Gönderen Konu: EKRAN TÝTREÞÝMÝ ÇÖZÜM!!!  (Okunma sayýsý 10978 defa)

Çevrimdýþý Kurmay

• CLASHER!
  • *
  • Ýleti: 2233
  • Rep Puaný : 1
  • Mekanýn Cennet Olsun Kurmay.
  • 689 Mesajý Toplam
    1929 Kere Beðenildi
EKRAN TÝTREÞÝMÝ ÇÖZÜM!!!
« : 17 Þubat 2014, Pazartesi - 14:48 »
Yöntem 1: Tam ayarý kullanmak için Donaným Ývmesini yapýlandýrýn

Bunu yapmak için, aþaðýdaki adýmlarý izleyin:
Görüntü Özellikleri'ni açýn. Bunu yapmak için, Windows sürümünüze uygun adýmlarý izleyin.
Windows 7 veya Windows Vista

Baþlat Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap düðmesini týklatýn, Aramaya Baþla kutusuna görüntü yazýn ve sonra Programlar listesinde Görüntü Özellikleri'ni týklatýn.

Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Yönetici parolasý girmeniz veya onaylamanýz istendiyse parolayý yazýn veya onaylayýn.
Windows XP veya önceki sürümler

Baþlat'ý týklatýn, Çalýþtýr'ý týklatýn, desk.cpl yazýn ve sonra Tamam'ý týklatýn.
Ayarlar sekmesini týklatýn ve sonra Geliþmiþ'i týklatýn.
Performans veya Sorun Giderme sekmesinde, Donaným Ývmesi kaydýrýcýsýný sonuna kadar saða kaydýrýn (Tam konum).
Tamam'ý ve sonra da Kapat'ý týklatýn.
Bilgisayarýnýzý yeniden baþlatmanýz istenirse Evet'i týklatýn.

Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Bilgisayarýnýz en düþük sistem gereksinimlerini karþýlýyorsa, bu soruna geçici bir çözüm bulmak için aþaðýdaki yöntemleri kullanýn.

Yöntem 2: DirectDraw veya Direct3D'yi Etkinleþtirme

DirectDraw veya Direct3D'yi etkinleþtirmek için Windows sürümünüze uygun olan adýmlarý izleyin:
DirectX Taný Aracý'ný (Dxdiag.exe) çalýþtýrýn. Bunu yapmak için þu adýmlarý izleyin:
Windows 7 veya Windows Vista

Baþlat Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap düðmesi düðmesini týklatýn, Aramaya Baþla kutusuna dxdiag yazýn ve sonra ENTER tuþuna basýn.

Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Yönetici parolasý girmeniz veya onaylamanýz istendiyse parolayý yazýn veya onaylayýn.
Windows XP veya önceki sürümler

Baþlat'ý týklatýn, Çalýþtýr'ý týklatýn, dxdiag yazýn ve sonra Tamam'ý týklatýn.
Görüntü sekmesinde, DirectX Özellikleri altýnda DirectDraw Hýzlandýrmasý ve Direct3D Hýzlandýrmasý öðelerinin seçili olduðundan emin olun.

Bu satýrlardan herhangi biri Devre Dýþý durumunu gösteriyorsa, bu satýr için Etkinleþtir'i týklatýn.
Bilgisayarýnýzda birden fazla video baðdaþtýrýcýsý yüklüyse, DirectX Taný Aracý'ndaki her bir Görüntü sekmesi için 2.adýmý yineleyin.
DirectX Taný Aracý'nýn nasýl çalýþtýrýlacaðý hakkýnda akýþ ortamý gösterimini görüntülemek için Yürüt düðmesini týklatýn.
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Sorun oluþmaya devam ediyorsa, sonraki yönteme geçin.

Yöntem 3: En Son DirectX End-User Runtimes Web Yükleyicisini Ýndirme ve Kurma

Bunu yapmak için, aþaðýdaki Microsoft Web sitesini ziyaret edin:
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Yükleme sýrasýnda aþaðýdaki hata iletisini alabilirsiniz:
Yüklediðiniz yazýlým, Windows'un bu sürümüyle uyumluluðunu doðrulamak üzere Windows Logo sýnamasýndan geçmedi. (Bu sýnamanýn neden önemli olduðunu öðrenmek istiyorum.)
Daha fazla bilgi için, Microsoft Bilgi Bankasý'ndaki makaleyi görüntülemek üzere aþaðýdaki makale numarasýný týklatýn:
822798 Bazý güncelleþtirmeleri veya programlarý yükleyemiyorsunuz
Sorun oluþmaya devam ediyorsa, sonraki yönteme geçin.
Yöntem 4: Video sürücünüzü güncelleþtirme

Kullanýlabilir sürücü güncelleþtirmelerinin olup olmadýðýný görmek için aþaðýdaki Microsoft Windows Update Web sitesini ziyaret edin:
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yapým ve yazýlým satýcýlarýnýn iletiþim bilgileri hakkýnda daha fazla bilgi için aþaðýdaki Microsoft Web sitesini ziyaret edin:
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Microsoft, teknik destek bulmanýza yardýmcý olmak üzere üçüncü taraf iletiþim bilgilerini saðlamaktadýr. Bu iletiþim bilgileri önceden haber verilmeksizin deðiþtirilebilir. Microsoft bu üçüncü taraf iletiþim bilgilerinin doðruluðunu garanti etmez.

NOT: Arkadaþlar bu yöntemler özellikle Yöntem 3 deki DirectX SDK'yý yüklemenizi ve hepsinden önce mutlaka Ekran kartýnýzýn ORJINAL sitesinden Son Güncel Driver'ýný indirip kurmanýzý tavsiye ederim, yine de sorun çözülmez ise ekran kartýnýzýn Hardware olarak yani kapasite ve teknik özellik olarak bu oyunu desteklemeyip açmadýðýný anlamýþ oluyoruz.

Verilen bütün linkler MICROSOFT'a aittir, orjinaldir.

« Son Düzenleme: 17 Þubat 2014, Pazartesi - 15:04 Gönderen: kurmay »

Kurmay 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: bllysl (18 Þubat 2014, Salý - 17:22)

Çevrimdýþý refa2003

• 5.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 13
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 6 Mesajý Toplam
    8 Kere Beðenildi
  • COC Nick : ygtkya
  • Klaným : *AYYILDIZ*
Ynt: EKRAN TÝTREÞÝMÝ ÇÖZÜM!!!
« Yanýtla #1 : 17 Þubat 2014, Pazartesi - 16:04 »
eyvallah baskan emegine saglik windows 8 icin de ayni uygulamalar gecer li mi acaba benim loptop ta da yapiyor tesekurler

kendinize yapilmasini istemediginiz bir seyi baskalarina yapmayiniz...

Çevrimdýþý Kurmay

• CLASHER!
  • *
  • Ýleti: 2233
  • Rep Puaný : 1
  • Mekanýn Cennet Olsun Kurmay.
  • 689 Mesajý Toplam
    1929 Kere Beðenildi
« Yanýtla #2 : 17 Þubat 2014, Pazartesi - 16:18 »
eyvallah baskan emegine saglik windows 8 icin de ayni uygulamalar gecer li mi acaba benim loptop ta da yapiyor tesekurler

çok farklý deðil ikisi de ayný..

Çevrimdýþý refa2003

• 5.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 13
  • Clash of Clans
  • 6 Mesajý Toplam
    8 Kere Beðenildi
  • COC Nick : ygtkya
  • Klaným : *AYYILDIZ*
« Yanýtla #3 : 18 Þubat 2014, Salý - 12:09 »
tesekkurler baskan

kendinize yapilmasini istemediginiz bir seyi baskalarina yapmayiniz...

Çevrimdýþý Mekanik97

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 2
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Mekanik97
  • Klaným : KARDEÞLÝK
« Yanýtla #4 : 23 Þubat 2014, Pazar - 15:41 »
Ekran kararmasýný en aza indirmek için BlueStacks 0.8.1.3003 sürümünü yüklemenizi tavsiye ederim.
Kendi indirdiðim site kapanmýþ eðer isterseniz ben upload edip link veririm

Çevrimdýþý asben6134

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • COC Nick : asben
  • Klaným : hak yolunda
« Yanýtla #5 : 09 Mart 2014, Pazar - 06:16 »
slm admin pc de bluestack kurdum clash of clans oynuyorum fakat ekranda titreme var Windows 8.1 kullanýyorum lütfen yardým edin

Çevrimdýþý Mekanik97

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Mekanik97
  • Klaným : KARDEÞLÝK
« Yanýtla #6 : 10 Mart 2014, Pazartesi - 19:14 »
Ben de Windows 8.1 kullanýyorum ve çok çok az titreme var hatta yok bile diyebiliriz ama eski BS sürümünü kullanýyorum linki aþaðýda. Bu arada Smart launcher 2 kullanmanýzý öneririm BS ye çok iyi gidiyor Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Version 0.8.1.3003

Mekanik97 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: Kurmay (10 Mart 2014, Pazartesi - 20:32)

Çevrimdýþý Section8

• 22.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 65
  • Clash of Clans
  • 16 Mesajý Toplam
    18 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Section8
« Yanýtla #7 : 15 Mart 2014, Cumartesi - 01:04 »
Aradýðým Çözüm cidden. Elinize saðlýk teþekkür ederim Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý Hc_TR

• 7.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 19
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 3 Mesajý Toplam
    4 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Hc_TR
« Yanýtla #8 : 18 Mart 2014, Salý - 16:04 »
W8 içinde resimli anlatým yapabilir mýsýnýz acaba ?

Çevrimdýþý Hc_TR

• 7.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 3 Mesajý Toplam
    4 Kere Beðenildi
« Yanýtla #9 : 25 Nisan 2014, Cuma - 14:08 »
w8 için anlatým istenmiþti ilgilen yok mu acaba ? Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap((

Çevrimdýþý daredevil_0

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • COC Nick : daredevil
« Yanýtla #10 : 05 Mayýs 2014, Pazartesi - 19:24 »
Nvidia denetim masasýnda bulunan 3d ayarlarýnda bluetack.exe'i gösterim yüksek performanslý Nvidia iþlemcisi seçeneðini seçtiðiniz takdirde titreþim sorununuz çözülecektir.Ben bu þekilde yaptým arkadaþýn önerisindeki ayarlarý bulamadým o yüzden yazmak istedim.Yanlýþ anlaþýlmasýn Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý Hc_TR

• 7.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 3 Mesajý Toplam
    4 Kere Beðenildi
« Yanýtla #11 : 29 Mayýs 2014, Perþembe - 19:31 »
Nvidia denetim masasýnda bulunan 3d ayarlarýnda bluetack.exe'i gösterim yüksek performanslý Nvidia iþlemcisi seçeneðini seçtiðiniz takdirde titreþim sorununuz çözülecektir.Ben bu þekilde yaptým arkadaþýn önerisindeki ayarlarý bulamadým o yüzden yazmak istedim.Yanlýþ anlaþýlmasýn Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Ýyi hoþ diyorsun ama ekran kartý nvidia olmayanlar ne yapacak? benim gibi mesela Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap. w8 için de resimli anladým istiyoruz lütfen.