Gönderen Konu: köy binasý  (Okunma sayýsý 1046 defa)

Çevrimdýþý enes443411

• 43.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 165
  • Rep Puaný : 4
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 35 Mesajý Toplam
    52 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Ottoman
  • Klaným : Turkish Ghosts
köy binasý
« : 27 Ocak 2014, Pazartesi - 13:28 »
Arkadaþlar ben oyunda 10 lw lerde iken bu fforumla tanýþtým,forumun bana çok katkýsý oldu ama kendi heveslerim yüzünden oyunda çýkýlmaz bi noktaya geldim:) oyuna ilk 10. seviye ana bina geldiginde direk yukselttim ve o günden sonra kýt kanaat yükseltmelere devam etytim ancak þuan 100 lwle basmýþ durumdayým ve yükseltme malliyetlerinde en düþük maliyetli olan yükseltme bile 3.5 m yani artýk iþciler genelde boþ anlicanýz.kupa yükselttim kupa düþürdüm ama bi somnuca ulaþamadým ben bu seviyede bi savaþtan 200 k iksir 200 k altýn kazanýrken (ortalama)  maliyetim 200 kiksir 50 k altýn iken 60-70 lw adam 600k toplam ganimet kazanýo ve  50-100 k maliyeti var bu dururmda ne yapmam lazým
yardým lütfen Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Beðeniyi çok görme :=)--Klanimiza bekleriz her daim kalici olmasanda bi cay içmeye gel Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap "turkish ghosts"

Çevrimdýþý TReeArms

• Forum Polisi
  • 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1263
  • Rep Puaný : 83
  • Durumum:
  • Mekanýn Cennet Olsun Dayý.
  • 578 Mesajý Toplam
    772 Kere Beðenildi
  • COC Nick : TReeArms41
  • Klaným : 1923TURK
Ynt: köy binasý
« Yanýtla #1 : 27 Ocak 2014, Pazartesi - 19:20 »
Binayý 10 yaptýysan yapacak tek þey öncelikle, asker seviyelerini, ordu kamplarýný, kýþlalarýný, büyülerini yükseltmeye çalýþ, sonrada kupaný 1800-2000 arasýna getir ancak öyle ganimet bulabilirsin ve kazanabilirsin

Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý enes443411

• 43.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 165
  • Rep Puaný : 4
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 35 Mesajý Toplam
    52 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Ottoman
  • Klaným : Turkish Ghosts
Ynt: köy binasý
« Yanýtla #2 : 29 Ocak 2014, Çarþamba - 00:33 »
Ýlk oncelikle hiz ve iyilestirme buyusu maximum,dev-okcu-sifaci-barbar-bombaci-dalkavuk-buyucu-balon-binici maximum koyum 2400 kupada zaten ve ganimet yok;) sikinti cok buyuk Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Beðeniyi çok görme :=)--Klanimiza bekleriz her daim kalici olmasanda bi cay içmeye gel Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap "turkish ghosts"