Gönderen Konu: benim uzun suredir kullandýgým 6. seviye duzlemý  (Okunma sayýsý 5447 defa)

Çevrimdýþý elanora35

• 32.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 105
  • Rep Puaný : 1
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 21 Mesajý Toplam
    29 Kere Beðenildi
  • COC Nick : elanora35
  • Klaným : W Lords
benim uzun suredir kullandýgým 6. seviye duzlemý
« : 05 Þubat 2014, Çarþamba - 17:58 »
merhaba beyler öncelikle köy düzlemimde ki her þey 6. seviye köyünüzdeki her þey kulanýlýrken ve fullenmiþ halidir duvarlarý hariç ama onlar zaten goruntuyu bozmuyo yakýnda 7 oluyorum hatta bunu okurken buyuk ihtimal 7 yýmdýr Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap ve duzenim kendim yaptým epey ugrastým gerçekten hiç bi yerden calýntý deðildir ama baska yerde gormeniz mumkun cunki tavsiye etiðim cok fazla kýsý var ve coguda bana hak verýyo kupa ve ganýmetlerýnýzý cok iyi korur ben geneled 1100 kupada gezýnýyorum daha rahat savasabýlmek ýcýn ama test edýldý gumus 1 de ve altýn 3 te kolay kolay yýkýlcak bi dizilim deðil hem kupanýzý hemde ganýmetýnýzý rahatça koruyabýlýrsýnýz.

uzaktan gorunus
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

daha yakýndan detaylý ýncelemek ýsteyenler için

eger begendýysenýz ký bence gayet ýyý bý defans begenýrsenýz cok sevýnýrým ayrýca 7. seviye için aklýmda bi defans var ilerki haftalarda yada aylarda onun içinde paylaþým yapýcam
 Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

ben OÐUZ TÜRKOÐLU
18 yaþýndayým
forumun etkin kulanýcýlarýndaným
whatsap için clas of clans gurubumuz var katýlmak için whatsabýnýz varsa 0531 937 67 82 bana mesaj atin cok sevinirim isteyen herkes guruba gelebilir. her konu hakkýnda konuþuyoruz oyun hakkýndada bolca sohbet ediyoruz. epey zevkli bi ortam sizi de bekleriz Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

elanora35 'nin Mesajlarýný Beðenen 6 Kullanýcý: darklm015 (23 Aðustos 2014, Cumartesi - 20:44), bladeati (24 Mayýs 2014, Cumartesi - 18:33), 61kaplanlar61 (12 Þubat 2014, Çarþamba - 17:43), sammy (10 Þubat 2014, Pazartesi - 14:52), qzr17 (10 Þubat 2014, Pazartesi - 10:54), mert452m (07 Þubat 2014, Cuma - 23:24)

Çevrimdýþý MonsterCable|Minnak

• 6.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 17
  • Rep Puaný : 0
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 5 Mesajý Toplam
    6 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Minnak
  • Klaným : TURKISH TOWN
Ynt: benim uzun suredir kullandýgým 6. seviye duzlemý
« Yanýtla #1 : 25 Þubat 2014, Salý - 18:23 »
Bence güzel bir köy düzeni.Kullanýlýr ideal bende senden yararlanabilirim  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Varsa þekliniz COCa bekleriz Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

MonsterCable|Minnak 'nin Mesajlarýný Beðenen 2 Kullanýcý: ateslibacak (10 Nisan 2014, Perþembe - 15:46), kptnx34 (22 Mart 2014, Cumartesi - 11:05)

Çevrimdýþý serseri

• 6.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 16
  • Clash of Clans
  • 2 Mesajý Toplam
    2 Kere Beðenildi
  • COC Nick : serseri
  • Klaným : oTToManEMpireTR
« Yanýtla #2 : 01 Mart 2014, Cumartesi - 19:11 »
saldýrýlarda sýkýntý yaþadýn mý kardeþ güzel bi düzen kurmuþsun

Çevrimdýþý HiLL60

• 6.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 17
  • Rep Puaný : 3
  • Durumum:
  • ZayýF'a Açýmak Doðaya Ýhanettir.
  • 9 Mesajý Toplam
    66 Kere Beðenildi
  • COC Nick : LutFu
  • Klaným : TURKGUCU
« Yanýtla #3 : 02 Mart 2014, Pazar - 21:58 »
güzel kardeþim aynýsýný yaptým gayet memnunum oyunda rastlaþýrsak bilki senden alýntý Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

HiLL60 'nin Mesajlarýný Beðenen 2 Kullanýcý: Reycek (05 Eylül 2014, Cuma - 14:47), elanora35 (03 Mart 2014, Pazartesi - 14:12)

Çevrimdýþý elanora35

• 32.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 21 Mesajý Toplam
    29 Kere Beðenildi
« Yanýtla #4 : 03 Mart 2014, Pazartesi - 14:12 »
saldýrýlarda sýkýntý yaþadýn mý kardeþ güzel bi düzen kurmuþsun

gerçeði sölim kolay kolay geçebilen olmuyodu koyumu yani genelikle %100 yapan gormuyodum anca cok buyuk dusmanlar cok ham biriktirdigimde dalýyodu onlarýn zaten 200 geçkin ordularý olanlar anca yapabýlýyodu

ben OÐUZ TÜRKOÐLU
18 yaþýndayým
whatsap için clas of clans gurubumuz var katýlmak için whatsabýnýz varsa 0531 937 67 82 bana mesaj atin cok sevinirim isteyen herkes guruba gelebilir. her konu hakkýnda konuþuyoruz oyun hakkýndada bolca sohbet ediyoruz. epey zevkli bi ortam sizi de bekleriz Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

elanora35 'nin Mesajlarýný Beðenen 2 Kullanýcý: osmanlý63 (26 Mart 2014, Çarþamba - 08:29), serseri (03 Mart 2014, Pazartesi - 14:43)

Çevrimdýþý elanora35

• 32.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 21 Mesajý Toplam
    29 Kere Beðenildi
« Yanýtla #5 : 03 Mart 2014, Pazartesi - 14:12 »
güzel kardeþim aynýsýný yaptým gayet memnunum oyunda rastlaþýrsak bilki senden alýntý Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

teþekürler kardeþim Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap eger rastlarsam bi okcu saldýrýr kaçarým artýk  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

ben OÐUZ TÜRKOÐLU
18 yaþýndayým

elanora35 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: osmanlý63 (25 Mart 2014, Salý - 13:32)

Çevrimdýþý WillMyHands

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    2 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Prens Toprak
« Yanýtla #6 : 24 Mart 2014, Pazartesi - 17:25 »
Gerçekten güzel bunu yapýcam Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

WillMyHands 'nin Mesajlarýný Beðenen 2 Kullanýcý: elanora35 (09 Nisan 2014, Çarþamba - 20:39), osmanlý63 (26 Mart 2014, Çarþamba - 08:30)

Çevrimdýþý kraken

• 9.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 26
  • Durumum:
  • Galatasaray Aþký
  • 4 Mesajý Toplam
    5 Kere Beðenildi
  • COC Nick : kraken
  • Klaným : TÜRKÝYE
« Yanýtla #7 : 09 Nisan 2014, Çarþamba - 21:22 »
Beðendim fakat  þu alttaki 2 depo biraz savunmasýz geldi devlerle savunmayý hafif bozar dalardým ama yinede gùzel

O gittiyse arkasýndan koþma dönerse senindir
Dönmemiþse zaten hiç senin olmamýþtýr

Çevrimdýþý elanora35

• 32.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 21 Mesajý Toplam
    29 Kere Beðenildi
« Yanýtla #8 : 09 Nisan 2014, Çarþamba - 21:30 »
Beðendim fakat  þu alttaki 2 depo biraz savunmasýz geldi devlerle savunmayý hafif bozar dalardým ama yinede gùzel
haklýsýn ama baska bi yerde olamazdý onlar için hem duvar yetersizliði hemde savunmanýn eksikliði oldugu için onlar için en ideal yer orasýydý

ben OÐUZ TÜRKOÐLU
18 yaþýndayým

elanora35 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: kraken (10 Nisan 2014, Perþembe - 10:11)

Çevrimdýþý ygt.arnn

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 2
  • Clash of Clans
  • COC Nick : yigit
  • Klaným : sofulari
« Yanýtla #9 : 24 Mayýs 2014, Cumartesi - 21:06 »
kardeþ herkes yorumlarda güzel bahsetmiþte ben göremedim resimler açýlmadý yorum olarak atar mýsýn köy düzeninin göreyim bi

swaggy

• Ziyaretçi
« Yanýtla #10 : 04 Haziran 2014, Çarþamba - 18:52 »
Kardeþim gerçekten güzel bi düzen olmuþ. En kýsa zamanda bende uygulamayý düþünüyorum...