Gönderen Konu: Yeþil Taþ ?  (Okunma sayýsý 1739 defa)

Çevrimdýþý mehmet163

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 5
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : Mehmet
Yeþil Taþ ?
« : 13 Þubat 2014, Perþembe - 22:55 »
Bazý Videolar izliyorum adamda binlerce yeþil maden var cart die acýmadan harcýyor bu adamlar nasýl kazanýyor bunu yeni baþladým býlmedýgým ýcýn soruyorum kupa kazandýkça mý verýyor yoksa gercek paraylamý alýyorlar görevdende verýyorda gorevlerýn hepsini yapsan gene okadar olmaz dýye dusunuyorum

Çevrimdýþý enes443411

• 43.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 165
  • Rep Puaný : 4
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 35 Mesajý Toplam
    52 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Ottoman
  • Klaným : Turkish Ghosts
Ynt: Yeþil Taþ ?
« Yanýtla #1 : 13 Þubat 2014, Perþembe - 23:58 »
gorevlerden kazanabileceðin taþ miktarlarý bellidir sanýrým bahsettiðin kiþiler jorge yao veya Kemal gibi maddi durumu çok iyi olan kiþilerdir Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Beðeniyi çok görme :=)--Klanimiza bekleriz her daim kalici olmasanda bi cay içmeye gel Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap "turkish ghosts"

Çevrimdýþý MonsterCable|Minnak

• 6.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 17
  • Rep Puaný : 0
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 5 Mesajý Toplam
    6 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Minnak
  • Klaným : TURKISH TOWN
Ynt: Yeþil Taþ ?
« Yanýtla #2 : 26 Þubat 2014, Çarþamba - 14:58 »
Öncelikle Selam.

Ýzlediðin her ne video ise onlar insanlarý kandýrmak için bir araç.Senin için önerim kendini geliþtirip görevlerdekileri alman.Yetmesse kendini idare etmek için 500 taþ önerim ama istersen fazla çekebilirsin  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Varsa þekliniz COCa bekleriz Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap