Gönderen Konu: 7. seviye köy binasý için nasýldýr sizce ? Öneri ve Tavsiyeleriniz ?  (Okunma sayýsý 2400 defa)

Çevrimdýþý oguzhan41

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 4
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 3 Mesajý Toplam
    3 Kere Beðenildi
  • COC Nick : oguzhan
  • Klaným : türk lokumu
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap    7. seviye köy binasý için nasýl bi düzen sizce ? Binalarýn seviyelerini dikkate almadan yorumlarsanýz sevinirim. Sadece düzen olarak nasýldýr sizce ? Önerileriniz ? Kötü bulduðunuz þeyler  varmýdýr ? Ne tavsiye edersiniz ? Þimdiden teþekkürler.
*NOT : Hiç kimseden hiç bir yerden destek almadan tamamen kendi çabalarýmla yaptýðým bir düzendir.

oguzhan41 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: TReeArms (31 Ocak 2014, Cuma - 15:35)

Çevrimdýþý yurekli32

• 15.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 43
  • Clash of Clans
  • 7 Mesajý Toplam
    7 Kere Beðenildi
  • COC Nick : AhmetEnes
  • Klaným : korkusuz
Çok güzel ganimet var yani okçular ile toplayýcýlarý güzel þekilde temizlediðinde baya bi ganimet geliyor uzun süre girmeyenlerde mesela gece çok oluyor sen de aynen öle yapmýþsýn

yurekli32 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: oguzhan41 (03 Þubat 2014, Pazartesi - 12:36)

Çevrimdýþý tashkalpli

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 8
  • Clash of Clans
  • 2 Mesajý Toplam
    2 Kere Beðenildi
  • COC Nick : tashkalpli
  • Klaným : NIGHT ANGELS
kardeþim öncelikle söyliyim demin ki arkadaþýn da dediði gibi depolarý ortaya koymuþsun iyi güzel aferin  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap ama kaynaklar dýþarda ve hiç bi savunma onlarý görmez oraya okçularý gönderip ganimetini çalabilr adamlar....gerisi güzel  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap fakat köy binan 7 kara iksir deponu göremedim  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

tashkalpli 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: oguzhan41 (03 Þubat 2014, Pazartesi - 12:36)

Çevrimdýþý oguzhan41

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 3 Mesajý Toplam
    3 Kere Beðenildi
Ynt: 7. seviye köy binasý için nasýldýr sizce ? Öneri ve Tavsiyeleriniz ?
« Yanýtla #3 : 03 Þubat 2014, Pazartesi - 12:38 »
Savunma görmüyor doðru ama ben madenlerde kesinlikle altýn iksir biriktirmiyorum. o yüzden tüm madenlerden en fazla 2000 altýn 2000 iksir çalabilir ancak. devamlý topluyorum çünkü. kara iksir deposunuda henüz dikmedim çünkü savunmayla uðraþýyorum daha yeni 7. seviyeye çýkardým çünkü köy binasýný. yorumlarýnýz için teþekkürler Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý orhanbaglam

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 3
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
  • COC Nick : orhan
  • Klaným : anatolian fire
« Yanýtla #4 : 03 Þubat 2014, Pazartesi - 15:37 »
Iksir ve altin toplayicilarini mumkun oldugu kadar duvarlara yaklastir

orhanbaglam 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: oguzhan41 (04 Þubat 2014, Salý - 12:08)

Çevrimdýþý tashkalpli

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 8
  • Clash of Clans
  • 2 Mesajý Toplam
    2 Kere Beðenildi
  • COC Nick : tashkalpli
  • Klaným : NIGHT ANGELS
Anladým o zmn sorun yok yani sen memnunsan.... 

tashkalpli 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: oguzhan41 (04 Þubat 2014, Salý - 12:08)

Çevrimdýþý orhanblt

• 14.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 40
  • Clash of Clans
  • 13 Mesajý Toplam
    19 Kere Beðenildi
  • COC Nick : orhan1
Saldýrý yatay noktadan gelecekmiþ gibi hazýrlanmýþsýn. Ama ben olsam kesinlikle dikey noktadan saldýrýrým. çünkü Ýlk havaný yok edip þifacýlarý salmam gerek. Ortadan saldýrmak bence mantýklý deðil. 2. si uçan birim tuzaðýný bence öteki tarafa kur. Köy binasý bölgesinden se daha çok savunma birimi yok etmek için öteki dikey noktadan saldýrmak daha mantýklý geliyor. Ayrýca erkadaþlarýn dediði gibi madenleri savunma menziline sokmalýsýn. Ama anladýðým kadarýyla görüþ almaktan çok reklamýnla meþgulsün. Evet fena deðil ama eksiklerin de var.

Çevrimdýþý oguzhan41

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 3 Mesajý Toplam
    3 Kere Beðenildi
Reklam yapcak kadar iyi degilim kardes Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap sizden gelen butun yorumlari degerlendirip tekrar koy duzeni yaptim herkesin dedigine kulak asiyorum. Suan o yuzden koy duzeni cok farkli. Herkesi dinliyorum yani. Sagol yorumun icin Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

oguzhan41 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: TReeArms (04 Þubat 2014, Salý - 23:19)

Çevrimdýþý lLykial

• 5.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 13
  • Clash of Clans
  • 3 Mesajý Toplam
    6 Kere Beðenildi
  • COC Nick : lLykial
  • Klaným : 1923TÜRK2
« Yanýtla #8 : 05 Þubat 2014, Çarþamba - 15:56 »
Ben sahsen hic begenmedim niye derseniz havan sihirbaz kuleleri asiri meydanda ben nerden dalarim 2. Seviye sihirbaz kulesinin ordan dalarim veya laboratuvarin ordan hava savunmasini aldiktan sonra sifaciyla cok rahat girilebilir alan tesiri savunmalari her zaman icerde tut disarda olursa cok cabuk yikilir o koy

Çevrimdýþý MahmutAnk

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 6
  • Clash of Clans
  • 2 Mesajý Toplam
    4 Kere Beðenildi
  • COC Nick : MahmutAnk
  • Klaným : **Kýzýl Ejder**
« Yanýtla #9 : 05 Þubat 2014, Çarþamba - 17:41 »
buyur bunu dene Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Herkese Selamlar. + Rap Unutmayýnýz Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Oyundaki ismim  : MahmutAnk
Oyundaki klaným : **Kýzýl Ejder**

Çevrimdýþý lLykial

• 5.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 13
  • Clash of Clans
  • 3 Mesajý Toplam
    6 Kere Beðenildi
  • COC Nick : lLykial
  • Klaným : 1923TÜRK2
« Yanýtla #10 : 06 Þubat 2014, Perþembe - 01:41 »
Kupa kasmiyorsan binani disari atmani oneririm ayrica o taraf zayif kalmis vee hava savunmalarin gene meydanda hava savunmasinin ordan dalarlarsa gene yikabilirler hava savunmasi havan sihirbaz kulesi bunlari olabildigince icerde tutmani oneririm.