Gönderen Konu: Tecrübeli Arkadaþlara Bir Kaç Soru  (Okunma sayýsý 2421 defa)

Çevrimdýþý Diesirae

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
Tecrübeli Arkadaþlara Bir Kaç Soru
« : 24 Þubat 2014, Pazartesi - 01:45 »
Merhaba herkese. Oyuna yeni baþladým. Köy binasýný bir seviye yükselttim yukarýdaki mavi yýldýzýn içerisinde de 8 yazýyor. Forumdaki tavsiyelere uyarak, köy binasýný yükseltmeden önce tüm binalarý yükseltmeye çalýþýyorum. Aklýma takýlan bir kaç soruyu cevaplayan arkadaþlara þimdiden teþekkür ederim.
1-)Þu anda 3 adet Ýksir Toplayýcý, 1 adet Ýksir Deposu, 2 adet Altýn Madeni ve 2 adet Altýn Deposuna sahibim. 1 adet daha iksir deposu ve altýn madeni inþa edebiliyorum. Daha fazla inþa etmeli miyim yoksa var olanlarý yükselterek mi gitmeliyim? En düzgün sayýlar nelerdir?
2-) Forumda askerlerin seviyelerini yükseltmekten bahsedilmiþ. Ancak askerlerin seviyelerinin nereden yükseleceðini bulamadým. Sadece kýþla seviyesi yükseltebiliyorum o da yeni asker açýyor.
3-) Bazý yerlerde köy binasýný duvarlarýn dýþarýsýna koymayý tavsiye edilmiþ. Saldýrý aldýðýmda altýn ve iksir, depolardan çalýnabiliyor sanýrým. Köy binasý da saldýrý baþarýsýnýn yüzdesini mi etkiliyor. Köy binasýný içeride mi saklamalýyým dýþarýya mý koymalýyým?
4-) Duvarlarý, aralarýna 2-3 kare boþluk býrakarak çift kat koymak mantýklý olur mu? Sanýrým ileriki seviyelerde bazý bombalar veya savaþ araçlarý surlara alan hasarý veriyormuþ ve bitiþik çift kat etkili deðilmiþ.
5-) Hesabýmý bir gmail hesabý ile baðladým. Bu baðladýðým gmail hesabýný daha sonra deðiþtirmem mümkün mü?
Ýyi oyunlar & Ýyi forumlar Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

« Son Düzenleme: 24 Þubat 2014, Pazartesi - 05:39 Gönderen: Diesirae »

Çevrimdýþý yunus emre

• 14.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 40
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 6 Mesajý Toplam
    13 Kere Beðenildi
  • COC Nick : becerikli78
  • Klaným : sel home
Ynt: Tecrübeli Arkadaþlara Bir Kaç Soru
« Yanýtla #1 : 24 Þubat 2014, Pazartesi - 02:49 »
arkadaþým önce bana göre ilk olarak madeni yap depoyu sonra yaparsýn çünkü savunmalar altýnla yükseltiliyor. ileride labaratuvar diye bir þey açýlcak ordan asker büyü yükseltebilirsin arkadaþým sn yeni baþladýðýn için kupa sana lazým deðil onu dýþarý en dip köþeye koy kupa kasanlar sadece köy binasýný yýkar gider ve ganimetin güvende olur.ve duvarlarý 2 kat yapmak hiç mantýklý deðil çünkü duvar kýrýcý arkadaki duvarýda patlatýyo yani biiþe yaramýyo ve 3x3 lük bi alanýn içine asker gönderebilirler yani köyünde 3x3lük alan býrakma ve dekorasyonlar 3x3lük alanlarý etkilemiyo yani o alanýn üstüne koyarsan o alaný kpatmaz sadece süsler yaqni her þekilde asker koyabilirle 3x3lük alana yardým ettiysem ne mutlu bana

yardýmcý olduysam bi + repi eksik etme

yunus emre 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: Diesirae (24 Þubat 2014, Pazartesi - 16:21)

Çevrimdýþý TReeArms

• Forum Polisi
  • 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1263
  • Rep Puaný : 83
  • Durumum:
  • Mekanýn Cennet Olsun Dayý.
  • 578 Mesajý Toplam
    772 Kere Beðenildi
  • COC Nick : TReeArms41
  • Klaným : 1923TURK
« Yanýtla #2 : 24 Þubat 2014, Pazartesi - 20:39 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Merhaba herkese. Oyuna yeni baþladým. Köy binasýný bir seviye yükselttim yukarýdaki mavi yýldýzýn içerisinde de 8 yazýyor. Forumdaki tavsiyelere uyarak, köy binasýný yükseltmeden önce tüm binalarý yükseltmeye çalýþýyorum. Aklýma takýlan bir kaç soruyu cevaplayan arkadaþlara þimdiden teþekkür ederim.
1-)Þu anda 3 adet Ýksir Toplayýcý, 1 adet Ýksir Deposu, 2 adet Altýn Madeni ve 2 adet Altýn Deposuna sahibim. 1 adet daha iksir deposu ve altýn madeni inþa edebiliyorum. Daha fazla inþa etmeli miyim yoksa var olanlarý yükselterek mi gitmeliyim? En düzgün sayýlar nelerdir?
2-) Forumda askerlerin seviyelerini yükseltmekten bahsedilmiþ. Ancak askerlerin seviyelerinin nereden yükseleceðini bulamadým. Sadece kýþla seviyesi yükseltebiliyorum o da yeni asker açýyor.
3-) Bazý yerlerde köy binasýný duvarlarýn dýþarýsýna koymayý tavsiye edilmiþ. Saldýrý aldýðýmda altýn ve iksir, depolardan çalýnabiliyor sanýrým. Köy binasý da saldýrý baþarýsýnýn yüzdesini mi etkiliyor. Köy binasýný içeride mi saklamalýyým dýþarýya mý koymalýyým?
4-) Duvarlarý, aralarýna 2-3 kare boþluk býrakarak çift kat koymak mantýklý olur mu? Sanýrým ileriki seviyelerde bazý bombalar veya savaþ araçlarý surlara alan hasarý veriyormuþ ve bitiþik çift kat etkili deðilmiþ.
5-) Hesabýmý bir gmail hesabý ile baðladým. Bu baðladýðým gmail hesabýný daha sonra deðiþtirmem mümkün mü?
Ýyi oyunlar & Ýyi forumlar Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Burayýda okumaný tavsiye ederim

TReeArms 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: Diesirae (25 Þubat 2014, Salý - 21:52)

Çevrimdýþý MonsterCable|Minnak

• 6.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 17
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 5 Mesajý Toplam
    6 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Minnak
  • Klaným : TURKISH TOWN
« Yanýtla #3 : 26 Þubat 2014, Çarþamba - 14:55 »
Merhaba.

Benim önerim ilk olarak madenlerini yükseltmen.Çünkü þuan senin ve yeni baþlayan herkez için paraya ihtiyaç var.Ondan sonra silahlarýný geniþletip en son köy binasýný geniþlet

Varsa þekliniz COCa bekleriz Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap