakkal
Çok Ciddi Bir Sorunum Var
« : 07 Ocak 2014, Salý - 20:41 »
Merhaba arkadaþlar, herkese iyi akþamlar dilerim.
Ben NOTE2 kullanýyordum ve oyuna Facebook hesabým ile giriþ yapmýþtým sanýrým, bugün NOTE3 satýn aldým ancak oyunu yeniden indirdiðimde sýfýrdan bir köy ile oyuna baþlattý ve hiçbir þekilde kendi hesabýma giriþ yapamýyorum.

O kadar emeðim boþuna mý gitti? ne yapmalýyým? lütfen yardýmcý olun arkadaþlar.

Çevrimdýþý Egano

• 17.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 50
  • Rep Puaný : 1
  • Durumum:
  • BeþiktAÞK
  • 6 Mesajý Toplam
    10 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Egano
  • Klaným : Çaylaklar
Ynt: Çok Ciddi Bir Sorunum Var
« Yanýtla #1 : 07 Ocak 2014, Salý - 20:45 »
Önceki hesabýný gmail hesabýna bagladýysan sorun yok.Yeni aldýgýn cihazýnn ile o gmail hesabýný senkronize et eski hesabýna kavusursun

2.yöntem olarakda eger hesabýn kaldýgý telefonunu satmadýn isen o telefondan hesabýmý baska cihaza bagla seçeneði var oyunda ayarlarda oradan yapabilirsin.

Çevrimdýþý Egano

• 17.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • BeþiktAÞK
  • 6 Mesajý Toplam
    10 Kere Beðenildi
« Yanýtla #2 : 07 Ocak 2014, Salý - 20:46 »
Son çare olarak Clash Of Clans support bölümüne mesaj atabilirsin.

Çevrimdýþý Mustafa ÇÝMEN

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
« Yanýtla #3 : 07 Ocak 2014, Salý - 20:47 »
O telefonu fabrika ayarlarýna döndürüp dayýma verdim hocam, o yüzden 2. seçenek yaþ.
Birinci seçeneði nasýl uygulayabilirim? galiba baðlamýþtým gmail hesabýma öyle bir istek gelmiþti ve onaylamýþtým.

Çevrimdýþý Mustafa ÇÝMEN

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
« Yanýtla #4 : 07 Ocak 2014, Salý - 20:47 »
Senkronize iþlemini nasýl yaparým daha doðrusu hocam.

Çevrimdýþý Egano

• 17.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • BeþiktAÞK
  • 6 Mesajý Toplam
    10 Kere Beðenildi
« Yanýtla #5 : 07 Ocak 2014, Salý - 20:54 »
Oyunun ayarlar bölümüne gir gmaile baðla seçeneðine bak kýrmýzýmý yanýyor yeþilmi eger kýrmýzý yanýyor ise oraya bas ve eski oyununu bagladýn gmail hesabýný giriþ yap.Eger yeþil ise ona týklayarak o gmail hesabýný kapat ardýndan telefonunun hesaplar bölümü vardýr oraya gir ve oradaki gmail hesaplarýný kapalý durumuna getir VE eski oyunun oldugu gmail hesabýný gir sonra oyuna gir oyundan oraya bas yeþil olsun.Umarým yardýmcý oldum takýldýgýn bir yer varsa sor mutlaka

Çevrimdýþý Mustafa ÇÝMEN

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
« Yanýtla #6 : 07 Ocak 2014, Salý - 21:03 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Oyunun ayarlar bölümüne gir gmaile baðla seçeneðine bak kýrmýzýmý yanýyor yeþilmi eger kýrmýzý yanýyor ise oraya bas ve eski oyununu bagladýn gmail hesabýný giriþ yap.Eger yeþil ise ona týklayarak o gmail hesabýný kapat ardýndan telefonunun hesaplar bölümü vardýr oraya gir ve oradaki gmail hesaplarýný kapalý durumuna getir VE eski oyunun oldugu gmail hesabýný gir sonra oyuna gir oyundan oraya bas yeþil olsun.Umarým yardýmcý oldum takýldýgýn bir yer varsa sor mutlaka

Hocam ben gmail hesabýma deðilde Facebook hesabýma baðlamýþým, onu nasýl yapabilirim? kusura bakma senide çok yordum ama.

Facebook kýrmýzý butona basýyorum ve Bu Facebook baþka bir Clash of Clans oyununa zaten baðlý.Bunun yerine mevcut oyuna baðlansýn mý? diye soruyor bende doðal olarak Hayýr diyorum.

Eski hesabýmý nasýl aktifleþtiririm þuankinden çýkýp?

Çevrimdýþý Egano

• 17.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • BeþiktAÞK
  • 6 Mesajý Toplam
    10 Kere Beðenildi
« Yanýtla #7 : 07 Ocak 2014, Salý - 21:07 »
ilk olarak yine telefounun yine mevcut hesaplarýna giriyorsun orada gmail twitter facebook gibi hesaplarýn açýk olur oradan facebook hesabýný kaldýrýyorsun sonra oyunu kaldýrýyorsun.Sonra oyunu yüklüyorsun o kýrmýzý facebook butona basýyorsun yeni facebook hesabý açmaný isticek sende orada eski oyununu baglamýs oldugun facebook hesabýný gireceksin eðer buda olmassa baska bir çözüm yok herhalde Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý Mustafa ÇÝMEN

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
« Yanýtla #8 : 07 Ocak 2014, Salý - 21:14 »
ilk olarak yine telefounun yine mevcut hesaplarýna giriyorsun orada gmail twitter facebook gibi hesaplarýn açýk olur oradan facebook hesabýný kaldýrýyorsun sonra oyunu kaldýrýyorsun.Sonra oyunu yüklüyorsun o kýrmýzý facebook butona basýyorsun yeni facebook hesabý açmaný isticek sende orada eski oyununu baglamýs oldugun facebook hesabýný gireceksin eðer buda olmassa baska bir çözüm yok herhalde Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Hocam þuan oyunu sildim ve yeniden yükledim, hesaplar kýsmýndan Facebook hesabýmýda kaldýrýp yeniden aktifleþtirdim eðer yine baðlanmazsa oturur aðlarým ciddi anlamda bu oyun olmadan yapamam ya, çok sarýyodu.

Çevrimdýþý Mustafa ÇÝMEN

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
« Yanýtla #9 : 07 Ocak 2014, Salý - 21:18 »
Yok hocam hesap baðlama seçeneðine bastýðým zaman mevcut baðlý hesapla þuan baðlý olan hesabýn deðiþtirilip deðiþtirilmeyeceðini soruyor yani her koþulda eski hesabý siliyor sistem.Baðlayamadým bir türlü.

Çevrimdýþý Egano

• 17.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • BeþiktAÞK
  • 6 Mesajý Toplam
    10 Kere Beðenildi
« Yanýtla #10 : 07 Ocak 2014, Salý - 21:23 »
bende tablete format atmýþtým oyun silindi hiçbirþeyede baglamamýstým çok üzülmüþtüm fakat çok zaman geçmeden yeniden basladým fakat oyundan zevk almak için sürekli belediyeyi yükseltip yeni þeyler açýyorum sanada bunu öneririm .Üzme kendini .

Çevrimdýþý Mustafa ÇÝMEN

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
« Yanýtla #11 : 07 Ocak 2014, Salý - 21:30 »
bende tablete format atmýþtým oyun silindi hiçbirþeyede baglamamýstým çok üzülmüþtüm fakat çok zaman geçmeden yeniden basladým fakat oyundan zevk almak için sürekli belediyeyi yükseltip yeni þeyler açýyorum sanada bunu öneririm .Üzme kendini .

Hocam sýkma olur mu ya 128 level kasmýþtým, kaç dolar para verdim.Çok aþýrý caným sýkýldý þuan.Sende saðolasýn yardýmlarýn için ne kadar teþekkür etsem az.