Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yapbu konudan örnek alarak o köyün gmail hesabını gir.
aynı dediğiniz adımları izliyorum fakat ''Download runtime data'' diyor . uzun süre beklememe rağmen orası dolmuyor ve oyunu kuramıyorum acil yardım Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yapaynı dediğiniz adımları izliyorum fakat ''Download runtime data'' diyor . uzun süre beklememe rağmen orası dolmuyor ve oyunu kuramıyorum acil yardım Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yapinternet bağlantınız yavaşdır.
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş YapLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yapaynı dediğiniz adımları izliyorum fakat ''Download runtime data'' diyor . uzun süre beklememe rağmen orası dolmuyor ve oyunu kuramıyorum acil yardım Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yapinternet bağlantınız yavaşdır.Bağlantı ile alakası yok. Aynı internetten diğer bilgisayarda böyle bir hata vermedi ama benim bilgisayarım hata verdi. Bu sorunun çözümü yok mu?Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş YapLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş YapLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yapaynı dediğiniz adımları izliyorum fakat ''Download runtime data'' diyor . uzun süre beklememe rağmen orası dolmuyor ve oyunu kuramıyorum acil yardım Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yapinternet bağlantınız yavaşdır.Bağlantı ile alakası yok. Aynı internetten diğer bilgisayarda böyle bir hata vermedi ama benim bilgisayarım hata verdi. Bu sorunun çözümü yok mu?Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yapo zaman yazılımda da sorun yok, bilgisayarında sorun var..