Gönderen Konu: Mail problemi  (Okunma sayýsý 2967 defa)

Çevrimdýþý smsm

• 24.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 75
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 23 Mesajý Toplam
    30 Kere Beðenildi
Mail problemi
« : 12 Þubat 2014, Çarþamba - 17:39 »
Slm arkadaslar soyle bir problemim var insallah yardimci olabilirsiniz. Androdden koyumu iosa aktardim burada bir problem yok. Apple kimligini va game center sifresini olustururken kafadan bir mail adresi girdim  sistem bana girmis oldugum mail adresine dogrulama kodu gonderdi fakat  o mail adresine ulasamadigim icin  gelen linke tiklayamadim  oyun ici gem almak istedigim zaman i tunesle baglanti kurulamadi diye uyari veriyor tas alamiyorum.Bende yeni apple kimligi ve game center olusturdum.Bu seferde koye ulasamiyorum ne yapmam lazim tekrar androdden iosa aktarmak icin kod alabilirmiyim.Veya koyumu mevcut game centerdan alip baska mail adresine aktarabilirmiyim.Supercell yardimci olurmu bana yani sunu demek istiyorum mevcut koyumun bagli oldugu mail adresini degistirmeme izin verirmi supercell bu zamana kadar 1000 tlye yakin tas aldim yardimci olurlarmi

Çevrimdýþý Admin

• Site Lideri
  • *
  • Ýleti: 2735
  • Rep Puaný : 552
  • Durumum:
  • 989 Mesajý Toplam
    3240 Kere Beðenildi
    • http://www.clashofclanstr.com
  • COC Nick : 1923 ϟ Cherhat
  • Klaným : 1923TÜRK (#2YY2PYP)
Ynt: Mail problemi
« Yanýtla #1 : 12 Þubat 2014, Çarþamba - 17:44 »
Merhaba

Oyunun cihazýnda açýksa yeni sýfýr bir game center ve apple kimliði oluþtur.( mail adresini sallamadan ) oluþturduktan sonra oyunu aç oyunu o hesaba kaydedilmesini soracak onay ver iþlemini gerçekleþtir.

Çevrimdýþý smsm

• 24.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 75
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 23 Mesajý Toplam
    30 Kere Beðenildi
« Yanýtla #2 : 12 Þubat 2014, Çarþamba - 21:15 »
Arkadaslar bir yardimci olun lutfen mevcut gc hesabim ile oyunu actim 92 lvl bunda bir problem yok sonra gc degistirdim oyuna girdim sef pepe adli kisinin 1 seviye koy binasina baglanmak istiyormusun diye soruyor not mevcut ilerlemeniz kaybolacaktir diye uyari verdi yukarda soylediginiz gibi mevcut koyunuz buraya yuklensinmi demedi  ayricsa ben hic bir zaman pepe isimli hesap acmadim yardim lutfen

Çevrimdýþý Admin

• Site Lideri
  • *
  • Ýleti: 2735
  • Rep Puaný : 552
  • Durumum:
  • 989 Mesajý Toplam
    3240 Kere Beðenildi
    • http://www.clashofclanstr.com
  • COC Nick : 1923 ϟ Cherhat
  • Klaným : 1923TÜRK (#2YY2PYP)
« Yanýtla #3 : 13 Þubat 2014, Perþembe - 09:47 »
mesajlarý flood yapmana gerek yok yöneticiler gördüðünde cevap verecektir.

tekrar yazýyorum

eðer karþýnda oyunun açýksa

yeni game center hesabý oluþtur.

oyunu aç

karþýna uyarý gelecek yeni game center hesabý kaydedilsin mi diye

evet de ve o game center ile devam et eskisini unut .