Gönderen Konu: KÖYÜM SÝLÝNDÝ  (Okunma sayýsý 4328 defa)

Çevrimdýþý Demir1970

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 7
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    2 Kere Beðenildi
  • COC Nick : DEMÝR
  • Klaným : THE RÝSÝNG
KÖYÜM SÝLÝNDÝ
« : 25 Þubat 2014, Salý - 07:29 »
Arkadaþlar Cuma öðleden sonra köyümden çýkýp tekrar geri girmek istediðimde köyümün silindiðini gördüm.Cuma öðleden sonra süpercell e mesaj attým zaten mail atmaktan baþka çareniz de yok.Appel da aramadýðým yetkili kalmadý onlar sorumlu olmadýklarýný söylediler.Bugün günlerden Salý hala süpercell den haber yok bu arada kupalarým 3505 ten 3420 ye düþtü Ýnsanlarý kazýklamak herhalde bu olsa gerek.Nasýl bir iþ zihniyeti ve ahlaký yorumu sizlere býrakýyorum.Yasal yollardan mücadelemi baþlattým.Ýnsanlarla dalga geçmenin ne olduðunu birilerinin bu þirkete öðretmesi lazým.Saygýlarýmla

Demir1970 'nin Mesajlarýný Beðenen 2 Kullanýcý: Mehmet001 (10 Aralýk 2014, Çarþamba - 21:11), krom123 (26 Þubat 2014, Çarþamba - 17:24)

Çevrimdýþý mars789

• 33.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 111
  • Rep Puaný : 2
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 37 Mesajý Toplam
    47 Kere Beðenildi
  • COC Nick : furkan
  • Klaným : Tek Kale
Ynt: KÖYÜM SÝLÝNDÝ
« Yanýtla #1 : 25 Þubat 2014, Salý - 11:39 »
Anladýðým kadarýyla köyün çok geliþmiþti geçmiþ olsun inþallah geri alabilirsin

Nick=furkan
Klan=TEK KALE

Çevrimdýþý Demir1970

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    2 Kere Beðenildi
« Yanýtla #2 : 25 Þubat 2014, Salý - 12:03 »
Yaklaþýk 2 senemi verdim dünyada GEM satýn aldým.114.seviyedeydim ayrýca 32.sýrada yer alan THE RÝSÝNG TEAM adlý klanýnda üyesiydim.Cuma gününden beri yazdýðým hiçbir maile cevap yazmadýlar.Böyle bir iþ ahlaký olurmu.Yazýk günah deðilmi bunca emeðe 3505 kupadan 3420  lere düþtüm ne pahasýna???Karþýnda muhatap yok.Kimse senin kaale almýyor.Herhangi bir kontak numarasý yok.Þaþýrmýþ vaziyette bekliyoruz.Bunca maddi harcamadan sonra müþteriye bu þekilde davranýlýröý?? Ýnþallah bana yaptýklarý davranýþ þeklinin aynýsýný kat ve kat yaþarlar.

Çevrimdýþý Gökbörü

• Rehber Kur-an, Hedef Turan.
  • 85.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 754
  • Rep Puaný : 54
  • FENERBAHÇE
  • 247 Mesajý Toplam
    369 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Utku
  • Klaným : 1453
« Yanýtla #3 : 25 Þubat 2014, Salý - 12:43 »
Köyün silindiyse kupaný nerden biliyorsun ? Bir ekran görüntüsü atarmýsýn ?

Çevrimdýþý Demir1970

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    2 Kere Beðenildi
« Yanýtla #4 : 25 Þubat 2014, Salý - 15:10 »
Baþka bir hesaptan THE RÝSÝNG TEAM klanýna giriyorum orada gözüküyor.Görüntü atmama gerek yok sizde girebilir bakabilirsiniz en iyi klanlarda 36.sýrada

Çevrimdýþý Gökbörü

• 85.Seviye Üye
  • *
  • FENERBAHÇE
  • 247 Mesajý Toplam
    369 Kere Beðenildi
« Yanýtla #5 : 25 Þubat 2014, Salý - 17:58 »
Tahminimce hacklendi. Geçmiþ olsun. Umarým geri alabilirsin.

Çevrimdýþý Demir1970

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    2 Kere Beðenildi
« Yanýtla #6 : 25 Þubat 2014, Salý - 21:23 »
Bu aþamada köyümü geri alýp almamak önemli deðil artýk meseleyi avukatýma verdim.Dava açacaðým birde bildiri yayýnladým.  baþýma gelenlerle ilgili bir kaç Avrupa ülkesinde internet sitelerinde çýksýn bak o zaman yana yakýla nasýl ararlar.

Çevrimdýþý TReeArms

• Forum Polisi
  • 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1263
  • Rep Puaný : 83
  • Durumum:
  • Mekanýn Cennet Olsun Dayý.
  • 578 Mesajý Toplam
    772 Kere Beðenildi
  • COC Nick : TReeArms41
  • Klaným : 1923TURK
« Yanýtla #7 : 25 Þubat 2014, Salý - 21:29 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Arkadaþlar Cuma öðleden sonra köyümden çýkýp tekrar geri girmek istediðimde köyümün silindiðini gördüm.Cuma öðleden sonra süpercell e mesaj attým zaten mail atmaktan baþka çareniz de yok.Appel da aramadýðým yetkili kalmadý onlar sorumlu olmadýklarýný söylediler.Bugün günlerden Salý hala süpercell den haber yok bu arada kupalarým 3505 ten 3420 ye düþtü Ýnsanlarý kazýklamak herhalde bu olsa gerek.Nasýl bir iþ zihniyeti ve ahlaký yorumu sizlere býrakýyorum.Yasal yollardan mücadelemi baþlattým.Ýnsanlarla dalga geçmenin ne olduðunu birilerinin bu þirkete öðretmesi lazým.Saygýlarýmla

Merhaba
Daha önce baþka bir yere yazdýðýn mesajdada söylediðim gibi, öncelikle geçmiþ olsun, onca emeðin gitmesi herkesi üzer ve öfkelendirir, ancak aþaðýda yazdýðýn gibi köyün anladýðým kadarýyle duruyor silinmemiþ, baþka hesaptan görebildiðini yazmýþsýn, hangi iþletim sistemini kullanýyorsun bilmiyorum ama þayet ios ise game center hesabýna iliþkilendirdiysen hesaba birþey olmaz, geçerli game centera girince eski köyü yükleyip yüklemeyeceðini sorar, þayet android kullanýyorsan o zamanda google play ile senkronize etmiþ olman lazým, eðer ettiysen yine kaybolmaz, bunlarýn hepsi bir sonuç vermediyse tek çare seninde yaptýðýn gibi doðru yere mail atmak ve beklemek, supercell support' a,
Bunun dýþýnda yapabileceðimiz bir þey varsa söyle lütfen, tekrar geçmiþ olsun, umarým köyüne kavuþursun

Çevrimdýþý Demir1970

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    2 Kere Beðenildi
« Yanýtla #8 : 26 Þubat 2014, Çarþamba - 09:34 »
Çok teþekkür ederim ilgine ve alakana.Sorun þu ki Acil koduyla mesaj atmama raðmen Cuma gününden beri cevap alamaýyorum.Bugün çarþamba olmasýna raðmen bir cevap yok.Bu arada kupam 3380 e düþmüþ 3505 den.Benim veryansým ettiðim nokta bu kadar GEM satýn aldýðýmýz bir sisteme ulaþamýyor olmamýz.Apple i arayýnca türkçe ingilizce hemen yardýmcý oluyorlar.Burada ne telefon var nede bir kontakt.Sadece e mail atýp bekliyorsun.Keyiflerine göre cevap atýyorlar.Bu arada yaþadýðýmýz zararlardan kimse sorumlu olmuyor.Bu sabah linkedinden CEO larýna mesaj attým Sanfrancicco da bakalým ondan bir yanýt gelicekmi.Her türlü çözümü denedim ancak köyüme ulaþamadým.

Çevrimdýþý MonsterCable|Minnak

• 6.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 17
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 5 Mesajý Toplam
    6 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Minnak
  • Klaným : TURKISH TOWN
« Yanýtla #9 : 26 Þubat 2014, Çarþamba - 14:19 »
Geçmiþ olsun kardeþim tüm dualarýmýz senin için  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Varsa þekliniz COCa bekleriz Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý Demir1970

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    2 Kere Beðenildi
« Yanýtla #10 : 26 Þubat 2014, Çarþamba - 14:54 »
Saðolun var olun.Hala cevap bekliyoruz.Beyefendilerin keyfi yerine gelecek cevap atacaklar.

Çevrimdýþý Gökbörü

• 85.Seviye Üye
  • *
  • FENERBAHÇE
  • 247 Mesajý Toplam
    369 Kere Beðenildi
« Yanýtla #11 : 26 Þubat 2014, Çarþamba - 21:00 »

Burada Supercell.net sitesinin whois kayýtlarý bulunmakta. Hosting ve domain firmalarýnýn bilgisi var. Bu firmalarý arayýp supercell.net in iletiþim adresine ulaþabilirsin belki. Ama ingilizce bilen biri þart olacak sanýrým...

Umarým bir iþe yarar.

Gökbörü 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: Demir1970 (27 Þubat 2014, Perþembe - 00:06)