Gönderen Konu: CanaWAR Klanýna Alým Yapýlýr  (Okunma sayýsý 909 defa)

Çevrimdýþý Gökbörü

• Rehber Kur-an, Hedef Turan.
  • 85.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 754
  • Rep Puaný : 54
  • FENERBAHÇE
  • 247 Mesajý Toplam
    369 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Utku
  • Klaným : 1453
CanaWAR Klanýna Alým Yapýlýr
« : 30 Ocak 2014, Perþembe - 23:09 »
Merhaba arkadaþlar,

Öncelikle þunu belirtmeliyim ki biz bir aile klanýyýz hiç birimiz oyun üzerinden tanýþmadýk, hepimiz sivil hayatta sürekli olarak görüþen insanlarýz. Yeri geliyor hep beraber buluþup geziyoruz, yeri geliyor halýsaha maçlarý düzenliyoruz. Ve bu çokda zevkli oluyor bizim için. Kaynaþýyoruz, birbirimizi daha iyi tanýyoruz. Hepimiz Ýstanbul'da ikamet ediyoruz. Çoðumuz evli çoluk çocuk sahibi insanlarýz. Küfüre asla tahammül etmiyoruz. Oyun için agresifleþmelerede yer yoktur asla. Bize bu þekilde ayak uyduracak arkadaþlar arýyoruz. Yaþ ortalamasý 25'dir.

Þimdi gelelim alým yaparken dikkat ettiðimiz hususlara...
Klanýmýzda asker baðýþý zorunlu deðildir. Herhangi bir sýnýrlamamýz yoktur bu konuda. Ýsterseniz haftalýk 10 baðýþ yapýn isterseniz 10000. O size kalmýþ bir insiyatif. Yanlýz en az 5 seviye askeri olmalý. Ve asker baðýþý konusunda en önemli husus;
Diyelim ki ben " Ejderha Lütfen " diye asker talebinde bulunduðumda, ejderha haricinde bir asker gönderimi kesinlikle yasaktýr.
Bunun sýkýntýsýný çok yaþadýk, yakaladýðýmýz anda her ne kadar yüzyüze görüþsekte aramýzdan ayýrdýk. Klan kalesi seviyem 3 olduðu için kapasitesi 20 oluyor ve ben Ejderha talep ediyorum. Çýkýp biri gýcýklýðýna kendi egolarýný tatmin etmek için 1 okçu gönderimi yapýyor. Bu konuda bizim sadece 1 kere tahammül hakkýmýz var. 2. tekrarlamaya sorgusuz sualsiz aramýzdan ayýrýyoruz. Ýstenilen asker harici bir asker gönderiminde talep eden kiþinin onayýný almadan harici asker gönderimi yapmýyoruz.

Aktif olun, iþçileriniz yatmasýn, klan sohbet'de adýnýz sadece asker isterken geçmesin (Selam verin, Muhabbetlere katýlýn v.s.), yaþýnýz en az 22 ve kurallarýmýza itimat edecek arkadaþlara her daim kapýmýz açýktýr.

Klanýn Adý : CanaWAR

Puaný : 10027

Kupa ve level sýnýrlamamýz yoktur. 5 Seviye asker olsun yeter.
Baþvurularýnýzý bana özel mesaj atarak veya bu baþlýk altýndan yapabilirsiniz.

Not: Yaþ konusunda dikkatliyiz, numaranýzý alýp whatsapp'da kurduðumuz grup üzerinden resminize bakýyoruz.

Ýyi forumlar.

« Son Düzenleme: 30 Ocak 2014, Perþembe - 23:11 Gönderen: utkuu34 »