Gönderen Konu: BLUESTACKS YÜKLEMEK RESÝMLÝ ADIM ADIM (PC)  (Okunma sayýsý 116701 defa)

Çevrimdýþý Revolver

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : revolver
Ynt: BLUESTACKS YÜKLEMEK RESÝMLÝ ADIM ADIM (PC)
« Yanýtla #36 : 29 Ocak 2014, Çarþamba - 17:41 »
arkadasým ellerin dert gormesin saol bu guzel paylasým için. ben adýmlarý uygularken herhangi bir hata vermedi direk urdu bilgisayara yanlýz oturum açarken hata veriyor bir farklý bir klavye anlayýsýna gecior kopyala yapýstýrla halletim fakat sonrasýnda mail adresiyle þifre uymuyor dior bu neden olabilir. teþekkurler...

Çevrimdýþý Kurmay

• CLASHER!
  • *
  • Ýleti: 2233
  • Rep Puaný : 1
  • Mekanýn Cennet Olsun Kurmay.
  • 689 Mesajý Toplam
    1929 Kere Beðenildi
« Yanýtla #37 : 29 Ocak 2014, Çarþamba - 22:00 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
arkadasým ellerin dert gormesin saol bu guzel paylasým için. ben adýmlarý uygularken herhangi bir hata vermedi direk urdu bilgisayara yanlýz oturum açarken hata veriyor bir farklý bir klavye anlayýsýna gecior kopyala yapýstýrla halletim fakat sonrasýnda mail adresiyle þifre uymuyor dior bu neden olabilir. teþekkurler...

Ing klavye kullanýyor þifreyide kopyala yapýþtýr yap..

Çevrimdýþý togy

• 14.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 41
  • Clash of Clans
  • 11 Mesajý Toplam
    14 Kere Beðenildi
  • COC Nick : togy & togy2
  • Klaným : mambalar
« Yanýtla #38 : 30 Ocak 2014, Perþembe - 11:10 »
öncelikle ellerine ve emeðine saðlýk dediklerini yaptým oyuna girdim oynuyorum fakat bende de arada ekranla ilgili problem çýkýyor acaba ekran kartým yeterlimi sizce? teþekkürler iyi forumlar...

Çevrimdýþý Kurmay

• CLASHER!
  • *
  • 689 Mesajý Toplam
    1929 Kere Beðenildi
« Yanýtla #39 : 30 Ocak 2014, Perþembe - 11:18 »
öncelikle ellerine ve emeðine saðlýk dediklerini yaptým oyuna girdim oynuyorum fakat bende de arada ekranla ilgili problem çýkýyor acaba ekran kartým yeterlimi sizce? teþekkürler iyi forumlar...

þimdi þöyle bir durum olduðunu fark ettim, genelde çift ekran kartlý cihazlarda oluyor. ana ekran kartý iþlemcisi onboard intel chip set bluestacksýn ana yazýlýmýný basit bulduðu için ikinci ekran kartýný devreye sokmuyor ama oyun bluestack için de açýldýðý için galiba sysytem bunu algýlayýp ikinci ekran kartýný açamýyor, bu problemi yaþayanlar forumlardan google den veya ekran kartýnýn resmi sitesinden, ekran kartýný sürekli açýk tutmayý bulup denemelerini tevsiye ediyorum..

Kurmay 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: togy (30 Ocak 2014, Perþembe - 11:21)

Çevrimdýþý togy

• 14.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 11 Mesajý Toplam
    14 Kere Beðenildi
« Yanýtla #40 : 30 Ocak 2014, Perþembe - 11:22 »
teþekkürler araþtýrmalara koyuluyorum hemen Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý rohat2121

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 6
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    4 Kere Beðenildi
  • COC Nick : #Shi
« Yanýtla #41 : 30 Ocak 2014, Perþembe - 11:25 »
Abi þimdi ben yükledim de graphics driver update ediyo.Güncelledi ekran kartý driverýný resetledim pcyi.Þimdi tekrar güncellememi istiyor.Ne yapacam þimdi ben ?

Çevrimdýþý Kurmay

• CLASHER!
  • *
  • 689 Mesajý Toplam
    1929 Kere Beðenildi
« Yanýtla #42 : 30 Ocak 2014, Perþembe - 11:33 »
Abi þimdi ben yükledim de graphics driver update ediyo.Güncelledi ekran kartý driverýný resetledim pcyi.Þimdi tekrar güncellememi istiyor.Ne yapacam þimdi ben ?

orj sitesine yönlendirme di mi? önce güncelle programý kapat. en sað altta küçük iconu var oradan da kapa. sonra kurma çalýþtýr kýsa yolunu bulup açýlýr.

Kurmay 'nin Mesajlarýný Beðenen 2 Kullanýcý: sukocan (04 Þubat 2014, Salý - 20:48), rohat2121 (30 Ocak 2014, Perþembe - 11:56)

Çevrimdýþý rohat2121

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    4 Kere Beðenildi
« Yanýtla #43 : 30 Ocak 2014, Perþembe - 11:57 »

orj sitesine yönlendirme di mi? önce güncelle programý kapat. en sað altta küçük iconu var oradan da kapa. sonra kurma çalýþtýr kýsa yolunu bulup açýlýr.

Orjinal sitesine yönlendirmeden yükledi.Kökten kaldýrdým.Senin dediðin gibi yaparak bi deniyecem inþ olur.Saðolsýn abi.

Çevrimdýþý rohat2121

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    4 Kere Beðenildi
« Yanýtla #44 : 30 Ocak 2014, Perþembe - 13:03 »

Orjinal sitesine yönlendirmeden yükledi.Kökten kaldýrdým.Senin dediðin gibi yaparak bi deniyecem inþ olur.Saðolsýn abi.

Abi herþeyi yaptým.Kýsayoldan girilmiyor çünkü kurulmamýþ daha tam olarak.Bu ekran kartý güncelleme hala çýkýyor karþýma.Bilgisayardan da baktým ekran kartý en güncel halinde.Bu ekran kartý güncelleme çýkmasa kurulum aþamasýnda bluestacks kurulacak ama kurulmuyor.Nasýl yapacam ?

Çevrimdýþý togy

• 14.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 11 Mesajý Toplam
    14 Kere Beðenildi
« Yanýtla #45 : 30 Ocak 2014, Perþembe - 16:40 »
programý yükledikten sonra ekran gidip gelenlere Ati Radeon ekran kartý kulananlar için çözüm
öncelikle oyunu yükleyin daha sonra masaüstünde saða týklayýn , üstten 2.sýrada Deðiþtirilebilir Grafikleri Yapýlandýr a týklayýn orda son uygulamalarda yüklediðimiz pro çýkacak orda atanmamýþ yazacak büyük ihtimal siz onu Yüksek Performans seçeneðine geçirceksiniz alttan Uygula ya týklayýnýz ve kapayýnýz pencereyi sonrasý oyuna girin keyfini çýkarýn Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap iyi forumlar...

Çevrimdýþý Teoman00

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 2
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
  • COC Nick : ERTUGRUL GAZÝ
  • Klaným : MASHERLY
« Yanýtla #46 : 31 Ocak 2014, Cuma - 21:17 »

hocam bende bu þekilde bi hata alýyorum ekran kartý driverini güncelledim sonuç yine ayný yardým edin lütfen

Teoman00 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: EmnSNMZ (09 Þubat 2014, Pazar - 11:49)

Çevrimdýþý Kurmay

• CLASHER!
  • *
  • 689 Mesajý Toplam
    1929 Kere Beðenildi
« Yanýtla #47 : 01 Þubat 2014, Cumartesi - 01:36 »
Ekran kartýnýn resmi sitesine girip oradan güncelleyin..