Gönderen Konu: Ingilizcesi iyi olan arkaþlar taþ alma sorunu  (Okunma sayýsý 2390 defa)

Çevrimdýþý kakarottoo

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 5
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 2 Mesajý Toplam
    2 Kere Beðenildi
  • COC Nick : mahir
  • Klaným : islam birliði
Ingilizcesi iyi olan arkaþlar taþ alma sorunu
« : 17 Þubat 2014, Pazartesi - 23:04 »
Arkadaþlar öncelikle iyi oyunlar benim taþ alma ile ilgi sýkýntým var ve her taþ almak istedðimde itunes ile iletiþime geçin diyordu ve bende geçtim burada sanýrým adý alp dýþ bir arkadaþ bunun çözümünü paylaþmýþ bende denedim ve itunes a mail attým ve geri döndüler mail olarak ama benim ingilizcem yeteril düzeyde olmadýðý için bu konuyu açtým yardýmlarýnýzý bekliyorum teþekkürler.....alta göründü gibi bana döndüler mesaj bu....

Dear Mahir,

Thank you for writing to iTunes Support. My name is Phillip and I will be making sure you get the best service we provide.

I can see that you're having an issue purchasing in apps using your Apple ID because of the error message that you're receiving. I am sure you want this to be resolved immediately. I will be delighted to investigate this for you.

Mahir, you will receive an email after the matter has been investigated and further information is available.

Thank you for your patience. Apple wants your iTunes experience to be as enjoyable as possible.

Sincerely,

Phillip
iTunes Store Customer Support

Çevrimdýþý mars789

• 33.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 111
  • Rep Puaný : 2
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 37 Mesajý Toplam
    47 Kere Beðenildi
  • COC Nick : furkan
  • Klaným : Tek Kale
Ynt: Ingilizcesi iyi olan arkaþlar taþ alma sorunu
« Yanýtla #1 : 17 Þubat 2014, Pazartesi - 23:33 »
Sevgili Mahir,

ITunes Destek yazdýðýnýz için teþekkür ederiz. Benim adým Phillip ve ben size verdiðimiz en iyi hizmeti almak emin olacaktýr.

Ben çünkü alýyorsanýz hata mesajýnýn Apple kimliðinizi kullanarak uygulamalar bir sorun satýnalma yaþýyorsanýz görebilirsiniz. Bunu hemen çözüleceðini istiyorum eminim. Ben sizin için bu araþtýrmak için memnun olacaktýr.

Madde incelenmiþ ve daha fazla bilgi mevcut sonra Mahir, bir e-posta alacaksýnýz.

Sabrýnýz için teþekkür ederiz. Apple iTunes deneyimi mümkün olduðunca eðlenceli olmak istiyor.

Saygýlarýmýzla,

Phillip
iTunes Store Müþteri Destek

Kaynak=google ceviri :DDD

Nick=furkan
Klan=TEK KALE

Çevrimdýþý kakarottoo

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 2 Mesajý Toplam
    2 Kere Beðenildi
« Yanýtla #2 : 17 Þubat 2014, Pazartesi - 23:42 »
Bende baktým oraya ama iþte böle bi sonuç çýkýyor Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Lütfen yardým ederseniz sevirim þimdiden Allah razý olsun.

Çevrimdýþý Calderon

• 13.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 36
  • Clash of Clans
  • 8 Mesajý Toplam
    10 Kere Beðenildi
  • Klaným : Uludað DC
« Yanýtla #3 : 18 Þubat 2014, Salý - 00:00 »
Ýnceleyip en kýsa zamanda mail olarak dönüþ yapacaklarýný söylüyor.

Calderon 'nin Mesajlarýný Beðenen 2 Kullanýcý: Furkann1 (18 Þubat 2014, Salý - 18:03), kakarottoo (18 Þubat 2014, Salý - 00:11)

Çevrimdýþý kakarottoo

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 2 Mesajý Toplam
    2 Kere Beðenildi
« Yanýtla #4 : 18 Þubat 2014, Salý - 08:53 »
Cevap geldi ama benim sorunum hala devam ediyor bunu yolladýlar ne yapmalýyým yardým edin lütfen dostlar

Dear Mahir,

Thank you for your patience regarding this concern. Phillip here again from iTunes Store Support.

I apologize for all the inconvenience this has caused you and your problem's resolution is as important to me as it is to you, Mahir. I'll stay with you till we address this issue as it should be.

Mahir, I am sorry that you experienced difficulties while attempting to purchase from the iTunes Store. If you are unable to purchase from the iTunes Store after trying again, please let me know.

Resolving your issue is important to me, and I look forward to your reply. Thank you for choosing iTunes. Have a nice day!

Sincerely,

Phillip

kakarottoo 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: Furkann1 (18 Þubat 2014, Salý - 18:03)

Çevrimdýþý Calderon

• 13.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 8 Mesajý Toplam
    10 Kere Beðenildi
« Yanýtla #5 : 18 Þubat 2014, Salý - 11:20 »
Sonra tekrar deneyin, olmazsa tekrar mail atýn diyor.

Calderon 'nin Mesajlarýný Beðenen 2 Kullanýcý: Furkann1 (18 Þubat 2014, Salý - 18:03), kakarottoo (18 Þubat 2014, Salý - 15:25)

Çevrimdýþý kakarottoo

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 2 Mesajý Toplam
    2 Kere Beðenildi
« Yanýtla #6 : 18 Þubat 2014, Salý - 15:27 »
Arkadaþlar sorunum hala çözülmedi bende bir mail daha attým ve sagolsunlar hemen geri dönüþ yaptýlar bunuda bana. Acýklarsanýz çok sagollun...

Dear Mahir,

Thank you for your patience regarding this concern. Phillip here again from iTunes Store Support.

To start off, I am very sorry for the continual difficulties this situation may have caused for you.

Mahir, again I have made the necessary adjustments on your account that should allow you to purchase from the store again. Please wait for 30-45 minutes for this to take effect.

Should this issue persist, please reply to this email and I'll be happy to assists you further.

Resolving your issue is important to me, and I look forward to your reply. Thank you for choosing iTunes. Have a nice day!

Sincerely,

Phillip

Please Note: I work Monday to Friday,

Thank you for allowing me the opportunity to assist you.

kakarottoo 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: Furkann1 (18 Þubat 2014, Salý - 18:03)

Çevrimdýþý Calderon

• 13.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 8 Mesajý Toplam
    10 Kere Beðenildi
« Yanýtla #7 : 20 Þubat 2014, Perþembe - 23:38 »
Hesabýnda düzenleme yapmýþ. Sonucu tekrar yaz diyor.

Calderon 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: kakarottoo (22 Þubat 2014, Cumartesi - 13:11)

Çevrimdýþý Doðukan_Servi

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Game Center Nick : Doðukan_Servi
  • COC Nick : Doðukan
  • Klaným : Klaným Yok
« Yanýtla #8 : 23 Þubat 2014, Pazar - 17:33 »
Seninle iletiþime geçecekler. Online olduðunda 1 saatte bir e-posta'ný kontrol et.