Gönderen Konu: 180 Ordu duzeni  (Okunma sayýsý 9070 defa)

Çevrimdýþý Gpak

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 2
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : gpak
  • Klaným : ADAB-I MUAÞERET
180 Ordu duzeni
« : 18 Þubat 2014, Salý - 19:57 »
Selam arkadaslar 180 ordu kapasitem var 49 lvl 7den 8 e yukselen koy binam var 9-8 ve 4-4 kisla 1. Seviye izbe kislam var 6. Seviye duvar gordugumde direk kaciyorum oyunda gordugunuz orta seviyelerdeki klasik koylere saldiramiyorum ordu taktigi verebilir misiniz lutfen adamlarin hava savunmalarini asamiyorum genel olarak saygilar.

Çevrimdýþý TReeArms

• Forum Polisi
  • 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1263
  • Rep Puaný : 83
  • Durumum:
  • Mekanýn Cennet Olsun Dayý.
  • 578 Mesajý Toplam
    772 Kere Beðenildi
  • COC Nick : TReeArms41
  • Klaným : 1923TURK
Ynt: 180 Ordu duzeni
« Yanýtla #1 : 18 Þubat 2014, Salý - 20:16 »
Hiç birþey hele hele duvarlar seni korkutmasýn, yeterli madeni gördünmü dal, savaþý kazanmaya uðraþma, geliþmek için maden lazým, kupa kazanmak daha sonraki iþ,
Ordu seçimine gelince, asker seviyelerini bilmiyorum ama þu formasyon iyidir
15-20 arasý dev
5-8 arasý duvar yýkýcý
1 adet þifacý (tercihe göre)
30-40 arasý okçu, 3-5 barbar
Kalaný goblin

Ýyileþtirme büyüsü açýksa þifacýya gerek yok, varsa öfke büyüsüde kullanýrsan baþarýlý olursun

Kullaným þekli Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap :

Köyün gördüðün en saðlam tarafýna bir kaç barbarý sal tuzak bomba varmý görmek için, arkadýndan devleri yolla duvara geldiklerinde arkasýndan duvar kýrýcýlarý yolla, o sýrada tüm silahlar devlerin üzerinde olacaðý için duvarcýlar iþlerini görsün,
Devler içeriye girince öfkeyle destekle, canlarý azalmaya baþlafýðýnda þifa büyüsü at üzerlerine (gittikleri yöne doðru) büyü yoksa þifacýyý peþlerine tak, arkalarýndan okçularý yolla en sonda goblinleri yolla, sonuçta madenleri almaya bak kupayý boþ ver, hadi kolay gelsin

Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

TReeArms 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: Osman Paþa Ýmp. (04 Mart 2014, Salý - 05:22)

Çevrimdýþý Leotred

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1
  • Clash of Clans
  • COC Nick : Leotred
  • Klaným : Mamüçiyo
« Yanýtla #2 : 19 Þubat 2014, Çarþamba - 00:02 »
Hiç birþey hele hele duvarlar seni korkutmasýn, yeterli madeni gördünmü dal, savaþý kazanmaya uðraþma, geliþmek için maden lazým, kupa kazanmak daha sonraki iþ,
15-20 arasý dev
5-8 arasý duvar yýkýcý
Kalaný goblin

Ýyileþtirme büyüsü açýksa þifacýya gerek yok, varsa öfke büyüsüde kullanýrsan baþarýlý olursun

Kullaným þekli Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap :

Köyün gördüðün en saðlam tarafýna bir kaç barbarý sal tuzak bomba varmý görmek için, arkadýndan devleri yolla duvara geldiklerinde arkasýndan duvar kýrýcýlarý yolla, o sýrada tüm silahlar devlerin üzerinde olacaðý için duvarcýlar iþlerini görsün,
Devler içeriye girince öfkeyle destekle, canlarý azalmaya baþlafýðýnda þifa büyüsü at üzerlerine (gittikleri yöne doðru) büyü yoksa þifacýyý peþlerine tak, arkalarýndan okçularý yolla en sonda goblinleri yolla, sonuçta madenleri almaya bak kupayý boþ ver, hadi kolay gelsin

20 dev üstüne þifa büyüsü çok iksir kaybýna yol açar. 6 dev 100 okçu kalaný goblin en ideal olanýdýr. Devleri savunmayý almak için göndermek yerine, savunmayý oyalamak için göndermen daha mantýklý. 6 dev tüm savunmanýn dikkatini çekmiþken 100 okçu her þeyi yara yara ilerleyecek ve duvar yýkýcýlar ile de goblinlere yol açacaksýn taktik budur

Çevrimdýþý TReeArms

• Forum Polisi
  • 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1263
  • Rep Puaný : 83
  • Durumum:
  • Mekanýn Cennet Olsun Dayý.
  • 578 Mesajý Toplam
    772 Kere Beðenildi
  • COC Nick : TReeArms41
  • Klaným : 1923TURK
« Yanýtla #3 : 19 Þubat 2014, Çarþamba - 00:25 »
15-20 arasý dev
5-8 arasý duvar yýkýcý
Kalaný goblin

20 dev üstüne þifa büyüsü çok iksir kaybýna yol açar. 6 dev 100 okçu kalaný goblin en ideal olanýdýr. Devleri savunmayý almak için göndermek yerine, savunmayý oyalamak için göndermen daha mantýklý. 6 dev tüm savunmanýn dikkatini çekmiþken 100 okçu her þeyi yara yara ilerleyecek ve duvar yýkýcýlar ile de goblinlere yol açacaksýn taktik budur

Bunun üstüne yukarýdaki yazýyý yazman hoþ olmuþ Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý Gpak

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 2
  • Clash of Clans
  • COC Nick : gpak
  • Klaným : ADAB-I MUAÞERET
« Yanýtla #4 : 19 Þubat 2014, Çarþamba - 08:56 »
Arkadaslar asker seviyelerim 3 2. Seviye sifa buyusu birde ofkem var normalde 3 ejder 15 dev 20 barbar 20 okcu 2 sifa buyusu 1 ofke seklinde ilerliyorum ama havalar ejderleri aliyor ve bu ordu cok fazla iksir goturuyor iksir biriktiremiyorum

Çevrimdýþý mars789

• 33.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 111
  • Rep Puaný : 2
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 37 Mesajý Toplam
    47 Kere Beðenildi
  • COC Nick : furkan
  • Klaným : Tek Kale
« Yanýtla #5 : 19 Þubat 2014, Çarþamba - 09:44 »
Ben 15 dev 2 þifacý 35 okcu 35 goblin 6 tane bombacý ile dalýyorum gayet iyi gidiyo þimdilik

Nick=furkan
Klan=TEK KALE

Çevrimdýþý Yýkýcý batý kan baba

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1
  • Clash of Clans
  • COC Nick : SERA T.
  • Klaným : (YPW € NPW)
« Yanýtla #6 : 01 Ekim 2016, Cumartesi - 14:03 »