Gönderen Konu: ÞÝKAYET ÞÝKAYET ÞÝKAYET  (Okunma sayýsý 1189 defa)

Çevrimdýþý krom123

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : errdamlaa
ÞÝKAYET ÞÝKAYET ÞÝKAYET
« : 26 Þubat 2014, Çarþamba - 17:47 »
Arkadaþlar bilmiyorum bu sadece banamý öyle geliyo ama çok canýmý sýkýyor arkadaþýmýn hesabýna taþ aldýk ama çok ta fazla birþey yapamadýk neden derseniz çok pahalý çok fazla taþ istiyor en basit olarak 21 saatlik inþaatý bitirmek bile 250 300 arasý bi taþ istiyor bu fiyatlarýn biraz indirilmesini rica ediyoruz bu bir oyun sadece zaten inþaat süreleri neden 9 gün 10 gün uzatýyorsunuz buradaki amaç ne onuda bilmiyorum son olarak düþman eþleþmelerini kupaya göre yapýyorsunuz 110 seviye bi arkadaþ gümüþ ligine düþüp kendisinden kat kat düþük seviyeli birisine saldýra biliyor bunun neresinde eþitlik anlamýþ deðilim sizden cevap bekliyorum en kýsa sürede teþekkürler

Çevrimdýþý TReeArms

• Forum Polisi
  • 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1263
  • Rep Puaný : 83
  • Durumum:
  • Mekanýn Cennet Olsun Dayý.
  • 578 Mesajý Toplam
    772 Kere Beðenildi
  • COC Nick : TReeArms41
  • Klaným : 1923TURK
Ynt: ÞÝKAYET ÞÝKAYET ÞÝKAYET
« Yanýtla #1 : 26 Þubat 2014, Çarþamba - 20:15 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Arkadaþlar bilmiyorum bu sadece banamý öyle geliyo ama çok canýmý sýkýyor arkadaþýmýn hesabýna taþ aldýk ama çok ta fazla birþey yapamadýk neden derseniz çok pahalý çok fazla taþ istiyor en basit olarak 21 saatlik inþaatý bitirmek bile 250 300 arasý bi taþ istiyor bu fiyatlarýn biraz indirilmesini rica ediyoruz bu bir oyun sadece zaten inþaat süreleri neden 9 gün 10 gün uzatýyorsunuz buradaki amaç ne onuda bilmiyorum son olarak düþman eþleþmelerini kupaya göre yapýyorsunuz 110 seviye bi arkadaþ gümüþ ligine düþüp kendisinden kat kat düþük seviyeli birisine saldýra biliyor bunun neresinde eþitlik anlamýþ deðilim sizden cevap bekliyorum en kýsa sürede teþekkürler

Merhaba
Talebin bencede mantýklý ama muhattabý biz deðiliz, biz bu oyunun sahibi deðiliz, sadece bu oyunu severek oynayan ve bizim gibi bu oyuna gönül vermiþ arkadaþlara yardýmcý olmak amacýyla forumu oluþturan gönüllü bir gurubuz, oyun ile ilgili þikayetlerini supercell support a iletmelisin

Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

TReeArms 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: krom123 (27 Þubat 2014, Perþembe - 16:47)

Çevrimdýþý parinarda

• 17.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 50
  • Rep Puaný : 1
  • Clash of Clans
  • 4 Mesajý Toplam
    4 Kere Beðenildi
Ynt: ÞÝKAYET ÞÝKAYET ÞÝKAYET
« Yanýtla #2 : 28 Þubat 2014, Cuma - 19:08 »
Burasý support forumu deðil ki Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Bi de adamlarýn geçim kaynaðý sizin aldýðýnýz gem'ler. Ne yapsýnlar adamlara gidiyo sanuçta para Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap