Gönderen Konu: 7' DEN 8' E GEÇÝÞ  (Okunma sayýsý 3075 defa)

Çevrimdýþý orhanblt

• 14.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 40
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 13 Mesajý Toplam
    19 Kere Beðenildi
  • COC Nick : orhan1
7' DEN 8' E GEÇÝÞ
« : 18 Þubat 2014, Salý - 12:36 »
Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Köyüm tüm askerler dahil max. Köy evi inþaatý bitene kadar madenlerim de 11 olacak. Yeni savunma birimleri inþaatý bitene kadar köy düzenimi bozmamayý da düþünmüyorum. Sizce 8. köy de ilk neleri yükseltmem gerek. Ben yeni surlarý hemen alýp havanlarý,sihirbaz kulesi ve laboratuvarý geliþtirmek istiyorum. Havanlar ve sihirbaz kuleleri bittikten sonra yenibirimleri de alýp köy düzenimi ondan sonra deðiþtirmeyi düþünüyorum.

Çevrimdýþý Blood

• 18.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 52
  • Clash of Clans
  • 19 Mesajý Toplam
    25 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Blood
  • Klaným : Bilkent*
Ynt: 7' DEN 8' E GEÇÝÞ
« Yanýtla #1 : 18 Þubat 2014, Salý - 13:17 »
bende 2 hafta önce 8 yaptým binayý ilk önce labaratuar ý geliþtirdim ardýndan havanlarý 6 yaptým daha sonra sihirbazlarý 5 yaptým þu andada toplarý yükseltiyorum duvarlara fazla önem vermedim altýn arttýðýnda duvarlarý geliþtiriyorum sadece onun haricinde uðraþmýyorum þuan duvarlar 5 oldu toplarý 10 yapasýya kadar onlarda en az 6 olur en önemlisi labaratuar havanlar ve sihirbazlar ilk bunlarý geliþtir duvarlarla uðraþýrsan çok vakit kaybedersin

Yardýmým dokunduysa bi teþekkürü çok görmeyin Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý sonsuzadam

• 13.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 38
  • Rep Puaný : 1
  • Durumum:
  • 16 Mesajý Toplam
    21 Kere Beðenildi
  • COC Nick : sonsuzadam
  • Klaným : Türk Sancaðý
« Yanýtla #2 : 09 Mart 2014, Pazar - 23:13 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
bende 2 hafta önce 8 yaptým binayý ilk önce labaratuar ý geliþtirdim ardýndan havanlarý 6 yaptým daha sonra sihirbazlarý 5 yaptým þu andada toplarý yükseltiyorum duvarlara fazla önem vermedim altýn arttýðýnda duvarlarý geliþtiriyorum sadece onun haricinde uðraþmýyorum þuan duvarlar 5 oldu toplarý 10 yapasýya kadar onlarda en az 6 olur en önemlisi labaratuar havanlar ve sihirbazlar ilk bunlarý geliþtir duvarlarla uðraþýrsan çok vakit kaybedersin
öylede duvarlar dediðin kadar önemsiz deðil, duvarlarý geliþtirmeyi ihmal etmemeli, ne kadar güclü olursa askerleri daha fazla oyalar ve geliþtirdiðin havan ve sihirbaz kuleleri daha fazla iþe yarar

Ne derler bilirsin : Savaþ ne kadar zorsa zafer o kadar tatlýdýr.

Çevrimdýþý LieLife

• Civil Engineer
  • 86.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 766
  • Rep Puaný : 7
  • Durumum:
  • Mühendislik aþktýr.
  • 150 Mesajý Toplam
    192 Kere Beðenildi
  • COC Nick : SlimShady
  • Klaným : Yüksek Gerilim
« Yanýtla #3 : 10 Mart 2014, Pazartesi - 00:45 »
Bence sýrasýyla labaratuvar, havan sihirbaz diye git. Ýnþaatçýnýn bir tanesini boþ býrak zaten havanýn geliþme süresi 5 gün. 5 günde de o boþ olan inþaatçý ile duvarlarý yaparsýn.

Ölüm varmýþ korku varmýþ,
Bu dünyanýn sonu varmýþ
Benim için yokluk tasa,
Kalbimde sen yaþadýkça.

Çevrimdýþý Section8

• 22.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 65
  • Clash of Clans
  • 16 Mesajý Toplam
    18 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Section8
« Yanýtla #4 : 15 Mart 2014, Cumartesi - 01:03 »
Köy dizilimi baþarýlý bu arada. Kendime örnek alýcam Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý orhanblt

• 14.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 40
  • Clash of Clans
  • 13 Mesajý Toplam
    19 Kere Beðenildi
  • COC Nick : orhan1
« Yanýtla #5 : 15 Mart 2014, Cumartesi - 11:07 »
Cevaplar için teþekkürler. O günden bugüne iþçileri 5 dakika bile dinlendirmeden sömürdüm durdum. Aslýnda herþeyi full yapacam mantýðý varsa 5 gün önce 5 gün sonra çok da önemli deðil. Þuana kadar havanlarý ve sihirbaz kuleleri 6. okçular ve toplarda birkaç gün sonra 10 olacak. Sonra tesla,hava savunmasý falan filan. Bence kesinlikle öncelik askerleri geliþtirmek olmalý. Çünkü bu iþler için baya para lazým.

orhanblt 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: muhcel (15 Nisan 2014, Salý - 18:13)