Gönderen Konu: game center hesap sorunu  (Okunma sayýsý 10589 defa)

Çevrimdýþý metall

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 2
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : metall
  • Klaným : Clan of TURK'S
game center hesap sorunu
« : 11 Ocak 2013, Cuma - 15:14 »
Merhaba, ben bayadýr oynuyorum bu oyunu yanlýz game center hiç girmeden oynadým hep. gmc hesabým vardý ama açmak aklýma gelmedi. taki dün yeni iphone alana kadar. yeni iphone aldým ve tüm verilerimi yenisine aktardým. oyuna girdimde yeni sýfýrdan oyun açtý eskisini sormadý veya çýkmadý… eski telefondan oyuna girip herkese sordum nededilerse olmadý. yeni telefonda açýlmýyor. eski oyunum.. game centera da yeni açýlan oyun çýkýyor ama eskisi yok. yani hatta baþarý puan cetvelinde baþarýlarým yok. yeni açýlan oyundaki 1-2 baþarý gözüküyor. yani eski oyunumu gmc tanýmýyor gibi. daha önce gmc açmadan oynadýðým için gibi. nasýl gamecentera tanýtýrým veya ne yapmam gerek. okaadar emek verdik oyuna.. para harcadýk caným çok sýkkýn lütfen yardým edin… (apple kimliðim ve gmc bilgilerim ayný. deiþmedim…)

Çevrimdýþý Admin

• Site Lideri
  • *
  • Ýleti: 2735
  • Rep Puaný : 552
  • Durumum:
  • 989 Mesajý Toplam
    3240 Kere Beðenildi
    • http://www.clashofclanstr.com
  • COC Nick : 1923 ϟ Cherhat
  • Klaným : 1923TÜRK (#2YY2PYP)
Ynt: game center hesap sorunu
« Yanýtla #1 : 11 Ocak 2013, Cuma - 16:01 »
öncelikle konuyu silecektim o kadar yazdýðýn için emeðine saygý gösterdim nedeni ise içeriðe ait olmayan baþka bir konuya mesaj yazman.

Gelelim sorununa Eski Cihaz Hala Sendeyse Hemen Game Center'a Hesabýný Tanýmla ve Ardýndan Oyuna Gir, Oyuna Girdiðinde Sana Soracaktýr Köyünüzü Bu Hesaba Tanýmlama Ýstiyor musun? vs Diye Evet 'e Týkla ve Yeni Aldýðýn Cihaza Ayný Game Center Hesabýyla Giriþ Yap ve Tekrar Oyunu Aç Ayný Þekilde Buna da Evet de Oyuna Devam Et.

Yeni aldýðýn cihazda oyuna baþladýysan ve game center tanýmladýysan bu mümkün olmayabilir. forumda bu tarzda bikaç baþlýk var biraz araþtýrma yaparsan daha önce bu tarz þeyleri tartýþmýþtýk .

Çevrimdýþý metall

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 2
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : metall
  • Klaným : Clan of TURK'S
« Yanýtla #2 : 11 Ocak 2013, Cuma - 17:00 »
teþekkürler kilidi açtýðýnýz için..

eski telim duruyor evet.. yeni cihazda yeni hesap açtýðým için olmadý dediðiniz. bilmiyordum böyle olacýðýný.. game center açmadan girdim yeni cihazdada yeni oyun açýldý direkt eskisini sormadý. bende gmc açtým girdim olmadý yine. fabrika ayarlarýnda döndürdüm vs.. olmadý bi türlü.. eski telefonumda bu yeni telde açýlan oyun çýkýyor ama. ben tabi asýl oyunum gitmesin diye o köyü kabul etmiyorum... 3. telefonlardada denedim olmadý..

Çevrimdýþý Admin

• Site Lideri
  • *
  • Ýleti: 2735
  • Rep Puaný : 552
  • Durumum:
  • 989 Mesajý Toplam
    3240 Kere Beðenildi
    • http://www.clashofclanstr.com
  • COC Nick : 1923 ϟ Cherhat
  • Klaným : 1923TÜRK (#2YY2PYP)
« Yanýtla #3 : 12 Ocak 2013, Cumartesi - 21:23 »
Eski cihazda bi gamecenter hesabý ile oturum açýn o köyü o hesaba tanýmlayýn , daha sonra yeni cihazada o game center hesabýyla giriþ yapýn .yeni köyü açtýðýnýzda sorarsa köy yüklensnmi diye evet e týklayýn .

Bu arada yeni cihazda köy oynanmamýþ olucak eðer oynamaya baþladýysanýz yapcak birþey yok .

Önerebilceðim baþka birþey sorumluluk sizde tabiki ben sadece öneri olarak yazýyorum .

2 cihazdada apple ve game center hesaplarýndan çýkýþ yapýn .

Eski cihaza yeni bir hesap ile daha ( yeni kimlik ile ) hesap oluþturun

O oluþturduðunuz hesapla coc a girmek istediðiniz de size soracaktýr köy yüklensinmi diye evet derseniz o kimlik artýk coc a kaydolur .

Þimdi yeni cihaza gelelim oyunu kaldýrýp telefonun yedeðini aldýktan sonra sýfýrlayýp yeni oluþturduðunuz game center ile oyunu indirip tekrar deneyin

Olumlu olumsuz bilgi verirseniz seviniriz . Farklý yöntemlerde deneyebilirsnz duruma göre bilgi verirsiniz