Sa arkadaþlar Ýsmim LütFüUnv ögrencisiyim.Bu oyuna nasýl baþladýn derseniz oyunu arkadaþdan gördum baya bi sardý beni ama öyle bir hýrs yaptýmki direk kupaya sarýldým Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap 1250 kupaya cok az kaldý. Seviye Daha 25Köy Binasý Seviye 5*Þimdi Tecrubeli Arkadaþlara Soruyorum...450'li Taþý Alýnca Ýnþaatcýmý Alýyým Yoksa Köy Binasýnýmý Yükseltiyim ?Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapSa arkadaþlar Ýsmim LütFüUnv ögrencisiyim.Bu oyuna nasýl baþladýn derseniz oyunu arkadaþdan gördum baya bi sardý beni ama öyle bir hýrs yaptýmki direk kupaya sarýldým Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap 1250 kupaya cok az kaldý. Seviye Daha 25Köy Binasý Seviye 5*Þimdi Tecrubeli Arkadaþlara Soruyorum...450'li Taþý Alýnca Ýnþaatcýmý Alýyým Yoksa Köy Binasýnýmý Yükseltiyim ?Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapAyný konuyu tekrar açma, burada açmýþsýn zaten.!Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Tamamdýr Lütfü, ben bir hatýrlatayým dedim, bu arada hoþgeldin iyi forumlar