Gönderen Konu: sihirbazý 4. seviyeye mi yükseltmeliyim yoksa kara ikisir sondasý mý kurmalýyým?  (Okunma sayýsý 1792 defa)

Çevrimdýþý cam4

• 8.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 21
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 6 Mesajý Toplam
    7 Kere Beðenildi
  • COC Nick : gelavera_deresi
  • Klaným : cam4
Arkadaþlar köy binasý seviye sekiz. iksir hiç toplayamýyorum. o yüzden toplayacaðým iksirleri ne yapmam gerektiði konusunda þimdiden yardýmýnýzý bekliyorum.
sihirbaz, saldýrýlarda en çok tercih ettiðim birim. vuruþ güçleri  iyi ama canlarý çok az, þifacýlarla destekleme raðmen önceden iyiydi ama artýk bu seviyelerde yetersiz gelmeye baþladý.
eðer sihirbazý seviye dört yaparsam vuruþ gücü 90+35 caný da 108+22 artacak. bu bana ciddi bir katký gibi gözüküyor. öte yandan ayný maliyetle kara iksir sondasý da kurabilirim. kara iksir sondasýnda üretilen birimler sihirbaza göre daha mý etkili. sondanýn birinci seviyesinde ürettiði kara iksir ne kadar. rahat rahat izbe kýþladan istediðim askerleri üretmeye yetecek mi?
siz olsanýz þu aþamada hangisini tercih edersiniz....

Çevrimdýþý irlanda

• 31.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 102
  • Durumum:
  • Sakarya Üniversitesi
  • 19 Mesajý Toplam
    21 Kere Beðenildi
  • COC Nick : irlandalý
  • Klaným : eksi çapuling
hayýr anlamadýðým ikisini de yükseltirdim. zaten sihirbaz inþaatçý istemiyor günde 2 milyon iksir kasýyorum. kara iksir deposunu kurman senin yararýna hele ki 8. seviye köy için zorunlu kurman gerek sondaj en kötü günde 200 kara iksir verse yine iyi.

twitter; tarikbey_
instagram; tarikbey

Çevrimdýþý cam4

• 8.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 21
  • Clash of Clans
  • 6 Mesajý Toplam
    7 Kere Beðenildi
  • COC Nick : gelavera_deresi
  • Klaným : cam4
Günde 2 milyon iksiri nasýl kasýyorsun. Ben bir haftada o rakamý kasamadýmda. Telefonda elimden düþmüyor. Ganimetler azalmadan yapýlýyor du. Ama þu an günde iki milyonu nasýl kazandýðýný merak ettim doðrusu. Ordum 100 ila 150 bin iksire mal oluyor. Ve bir saatte üretiliyor. Saldýrdýðýn kiþide 150 bin iksir nerdee, araki bulasýn. Çok arayýp 180 bin 200 bin iksiri olana saldýrýyorum. Maliyeti düþünce 50 bin iksir kalýyor. Ordu bir saate üretildiðine göre. 24 saatte hiç uyumayýp 24 saldýrý yapsak. Hepsinide kazansak hiç kaybetmesek. Kazandýklarýmýzý da hep 3 yýldýz la kazansak. 50 bin çarpý 24 eþittir Bir milyon ikiyüzbin iksir. Tabii bu arada da bize hiç saldýrýp iksirlerimizi çalmayacaklar. Gördüðün gibi yinede 2 milyon olmuyor. Senin sýrrýný merak ettim doðrusu. Günde 2 milyondan ayda 60 milyon iksir topluyorsun demekki. Ne deyim Allah bize de verir inþallah

Çevrimdýþý irlanda

• 31.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 102
  • Durumum:
  • Sakarya Üniversitesi
  • 19 Mesajý Toplam
    21 Kere Beðenildi
  • COC Nick : irlandalý
  • Klaným : eksi çapuling
900-1000 arasý kupam.
köy seviyem 6 inþaate vereceðim bu gece 7 olacak tüm savunmalarým max.

10 dev+ þifacý+ goblin yönelik ordum.

ve aramada ganimeti 200k'nýn altýndaki köylere saldýrmýyorum.

twitter; tarikbey_
instagram; tarikbey

Çevrimdýþý Oconner

• 4.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 10
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 3 Mesajý Toplam
    3 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Oconner
  • Klaným : istanbul uni
Ýrlanda sana katýlýyorum. Cam4 günde 2 milyon gayet normal bence, her zaman olmasa da benim günde 4.5 milyon kastýðým oldu. Kiþiden kiþiye deðiþiyor oynamaya baðlý