Merhaba arkadaþlar, oyunda ki bir çok arkadaþýmýz düþtüðü bir hatayý sizinle paylaþmak istiyorum. Basit bir örnek vereceðim. Rakamlar tamamen uydurmadýr ama siz kendi levellerinize göre hesaplayabilirsiniz.
Not: K evrensel bir kýsaltmadýr neredeyse K bin (1000) demektir.
Elinizde 300 K Altýn, 200 K Ýksir var diyelim ve sizin 900 K altýna 900 K iksire ihtiyacýnýz var. 1 Haftalýk kalkan mý daha iyi olur yoksa benim tavsiye edeceðim yol mu? hesaplayalým.
Örneðin Altýn maden seviyeleriniz 12 saatlik üretimi 100 K altýn 100 K iksir. bu size gece yatýð sabah kalktýðýnýzda toplayacaðýnýz miktar olarak geri döner. 1 hatalýk kalkan da ise 1.400K altýn .1.400 K iksir yapar. Bu örnek kalkanla elinize geçecek örnektir.
Benim tavsiyem savaþýn. Ve sonra oyunu kapatýn. Örneðin 1 savaþ yaptýnýz elinizdeki madenler 400 e 300 oldu oyunu kapattýnýz. saldýrý aldýnýz rakibin gücüne göre en fazla 50 k kaybedersiniz yani 350k 250 k ya düþersiniz. 12 saat kalkan veya aldýðýnýz hasarýn oranýna göre 16 saat kalkan alýrsýnýz. sonuç? zaten zamandan 100K madenleriniz birikecek fazladan 50 ka daha kazanacaksýnýz. birde bunu günde 4-5 sefer yaptýðýnýzý hesap edersek emin olun çok ama çok fazla karýnýz olacaktýr. her kazandýðýnýz 100k madenin en fazla 25 k sýný geri vereveðinizi hesap ederksek her zaman karda olacaksýnýz demektir. sakýn kalkan alýp 1 hafta beklemeyin ve paranýzý çarçur etmeyin.
Saygýlarýmla.