Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapYeni askerlerin geleceðine kesin gözüyle bakabiliriz ama bu tür haberleri kaynak göstermeden paylaþmak yanlýþ.Ýzbe kýþlada cadýdan sonraki " Çok Yakýnda " yazýsý doðru olabilir belki karaiksirle yeni askerler gelebilirde bu 11.sv düzen saçma insanlar herþeyini tamamlamýþ bide bunla uðraþýrlarsa büyük iþ gerçekten bir ara 3. hero gelicek diyolardý gülmüþtüm Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Yeni askerlerin geleceðine kesin gözüyle bakabiliriz ama bu tür haberleri kaynak göstermeden paylaþmak yanlýþ.
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapLinklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapYeni askerlerin geleceðine kesin gözüyle bakabiliriz ama bu tür haberleri kaynak göstermeden paylaþmak yanlýþ.Ýzbe kýþlada cadýdan sonraki " Çok Yakýnda " yazýsý doðru olabilir belki karaiksirle yeni askerler gelebilirde bu 11.sv düzen saçma insanlar herþeyini tamamlamýþ bide bunla uðraþýrlarsa büyük iþ gerçekten bir ara 3. hero gelicek diyolardý gülmüþtüm Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapKral ve kraliçemiz var prens ve prenses te gerekli Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapLinklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapLinklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapYeni askerlerin geleceðine kesin gözüyle bakabiliriz ama bu tür haberleri kaynak göstermeden paylaþmak yanlýþ.Ýzbe kýþlada cadýdan sonraki " Çok Yakýnda " yazýsý doðru olabilir belki karaiksirle yeni askerler gelebilirde bu 11.sv düzen saçma insanlar herþeyini tamamlamýþ bide bunla uðraþýrlarsa büyük iþ gerçekten bir ara 3. hero gelicek diyolardý gülmüþtüm Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapKral ve kraliçemiz var prens ve prenses te gerekli Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yapartýk onlarda 40 olana kadar ohoo Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Cidden google da clash of clans yazýp görsellere girerseniz direk yeti çýkýyor.
Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapResimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Kesinlikle katýlýyorum Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Baknz:Yapým maaliyetinde karaiksir ile yazýyor fakat simgesi iksir (Pembe) Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Komediler yav Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Yeti falan gelsede fena olmaz Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap