sanki parazit gibi yani sürekli göz kırpar gibi yokmu çözüm Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
Titreşim gibi birsey ise, o na yapacak birsey yok ekran kartın yetmiyordur.
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş YapTitreşim gibi birsey ise, o na yapacak birsey yok ekran kartın yetmiyordur. Aynı sorun bende de mevcut ekran kartım NVidia GT 630M 2 gb ekran kartıyla nasıl alakası oluyor bunun anlamadım :S
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş YapLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş YapTitreşim gibi birsey ise, o na yapacak birsey yok ekran kartın yetmiyordur. Aynı sorun bende de mevcut ekran kartım NVidia GT 630M 2 gb ekran kartıyla nasıl alakası oluyor bunun anlamadım :Snotebook mu kullanıyorsuun? ekranın boş yerin de mose2nin sağ tuş Ekran Çözünürlüğü çıkan menüden gelişmiş ayarlar diyip resmini buraya koyar mısın?
Windows 7 sp1 32 Bitİntel Core 2 Duo 2,93 GHzRam 2 GB DDR 3Ekran kartı Intel G41 Express Chipset sistem özellikleri bunlar oyunu açmak için yeterlimi? yada eksik yaptığım bişey mi var ?
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap