Gönderen Konu: COC ' da seviye atlamanýn ne gibi önemi var?  (Okunma sayýsý 2956 defa)

Çevrimdýþý Gökbörü

• Rehber Kur-an, Hedef Turan.
  • 85.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 754
  • Rep Puaný : 54
  • FENERBAHÇE
  • 247 Mesajý Toplam
    369 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Utku
  • Klaným : 1453
COC ' da seviye atlamanýn ne gibi önemi var?
« : 23 Ocak 2014, Perþembe - 15:17 »
Merhaba,

Köyüm þuan 57 seviye. Ben mi farketmedim yoksa bilmiyormuyum sizlere danýþmak istedim. Çünkü ben artý bir yönünü göremedim. Seviye atlamanýn köyümüze bir faydasý varmý ya da bir katkýsý ?

Bilgilendirebilecek biri varsa sevinirim.

Þimdiden teþekkür ederim.

Çevrimdýþý coc kralý

• 15.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 44
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 10 Mesajý Toplam
    10 Kere Beðenildi
  • COC Nick : cocun kralý
  • Klaným : yok
Ynt: COC ' da seviye atlamanýn ne gibi önemi var?
« Yanýtla #1 : 23 Ocak 2014, Perþembe - 20:13 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Merhaba,

Köyüm þuan 57 seviye. Ben mi farketmedim yoksa bilmiyormuyum sizlere danýþmak istedim. Çünkü ben artý bir yönünü göremedim. Seviye atlamanýn köyümüze bir faydasý varmý ya da bir katkýsý ?

Bilgilendirebilecek biri varsa sevinirim.

Þimdiden teþekkür ederim.
yararý prestij ve dekorasyon kilitlerini açar
« Son Düzenleme: 23 Ocak 2014, Perþembe - 20:15 Gönderen: coc kralý »

coc kralý 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: utkuu34 (23 Ocak 2014, Perþembe - 20:32)

Çevrimdýþý Death

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 6
  • Clash of Clans
  • COC Nick : Ankara
« Yanýtla #2 : 24 Ocak 2014, Cuma - 11:31 »
Herhangi bir zararý varmý benim baðýþlanan askerlerden 2 haftada 3-4 lvl atlýyorum. Hani herhangi bir zararý var ise ona göre baðýþlarýmý düþüreceðim. Þu anki levelim 77 Köy binam 9 seviyede.
« Son Düzenleme: 24 Ocak 2014, Cuma - 11:33 Gönderen: Death »

Çevrimdýþý coc kralý

• 15.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 10 Mesajý Toplam
    10 Kere Beðenildi
« Yanýtla #3 : 24 Ocak 2014, Cuma - 15:22 »
Herhangi bir zararý varmý benim baðýþlanan askerlerden 2 haftada 3-4 lvl atlýyorum. Hani herhangi bir zararý var ise ona göre baðýþlarýmý düþüreceðim. Þu anki levelim 77 Köy binam 9 seviyede.
zararý yok ama sana þöyle biþi anlatým ben 33 lvlde usta lig gördüm.taktiði þu hiç asker baðýþlamýyor , baþarý ödüllerini almýyor , engelleri olabildiðince az kaldýrýyor  ve devamlý savaþ yapýp köy binasý dýþarýda olanlardan kupa alýyor.denemek isteyenlere umut göstermiþimdir umarým

Çevrimdýþý Death

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
« Yanýtla #4 : 24 Ocak 2014, Cuma - 16:44 »
zararý yok ama sana þöyle biþi anlatým ben 33 lvlde usta lig gördüm.taktiði þu hiç asker baðýþlamýyor , baþarý ödüllerini almýyor , engelleri olabildiðince az kaldýrýyor  ve devamlý savaþ yapýp köy binasý dýþarýda olanlardan kupa alýyor.denemek isteyenlere umut göstermiþimdir umarým
Bu gün 2558 kupaya kadar çýktým 4 günümü aldý ondan sonra üst üste 3 kere yenilince 27-30 dan ortalama 90 kupa gitti baþýma aðrý girdi. Zaten koy aramak için  en aþaðý 300bin e yakýn altýným gitmeye baþlamýþtý inþaatçýlarým boþa çýktý altýn bitti iksirde azalýnca. Býraktým bende düþtüm daha sonra oyunda ilerlediðimde hem usta hemde þampiyonluk için uðraþýrým.

Çevrimdýþý coc kralý

• 15.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 10 Mesajý Toplam
    10 Kere Beðenildi
« Yanýtla #5 : 24 Ocak 2014, Cuma - 16:50 »
Bu gün 2558 kupaya kadar çýktým 4 günümü aldý ondan sonra üst üste 3 kere yenilince 27-30 dan ortalama 90 kupa gitti baþýma aðrý girdi. Zaten koy aramak için  en aþaðý 300bin e yakýn altýným gitmeye baþlamýþtý inþaatçýlarým boþa çýktý altýn bitti iksirde azalýnca. Býraktým bende düþtüm daha sonra oyunda ilerlediðimde hem usta hemde þampiyonluk için uðraþýrým.
geliþmeye önem veriyorsan köy binanýn svsinde bütün yükseltmeleri tamamla sonra köy binasýnýn svsini atlat çok iþe yarar

Çevrimdýþý coc kralý

• 15.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 10 Mesajý Toplam
    10 Kere Beðenildi
« Yanýtla #6 : 24 Ocak 2014, Cuma - 16:55 »
ama þunu da izah edim yanlýþ anlaþýlmasýn.klanýnýn kurallarý varsa baðýþ konusunda ve de zaten geliþmiþ köyün baðýþýný yap tabiki

Çevrimdýþý Death

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
« Yanýtla #7 : 24 Ocak 2014, Cuma - 16:59 »
Yok arkadaþ klaný baðýþ yapýp yapmam sorun deðil yani. Ama lvlin yükselmesi sorun deðilse yaparým baðýþý. Yüksek Level gözükürüm Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý coc kralý

• 15.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 10 Mesajý Toplam
    10 Kere Beðenildi
« Yanýtla #8 : 24 Ocak 2014, Cuma - 17:44 »
Yok arkadaþ klaný baðýþ yapýp yapmam sorun deðil yani. Ama lvlin yükselmesi sorun deðilse yaparým baðýþý. Yüksek Level gözükürüm Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
aynen