Gönderen Konu: Tcerübe olarak oyunda savaþ savunma taktikleri !  (Okunma sayýsý 2473 defa)

sezgintokgoz

• Ziyaretçi
Tcerübe olarak oyunda savaþ savunma taktikleri !
« : 20 Ocak 2014, Pazartesi - 06:20 »
Þimdi hepinize merhaba arkadaþlar yaklaþýk oyunda 4 ü aktif olmak üzere 6 tane hesabým var oyun nickimi globalde herkes tanýr nerdeyse.
Öncelikle yeni baþlayanlar için tek önereceðim konu köy 8 e kadar savunmalara çok aðýrlýk vermemeleri.Çünkü 8 köy binasýnda depolar yükseliyor ve daha çok ganimet oraný artýyor orta düzeyde köy olduðu için.Ve tabii ki oyunda güzel geliþmek isteyen arkadaþlara oyun baþýnda 5 iþçi almalarýný tavsiye ediyorum.Bu düzeye gelene kadar kýþlam kamp ve labaratuvarý ilk önce bitirmeleri önemli.Nasýlsa her türlü köy yýkýlýyor o yüzden saldýrý yönünüzü geliþtirin.

Tecrübeli oyuncular kupa yapmayý düþünen kiþilere de tavsiyem askerleriniz zaten yüksek düzeyde bunu yazmama gerek yok.Saldýrý olarak tavsiyem 2900 e kadar domuzla gelinebilceðidir.Yüksek binalarda ganimet kasma içinde tavsiye ordum
4 þifacý bi öfke büyüsü yanýnda 16 büyücü 90 barbar 86 okçudur.Savunma olarak anca sizlere sýralama verebilirim
1-Havan 2-Sihirbaz 3-Cehennem kulesi 4-X topu 5-Tesla 6-Hava savunmasý 7-Okçu kulesi 8-Topçu

Þimdilik aklýma gelen gerekli konular bunlar.Yardýmcý olabileceðim sorunuz varsa cevaplarým.Hepinize bol þans
Konu yukarlarda olursa daha çok yardýmcý olabilirim tüm arkadaþlara.

Çevrimdýþý Ziyaretci

• 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1277
  • Rep Puaný : 25
  • 1124 Mesajý Toplam
    3673 Kere Beðenildi
Ynt: Tcerübe olarak oyunda savaþ savunma taktikleri !
« Yanýtla #1 : 20 Ocak 2014, Pazartesi - 16:19 »
Kesinlikle ilk paragrafta þunu yanlýþ buluyorum. "yeni baþlayanlar için tek önereceðim konu köy 8 e kadar savunmalara çok aðýrlýk vermemeleri" bunu dersek oyuncular köyü basar ve 8'de geliþmeye baþlarým der. Tabiki doðal, fakat þu durum var; bir süre sonra insan ayný standartlarda bulunmaktan sýkýlýyor. Yani onlar açýsýndan en uygun zamanla birimler eklenerek ya da köyde deðiþiklik olarak geliþmeleri onlarý hem motive edecek hemde sýkýlmadan geliþmelerini saðlayacak.

Saldýrý konusunda Usta ligine devlerin yoðunluðunda çýkmak kolay fakat sonrasý için benimde tavsiyem Binicidir. Fakat onunda en büyük düþmaný Cehennem Kulesi haliyle iyileþtirme büyülerinin tümü çýkmadan savaþa gidilmesi zor. Buda uzun aralýklara neden oluyor. Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

sezgintokgoz

• Ziyaretçi
Ynt: Tcerübe olarak oyunda savaþ savunma taktikleri !
« Yanýtla #2 : 20 Ocak 2014, Pazartesi - 16:54 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Kesinlikle ilk paragrafta þunu yanlýþ buluyorum. "yeni baþlayanlar için tek önereceðim konu köy 8 e kadar savunmalara çok aðýrlýk vermemeleri" bunu dersek oyuncular köyü basar ve 8'de geliþmeye baþlarým der. Tabiki doðal, fakat þu durum var; bir süre sonra insan ayný standartlarda bulunmaktan sýkýlýyor. Yani onlar açýsýndan en uygun zamanla birimler eklenerek ya da köyde deðiþiklik olarak geliþmeleri onlarý hem motive edecek hemde sýkýlmadan geliþmelerini saðlayacak.

Saldýrý konusunda Usta ligine devlerin yoðunluðunda çýkmak kolay fakat sonrasý için benimde tavsiyem Binicidir. Fakat onunda en büyük düþmaný Cehennem Kulesi haliyle iyileþtirme büyülerinin tümü çýkmadan savaþa gidilmesi zor. Buda uzun aralýklara neden oluyor. Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

konu þu köyü yükseltmelerinde kýþla kamp duvar askerleri max yapýp diyorum direkt 8 e geçin demiyorum orda yanlýþ anlaþýlmýþým.
Cehennem evet engelliyor ama bir tane öfke büyüsü merkezi yerlerine atarsan güzel sonuç alýrsýn.Tabi sonrasý için zaten golem cadý sihirbaz üçlüsü güzel saldýrý tecrüben varsa yýkamayacaðýn köy yok zaten.