Gönderen Konu: Savaþtan Alýnan Ganimetleri Hesaplama (Klan Savaþýna Göre Güncellendi)  (Okunma sayýsý 37813 defa)

Çevrimdýþý emaytiayen

• 34.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 113
  • Rep Puaný : 0
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 29 Mesajý Toplam
    44 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Emay
  • Klaným : Turkish Regency
Ynt: Savaþtan Alýnan Ganimetleri Hesaplama (Yeni Sisteme Göre Güncellendi)
« Yanýtla #24 : 21 Aralýk 2013, Cumartesi - 00:54 »
O zaman gövde gösterisinde 1 milyon geçenler kaldýrýlmalý bence

Çevrimdýþý mosguvenlik

• 19.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 54
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 8 Mesajý Toplam
    10 Kere Beðenildi
  • COC Nick : MOS
  • Klaným : SAKLI CENNET
« Yanýtla #25 : 09 Ocak 2014, Perþembe - 00:45 »
çok güzel konu bu siteyi daha da sevdim

Çevrimdýþý T@rýq

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 6
  • Clash of Clans
  • 3 Mesajý Toplam
    3 Kere Beðenildi
  • COC Nick : T@rýq
  • Klaným : Tr CeLLaR®
« Yanýtla #26 : 09 Ocak 2014, Perþembe - 12:59 »
S.a arkadaþlar oyunu 3 aydýr falan oynuyorum koy seviyemi 9 yaptým.Ancak þöyle bir sorun var tamam 9. seviye yapýnca düþük seviyelerden oran düþüyor konuyu inceledim alýnan oranlar vs. ama 2 gün önce oyun kendini güncelledi bu üretimlerdeki 1 taþ olayý deðiþti ama o güncellemeden beri savaþamaz oldum ganimet yok allah yok.Eskiden en az 200 300k çýkardý karþýma þu an 50 60k bile zor çýkýyor hep yeni kurulan köyler çýkýyor maksimum ganimet 80k dan yukarý çýkmýyor gece üretimi hýzlandýrdým aralýksýz 5,5 saat oynadým kazandýðým ganimet 500k banamý denk geldi 2 gündür böyle yoksa baþkalarýda bu sorunu yaþýyormu anlamadým gitti sonunda ya tableti kýrýcam ya telefonu.

Konu içinde ayrýca teþekkürler.

Çevrimdýþý doctor155

• 6.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 15
  • Rep Puaný : 24
  • Clash of Clans
  • 6 Mesajý Toplam
    143 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Fenerville
  • Klaným : KingOfFire
« Yanýtla #27 : 09 Ocak 2014, Perþembe - 13:58 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
S.a arkadaþlar oyunu 3 aydýr falan oynuyorum koy seviyemi 9 yaptým.Ancak þöyle bir sorun var tamam 9. seviye yapýnca düþük seviyelerden oran düþüyor konuyu inceledim alýnan oranlar vs. ama 2 gün önce oyun kendini güncelledi bu üretimlerdeki 1 taþ olayý deðiþti ama o güncellemeden beri savaþamaz oldum ganimet yok allah yok.Eskiden en az 200 300k çýkardý karþýma þu an 50 60k bile zor çýkýyor hep yeni kurulan köyler çýkýyor maksimum ganimet 80k dan yukarý çýkmýyor gece üretimi hýzlandýrdým aralýksýz 5,5 saat oynadým kazandýðým ganimet 500k banamý denk geldi 2 gündür böyle yoksa baþkalarýda bu sorunu yaþýyormu anlamadým gitti sonunda ya tableti kýrýcam ya telefonu.

Oyunda rakip eþleþtirmeleri kupa sayýsý baz alýnarak yapýlýyor. Eðer ganimet toplamak istiyorsan kupa sayýný oyunu býrakmýþ 8-9-10. seviye köylerin yoðunlukta olduðu aralýkta tutmalýsýn. Mesela ben 10. seviyeyim. Kupam 1730-1770 arasýnda ve ganimet sýkýntýsý yaþamýyorum. Bu oyunda bol ganimetli rakip bulamayýnca iþin zevki kaçýyor. Onun için kupa aralýðýný iyi belirlemelisin. 1 taþla hýzlandýrma zamanýnda çoðunluk madenleri hýzlandýrdýðý için ganimet daha çok birikiyordu. Madenlerden ganimet toplamak en kolayý olduðu için kolayca altýn toplanýyodu. Yoksa ganimet hesaplama sisteminde bir deðiþiklik yapýlmadý. Bunlarý uygularsan telefonun ve tabletin kýrýlmaktan da kurtulmuþ olur:)

Konu için de rica ederim. Faydasý olduysa ne mutlu bana:)

Çevrimdýþý bilgehandiken

• 33.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 111
  • Clash of Clans
  • 25 Mesajý Toplam
    34 Kere Beðenildi
  • COC Nick : bilgehandiken
konu ile ilgili merak edilebilecek herþey yazýlmýþ. teþekkürler.

Çevrimdýþý T@rýq

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 6
  • Clash of Clans
  • 3 Mesajý Toplam
    3 Kere Beðenildi
  • COC Nick : T@rýq
  • Klaným : Tr CeLLaR®

Oyunda rakip eþleþtirmeleri kupa sayýsý baz alýnarak yapýlýyor. Eðer ganimet toplamak istiyorsan kupa sayýný oyunu býrakmýþ 8-9-10. seviye köylerin yoðunlukta olduðu aralýkta tutmalýsýn. Mesela ben 10. seviyeyim. Kupam 1730-1770 arasýnda ve ganimet sýkýntýsý yaþamýyorum. Bu oyunda bol ganimetli rakip bulamayýnca iþin zevki kaçýyor. Onun için kupa aralýðýný iyi belirlemelisin. 1 taþla hýzlandýrma zamanýnda çoðunluk madenleri hýzlandýrdýðý için ganimet daha çok birikiyordu. Madenlerden ganimet toplamak en kolayý olduðu için kolayca altýn toplanýyodu. Yoksa ganimet hesaplama sisteminde bir deðiþiklik yapýlmadý. Bunlarý uygularsan telefonun ve tabletin kýrýlmaktan da kurtulmuþ olur:)

Konu için de rica ederim. Faydasý olduysa ne mutlu bana:)

Cevap icin tesekkurler evet kupa sayim1100 lerde ozaman yukseltmeye baslayip dedigin gibi bir deniycem tavsiyen icin tekrar tesekkurler iyi forumlar.

T@rýq 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: meftun (22 Mart 2014, Cumartesi - 23:33)

Çevrimdýþý ExecetioneR

• 7.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 18
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 12 Mesajý Toplam
    14 Kere Beðenildi
  • COC Nick : ExecetioneR
  • Klaným : hakký yeten
mükemmel paylaþým tebrik ediyoruz

Hayatta BEÞÝKTAÞ.

Çevrimdýþý gdemirer

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1
  • Clash of Clans
  • COC Nick : FBGN
  • Klaným : AsilTurk
Çok güzel bir yazý olmuþ eline saðlýk

Çevrimdýþý trquaz23

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1
  • Clash of Clans
  • COC Nick : GÖK HAN
  • Klaným : FREEMAN
çok teþekkür ederim bu forumdaki en önemli konulardan biri bu

Çevrimdýþý D-ROSE

• 61.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 326
  • Rep Puaný : 7
  • 69 Mesajý Toplam
    85 Kere Beðenildi
  • COC Nick : harun
  • Klaným : ÇARÞI
Ynt: Savaþtan Alýnan Ganimetleri Hesaplama (Klan Savaþýna Göre Güncellendi)
« Yanýtla #33 : 17 Aðustos 2014, Pazar - 16:04 »
teþekkürler eline saðlýk çok güzel paylaþý. ben kabala en fazla 1 bina altýndan iyi ganimet alýrým gerisinde de maden ve depo belirler diyorum Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap