Gönderen Konu: Clash of Clans 2.73 Sürümündeki Yenilikler  (Okunma sayýsý 4560 defa)

Çevrimdýþý Admin

• Site Lideri
  • *
  • Ýleti: 2734
  • Rep Puaný : 552
  • Durumum:
  • 989 Mesajý Toplam
    3240 Kere Beðenildi
    • http://www.clashofclanstr.com
  • COC Nick : 1923 ϟ Cherhat
  • Klaným : 1923TÜRK (#2YY2PYP)
Clash of Clans 2.73 Sürümündeki Yenilikler
« : 15 Ekim 2012, Pazartesi - 16:48 »
Sohbetteki yenilikler:
ClashofClansTR.COM ---- Küresel sohbet geliþtirildi! Hakaret içeren mesajlara dokunup "Bildir"i seçerek bu mesajlarý bildir.
ClashofClansTR.COM ---- Küresel sohbet için oluþturulan geliþtirilmiþ küfür filtresi, daha nezih ve daha güvenli bir sohbet ortamý oluþturmaktadýr.

Klanlardaki yenilikler:
ClashofClansTR.COM ----Artýk klanýnýz için gereken minimum ödül miktarýný belirleyebilirsiniz. Oyuncular, gerekli özelliklere sahip olmamalarý halinde baþvuruda bulunamayacak.
ClashofClansTR.COM ---- Klan sohbetine üyeler tenzil edildiðinde, terfi ettirildiðinde, klana katýldýðýnda veya klandan atýldýðýnda durumlarýný gösterecek bildirimler eklendi.
ClashofClansTR.COM ---- Artýk birini klandan attýðýnýzda ona kiþisel bir mesaj gönderebilirsiniz.

Diðer deðiþiklikler:
ClashofClansTR.COM ---- Daha düþük Köy Binasý seviyesine sahip oyuncular, yüksek Köy Binasý seviyesine (2 veya daha fazla seviye farký) sahip oyuncular tarafýndan saldýrýya uðradýðýnda artýk daha az kaynak kaybedecek.
ClashofClansTR.COM ----Artýk bakým arasýndan sonra oyuncularýn sakin bir þekilde giriþ yapmasýnýn ardýndan daha kýsa süren bir saldýrý yasaðý olacak.
ClashofClansTR.COM ---- Beklenmedik olaylarýn önüne geçmek için köyün Game Center'dan yüklenmesi sýrasýnda fazladan bir onay adýmý eklendi.

Admin 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: mesutcan (28 Temmuz 2013, Pazar - 17:48)

Çevrimdýþý jackalfb1907

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 2
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
Ynt: Clash of Clans 2.73 Sürümündeki Yenilikler
« Yanýtla #1 : 18 Ekim 2012, Perþembe - 19:29 »
Bu yeni guncellemede altin ve iksir sorunu yasiyorum belediye binam 8 level ve artik eslesmede altin iksir seviyesi cok dusuk kupa seviyesi yukselince eslesme duzelirmi yada sizde bu durum nasil artik asker bile basamiyorum

jackalfb1907 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: mesutcan (28 Temmuz 2013, Pazar - 17:48)

Çevrimdýþý Admin

• Site Lideri
  • *
  • Ýleti: 2734
  • Rep Puaný : 552
  • Durumum:
  • 989 Mesajý Toplam
    3240 Kere Beðenildi
    • http://www.clashofclanstr.com
  • COC Nick : 1923 ϟ Cherhat
  • Klaným : 1923TÜRK (#2YY2PYP)
« Yanýtla #2 : 21 Ekim 2012, Pazar - 01:41 »
Diðer mesajýnda açýklamayý yaptým , inþallah düzelir yoksa insanlar oyundan soðumaya baþlýcaklar.

Admin 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: mesutcan (28 Temmuz 2013, Pazar - 17:48)

Çevrimdýþý Sliizzy

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1
  • Clash of Clans
  • COC Nick : Sliizzy
  • Klaným : Mega Turkiye!!!
« Yanýtla #3 : 03 Temmuz 2014, Perþembe - 08:54 »
Berki biraz gec oldu ama ben 1500-1600 kupalarda takiliyorum o zaman iyi ganimet gelio en az 250k bazen cok nadir olarak 400k ve benimde koy binam 8.  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý BloodTiger

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1
  • Clash of Clans
  • COC Nick : BloodTiger
  • Klaným : sontürk
« Yanýtla #4 : 03 Temmuz 2014, Perþembe - 10:46 »
Admin kardeþim bugün oyuna girdiðimde server bakýmda 10 dakika sonra tekrar deneyiniz diyordu 10 dk sonra oyunu açtým yeni güncelleme var dedi güncellemeyi attým yine ayný þeyi söyledi yeni güncelleme var güncellemeyi attýktan sonra oyun en güncel sürümde dediði için tekrr güncellenemiyor ve þuan oyuna giremiyorum yardým edermisin

Çevrimdýþý xMorgex

• 62.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 341
  • Rep Puaný : 13
  • Durumum:
  • 60 Lw Oldum.Sýra ilerisinde.
  • 59 Mesajý Toplam
    86 Kere Beðenildi
    • habbocaps
  • COC Nick : xMorgex
  • Klaným : Lords Of Clan X
« Yanýtla #5 : 09 Temmuz 2014, Çarþamba - 13:28 »
Geçmiþ konularý hortlatmayalým

Hedefim o , sadece o ! Baþaracagým
Level : 30
Ýsim : xMorgex
Klan: Lords Of Clan X
Th: 7

Kim Deðiþebilirki Bu Tarihi ?! Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap