Gönderen Konu: Havanlar ile ilgili  (Okunma sayýsý 1282 defa)

Çevrimdýþý bllysl

• 8.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 21
  • Rep Puaný : 0
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 7 Mesajý Toplam
    9 Kere Beðenildi
  • COC Nick : bllysl
  • Klaným : TR ARMY !
Havanlar ile ilgili
« : 04 Þubat 2014, Salý - 22:40 »
Köy düzeninde havanýn önemini bilmeyen yoktur . Peki havanlari köyümüze nasýl yerleþtirirsek savunmamýz daha iyi olur ? I seklinde bir çizgide mý olsa daha iyi veya birbirlerini görecek sekilde üçgen seklinde mý koysak daha iyi ?? Teþekkür ederim þimdiden arkadaslar

Çevrimdýþý TReeArms

• Forum Polisi
  • 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1263
  • Rep Puaný : 83
  • Durumum:
  • Mekanýn Cennet Olsun Dayý.
  • 578 Mesajý Toplam
    772 Kere Beðenildi
  • COC Nick : TReeArms41
  • Klaným : 1923TURK
Ynt: Havanlar ile ilgili
« Yanýtla #1 : 04 Þubat 2014, Salý - 22:59 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Köy düzeninde havanýn önemini bilmeyen yoktur . Peki havanlari köyümüze nasýl yerleþtirirsek savunmamýz daha iyi olur ? I seklinde bir çizgide mý olsa daha iyi veya birbirlerini görecek sekilde üçgen seklinde mý koysak daha iyi ?? Teþekkür ederim þimdiden arkadaslar

Ben üçgen þeklinde koydum ancak köyün þekline göre deðiþik þekillerde koyulabilir, yapýlmayacak olan þey yan yana bitiþik koymamak gerekiyor, yýldýrým büyüsü (6 level) fena Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý bllysl

• 8.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 21
  • Rep Puaný : 0
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 7 Mesajý Toplam
    9 Kere Beðenildi
  • COC Nick : bllysl
  • Klaným : TR ARMY !
Ynt: Havanlar ile ilgili
« Yanýtla #2 : 04 Þubat 2014, Salý - 23:01 »
Benimde üçgen seklinde ama biraz degisiklik yapayým dedim yan yana koydum Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap) tabi düzene göre ayarladým simetrik bi sekilde  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

bllysl 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: TReeArms (04 Þubat 2014, Salý - 23:05)