Yeni iphone aldým ve eski iphono'um daki köyü yenisine aktarmak istedim,internette birçok yöntem gördüm örneðin yeni telefonumda da eskisinde de ayný game center üyeliðim açýktý ama çözüm olmadý.
Eskisindeki game center ý kapadým sadece yenisinden giriþ yaptýn yine olmadý vs. vs. kafam çok karýþtý ve arkadaþýmdan bir öneri aldým onu uyulamaya karar verdim.
Öneri üzerine yaptýðýmý anlatýyorum;
-Her iki telefonumda da oyunu açtým.
-Tekrar her ikisinde de oyunun içinde sað alt köþedeki ayarlara týkladým
-Yine ikisinde de BAÞKA CÝHAZA BAÐLA butonuna týkladým
-Karþýma bu "bu eski cihaz" ve "bu yeni cihaz" diye iki buton çýktý
-Haliyle yenisinde yeniyi eskisinde eskiye týkladým
BU YENÝ CÝHAZ 'a týkladýðýmda karþýma "BAÐLANTI KODUNU BURAYA GÝR" butonu çýktý ve parantez içinde(Baðlantý kodunu almak için:eski cihazda baðlantý ekranýna git ve "bu cihaz eski cihazdýr" butonuna dokun) yazýyordu.
-Ohh dedim nekadar kolay olacak bu iþ.Sonra eski cihazým da BU ESKÝ CÝHAZ butonuna týkladým
-Karþýma iki seçenek çýktý
1)Bir an iphone,ipad veya ipod'a baðlanmak istiyorum
2)Bir baþka cihaza baðlanmak istiyorum
-Haliyle ilkine týkladým(ki en büyük yanlýþým bu olmuþ)
-Game center ile senkronize et baþlýðý altýnda bana diðer cihazdan game center a tekrar baðlanmamý istedi bende öyle yaptým.
-daha sonra bana bir uyarýda bulundu köyün silinecek yerine 3 levellýk köy gelecek eminmisin diye,ben kýllandým birkaç kere çýkýþ yaptým ama baþka çare bulamadým dedim herhalde böyle yapýnca olacak bu iþ keza öyle yaptým.sonra uyarý tekrar çýktý bunu onaylýyorsanýz kutunun içine onaylýyorum yazýn diye onuda yaptým PATTTT iki telefonumdada 3lvl lýk köy oldu.hatta ikisinden ayný anda giriþ dahi yapamýyorum çünkü ikisinde ayný köy var ve birinden girince diðeri kopuyor..
Bence bir çözümü yoktur ama umut dünyasý iþte bir umut sormak istedim arkadaþlar var mýdýr bir çözümü?