Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapDepolar ortada adam ordaki duvarý kýrdýktan sonra 10 goblinle alýr gider her þeyi Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapHocam sen sadece muhalefet olmak için mi yorum yazýyosun benim konuya da yazmýþsýn buna benzer bi düþünceyle.Ýçteki duvarý yýkmak çok mu kolay bu düzende?Deki yýktýn 2 duvar yýkýcý ile,goblinler sihirbaz kulesi tarafýndan 2 seferde yok edilir.Deki sihirbaz kuleleri devlerle meþgul,havanlar var 3 tane.Eðer hepsine raðmen yýkabiliyorsa ve ganimeti alabiliyorsa tebrik etmek lazým zaten yýkýlmayacak diye bi kural yok hakkýný veren kýrýp duvarý alýr ganimeti.Yýkýlmayacak köy olsa oyunun tadý mý kalýr?"Ýstanbul sen mi büyüksün ben mi ..." düþüncesiyle yaklaþýlmazki oyuna.
Depolar ortada adam ordaki duvarý kýrdýktan sonra 10 goblinle alýr gider her þeyi Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapLinklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapDepolar ortada adam ordaki duvarý kýrdýktan sonra 10 goblinle alýr gider her þeyi Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapHocam sen sadece muhalefet olmak için mi yorum yazýyosun benim konuya da yazmýþsýn buna benzer bi düþünceyle.Ýçteki duvarý yýkmak çok mu kolay bu düzende?Deki yýktýn 2 duvar yýkýcý ile,goblinler sihirbaz kulesi tarafýndan 2 seferde yok edilir.Deki sihirbaz kuleleri devlerle meþgul,havanlar var 3 tane.Eðer hepsine raðmen yýkabiliyorsa ve ganimeti alabiliyorsa tebrik etmek lazým zaten yýkýlmayacak diye bi kural yok hakkýný veren kýrýp duvarý alýr ganimeti.Yýkýlmayacak köy olsa oyunun tadý mý kalýr?"Ýstanbul sen mi büyüksün ben mi ..." düþüncesiyle yaklaþýlmazki oyuna.Yoo ben yorum yapýyorum.
kardeþ eline saðlýk . sadece ben ufak bir deðiþiklik yaptým o da þu; hava savunmalarýný altýn depolarýnýn olduðu yere aldým. iksir depolarýný hava savunmasýnýný eski yerine aldým. açýlan yere de altýn depolarýný koydun. altýna dokunan yok :
Bende Denicem Güzel Gibi Duruyo Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap