Gönderen Konu: Ganimet Bulmakta Oldukça Sýkýntý Çekiyoruz  (Okunma sayýsý 2098 defa)

Çevrimdýþý onRtokmak

• 6.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 15
  • Rep Puaný : 0
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
  • COC Nick : ilahiilluminati
Ganimet Bulmakta Oldukça Sýkýntý Çekiyoruz
« : 25 Ocak 2014, Cumartesi - 00:03 »
Bunun herhangi bir nedeni var mý ? Yeri geliyor 250 300 tane köy gezdiðim oluyor. Ne yapmamý önerirsiniz ?

« Son Düzenleme: 26 Ocak 2014, Pazar - 13:32 Gönderen: TReeArms »

oyun nick: ilahiilluminati

Ýsim: Onur

Çevrimdýþý TReeArms

• Forum Polisi
  • 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1263
  • Rep Puaný : 83
  • Durumum:
  • Mekanýn Cennet Olsun Dayý.
  • 578 Mesajý Toplam
    772 Kere Beðenildi
  • COC Nick : TReeArms41
  • Klaným : 1923TURK
Ynt: GANÝMET BULMAKTA OLDUKÇA SIKINTI YAÞIYORUZ
« Yanýtla #1 : 25 Ocak 2014, Cumartesi - 00:44 »
Köy binan kaç? Bunun birkaç nedeni olabilir, kupa sayýn çok yüksek veya çok düþük kalmýþ olabilir, köy binasý seviyeni ve kupaný bilirsek daha yardýmcý oluruz.
Bu arada konu baþlýklarýnda ve mesajlarda tamamý büyük harf kullanmýyoruz, lütfen düzelt, birde ayný konuyu birkaç defa açmýyoruz ve konu açtýðýmýz bölümün kurallarýný okuyoruz, örneðin klan tanýtýmýnda yaptýðýn gibi, bunlara özen gösterirsen çok sevinirim, iyi forumlar

Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý irlanda

• 31.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 102
  • Durumum:
  • Sakarya Üniversitesi
  • 19 Mesajý Toplam
    21 Kere Beðenildi
  • COC Nick : irlandalý
  • Klaným : eksi çapuling
« Yanýtla #2 : 25 Ocak 2014, Cumartesi - 03:22 »
dostum köy binasý yükseldikçe ganimet azalýyor. tabi buna kupada etken sana tavsiyem köy binan 7 veya 8 ise kupan 1000lerde olsun ne aþaðý nede yukarý.

twitter; tarikbey_
instagram; tarikbey

Çevrimdýþý Gökbörü

• Rehber Kur-an, Hedef Turan.
  • 85.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 754
  • Rep Puaný : 54
  • FENERBAHÇE
  • 247 Mesajý Toplam
    369 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Utku
  • Klaným : 1453
« Yanýtla #3 : 25 Ocak 2014, Cumartesi - 10:23 »
Köy binan kaç? Bunun birkaç nedeni olabilir, kupa sayýn çok yüksek veya çok düþük kalmýþ olabilir, köy binasý seviyeni ve kupaný bilirsek daha yardýmcý oluruz.

Arkadaþa katýlýyorum. Mesela benim köy binam 8, Gümüþ 2 Liginde takýlýyorum çünkü gerçekden çok fazla ganimet buluyorum. Gümüþ 1i denedim, Gümüþ 3 ü denedim bu kadar ganimet bulamadým. Depomu günlük 3 kere doldurup boþaltýyorum.

Çevrimdýþý erkanbatu

• 5.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 13
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    2 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Batuhan
  • Klaným : GEZI PARKI
« Yanýtla #4 : 25 Ocak 2014, Cumartesi - 13:24 »

Arkadaþa katýlýyorum. Mesela benim köy binam 8, Gümüþ 2 Liginde takýlýyorum çünkü gerçekden çok fazla ganimet buluyorum. Gümüþ 1i denedim, Gümüþ 3 ü denedim bu kadar ganimet bulamadým. Depomu günlük 3 kere doldurup boþaltýyorum.

Bende ordayým fakat bugün sýkýntýmý vardýr nedir yine yok ganimet.

Çevrimdýþý PoseidonTR

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 7
  • Clash of Clans
  • 3 Mesajý Toplam
    4 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Poseidon
  • Klaným : LÝTERARY
« Yanýtla #5 : 26 Ocak 2014, Pazar - 03:25 »
Dostum bilip bilmediðini bilmiyorum Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Ama ganimet bulmakta çok sýkýntý yaþadýðýnýz anlarda ülke deðiþtirin Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Dil seçeneklerinden seçim yapman yeterli önerim Ýtalya ve espanol Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

PoseidonTR 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: onRtokmak (26 Ocak 2014, Pazar - 12:34)

Çevrimdýþý onRtokmak

• 6.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
« Yanýtla #6 : 26 Ocak 2014, Pazar - 12:31 »
Dostum bilip bilmediðini bilmiyorum Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Ama ganimet bulmakta çok sýkýntý yaþadýðýnýz anlarda ülke deðiþtirin Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Dil seçeneklerinden seçim yapman yeterli önerim Ýtalya ve espanol Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

onu biliyorum ispanyol italya ve çin sw lerine devamlý geçiyorum zaten Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý onRtokmak

• 6.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
« Yanýtla #7 : 26 Ocak 2014, Pazar - 12:33 »
Bu arada konu baþlýklarýnda ve mesajlarda tamamý büyük harf kullanmýyoruz, lütfen düzelt, birde ayný konuyu birkaç defa açmýyoruz ve konu açtýðýmýz bölümün kurallarýný okuyoruz, örneðin klan tanýtýmýnda yaptýðýn gibi, bunlara özen gösterirsen çok sevinirim, iyi forumlar

köy binam son seviyede þuanda kupa olarakta altýn 1 ligindew takýlýyorum. Biliyuorum th ykseldikçe ganimet düþüyor fakat durum benm açýmdan çok vahim durumda yeri geliyor 150 200 köy gezdiðim oluyor sinirlenip çýkýyorum en sonunda bunun bi çözümü var mý acaba dil deðiþtirmekten baþka diye sizlerede danýþayým istedim