Gönderen Konu: Th9 a basma vaktim gelmiþ mi ?  (Okunma sayýsý 9159 defa)

Çevrimdýþý D-ROSE

• 61.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 326
  • Rep Puaný : 7
  • 69 Mesajý Toplam
    85 Kere Beðenildi
  • COC Nick : harun
  • Klaným : ÇARÞI
Ynt: Th9 a basma vaktim gelmiþ mi ?
« Yanýtla #24 : 10 Temmuz 2014, Perþembe - 10:01 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
aðýr aðýr çýkacaksýn bu merdivenlerden Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Eteklerinde güneþ rengi bir yýðýn yaprak,
Ve bir zaman bakacaksýn semâya aðlayarak.

hýzlý gidersek çabuk yoruluruz Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý Anýl

• 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1740
  • Rep Puaný : 58
  • Durumum:
  • "so long and thanks for all the fish"
  • 529 Mesajý Toplam
    757 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Anýl
« Yanýtla #25 : 10 Temmuz 2014, Perþembe - 14:06 »
aðýr aðýr çýkacaksýn bu merdivenlerden Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Eteklerinde güneþ rengi bir yýðýn yaprak,
Ve bir zaman bakacaksýn semâya aðlayarak.

hýzlý gidersek çabuk yoruluruz Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çok iyi sözmüþ cidden.
Aynen öyle hýzlý gidersek çabuk yoruluruz.Önemli olan yavaþ ve doðru adýmlar atmak

Ey Türk Gençliði!

Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir.

Çevrimdýþý ozanyenen118

• 33.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 111
  • Rep Puaný : 2
  • Clash of Clans
  • 20 Mesajý Toplam
    21 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Scooby
  • Klaným : Yerin 7 Kat 6
« Yanýtla #26 : 10 Temmuz 2014, Perþembe - 14:23 »
Ben her seyi fullleyip binayi bas sozune katilmiyorum zaman kaybi laboratuvar a gore gitmek iyisi ganimet th 10 baya iyi th 9 da ganimet korunmuyor simdi cehennemi aldim ssldiran yok
« Son Düzenleme: 10 Temmuz 2014, Perþembe - 14:26 Gönderen: ozanyenen118 »

Çevrimdýþý Anýl

• 98.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • 529 Mesajý Toplam
    757 Kere Beðenildi
« Yanýtla #27 : 10 Temmuz 2014, Perþembe - 17:01 »
Peki size þunu söylicem 89 lv de th10 sunuz duvarlarýnýz 7.sv çoðu ve cehenneminiz var 1700 1800 kupada takýlýyosunuz eðer kendinizin bu kadar güçlü olduðunuzu herþeyi bitirerek çýkmanýn saçmalýk olduðunu düþünüyor iseniz neden th10 olarak 2500 kupaya çýkýp th9 larýn bile cehenneme bakmadan size saldýrdýðýný görmüyorsunuz . ? Ben ne saldýrýlar gördüm th8 th9 da 2800 2900 kupaya çýkýp th10 köylere kafa tutan .Eðer herþeyi bekleyip çýkmak saçmalýksa neden cehenneminize güvenip 2500 kupaya çýkmýyosunuz Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Sizin yaptýðýnýz th7 th8 köyün 500 kupaya inip bronzda kendinize saldýraný beklemek gibi birþey

Ey Türk Gençliði!

Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir.

Anýl 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: Emreyet (31 Temmuz 2014, Perþembe - 17:55)

Çevrimdýþý Anýl

• 98.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • 529 Mesajý Toplam
    757 Kere Beðenildi
« Yanýtla #28 : 10 Temmuz 2014, Perþembe - 17:09 »
Ayrýca th8 im full üm duvarlarým 8.sv son 41 duvarým kaldý ne th9 lar geldi saldýrý yaptýlar köyüme hatta th10 lar bile
5 büyü kullanýp
son sv domuzu devi herolarý olan adamlar köyüme depolarým dolu iken saldýrdý ve benden aldýðý sadece 163 bin altýn - 80 bin iksir  ve 90 civarý kara iksir ama adama görünen altýn 300.000 iksir 300.000 ve karaiksir görünen 1000 civarýydý ve köyümü alamadý th8 im full üm kendime güveniyorum ayrýca bana oyunu öðretim artistlik yapan th10 olan arkadaþlarým vardý 30 40 lv iken benle dalga geçen ve herolarý 3-5 lv civarý bu arkadaþlarýn. Benim barbar kralým 10.sv ( th8 de son sv ) domuzum 4.sv ve ayrýca 20.000 karaiksirim var hergün artýyor. Ben th9 çýkmadýðým için piþman deðilim.Aksine beni tanýyan benim köyümü gören herkez hayret içinde baðýrýrcasýna köyümün güzel olduðunu söylüyor.TH10 köy verseniz genede köyümü takaslamam
Eðer bakmak isterseniz
YesilTas Klaný
Ýsmim Anýl97 
« Son Düzenleme: 10 Temmuz 2014, Perþembe - 17:20 Gönderen: Anil97 »

Ey Türk Gençliði!

Anýl 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: Emreyet (31 Temmuz 2014, Perþembe - 17:56)

Çevrimdýþý D-ROSE

• 61.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 326
  • Rep Puaný : 7
  • 69 Mesajý Toplam
    85 Kere Beðenildi
  • COC Nick : harun
  • Klaným : ÇARÞI
« Yanýtla #29 : 10 Temmuz 2014, Perþembe - 18:07 »
Ayrýca th8 im full üm duvarlarým 8.sv son 41 duvarým kaldý ne th9 lar geldi saldýrý yaptýlar köyüme hatta th10 lar bile
5 büyü kullanýp
son sv domuzu devi herolarý olan adamlar köyüme depolarým dolu iken saldýrdý ve benden aldýðý sadece 163 bin altýn - 80 bin iksir  ve 90 civarý kara iksir ama adama görünen altýn 300.000 iksir 300.000 ve karaiksir görünen 1000 civarýydý ve köyümü alamadý th8 im full üm kendime güveniyorum ayrýca bana oyunu öðretim artistlik yapan th10 olan arkadaþlarým vardý 30 40 lv iken benle dalga geçen ve herolarý 3-5 lv civarý bu arkadaþlarýn. Benim barbar kralým 10.sv ( th8 de son sv ) domuzum 4.sv ve ayrýca 20.000 karaiksirim var hergün artýyor. Ben th9 çýkmadýðým için piþman deðilim.Aksine beni tanýyan benim köyümü gören herkez hayret içinde baðýrýrcasýna köyümün güzel olduðunu söylüyor.TH10 köy verseniz genede köyümü takaslamam
Eðer bakmak isterseniz
YesilTas Klaný
Ýsmim Anýl97

th8 10 lwl barbar 4 lwl domuz 60+in karam var þu an Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý Anýl

• 98.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • 529 Mesajý Toplam
    757 Kere Beðenildi
« Yanýtla #30 : 10 Temmuz 2014, Perþembe - 18:42 »
5 büyü kullanýp
Eðer bakmak isterseniz
YesilTas Klaný
Ýsmim Anýl97

th8 10 lwl barbar 4 lwl domuz 60+in karam var þu an Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Dediðim gibi halen basmadým binayý duvarlarým tesla kýþla bombam eksik 1.5 haftaya biter o arada 40.000 olsa yeter okçu kraliçe için lazým

Ey Türk Gençliði!

Çevrimdýþý Yüksel129

• 69.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 430
  • Rep Puaný : 11
  • Durumum:
  • Assassin's creed
  • 62 Mesajý Toplam
    77 Kere Beðenildi
  • COC Nick : ASSASSIN
« Yanýtla #31 : 10 Temmuz 2014, Perþembe - 21:23 »
Duvarlarý 8.seviye yapmak zor gibi gözüküyor sadece 7.seviyeye yükseltmek yetmezmi?

Game Center:'Fiery Dagger'                                    
                                        Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý Yüksel129

• 69.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Assassin's creed
  • 62 Mesajý Toplam
    77 Kere Beðenildi
« Yanýtla #32 : 10 Temmuz 2014, Perþembe - 21:44 »

bende 5 gün sonra basacaðým labýda fullemek için bekliyorum.
köyünüz gerçektende çok iyi, diðerlerine kesinlikle katýlmýyorum. Hiç geç kalmamýþsýnýz, iþte böyle köy geliþtirenlere eline saðlýk ve helal olsun denir Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý Anýl

• 98.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • 529 Mesajý Toplam
    757 Kere Beðenildi
« Yanýtla #33 : 10 Temmuz 2014, Perþembe - 22:27 »
Köyün reklamýný yapmak gibi olmasýn ama 2 saat sonra 10 duvar daha basýcam hergün 6-6 m ganimet yapýyorum

Ey Türk Gençliði!

Çevrimdýþý Yüksel129

• 69.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Assassin's creed
  • 62 Mesajý Toplam
    77 Kere Beðenildi
« Yanýtla #34 : 10 Temmuz 2014, Perþembe - 22:32 »
Köyün reklamýný yapmak gibi olmasýn ama 2 saat sonra 10 duvar daha basýcam hergün 6-6 m ganimet yapýyorum
sizinde köyünüz çok güzel, peki duvarlarý 8 yapmak zor olmuyormu?

Çevrimdýþý Anýl

• 98.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • 529 Mesajý Toplam
    757 Kere Beðenildi
« Yanýtla #35 : 10 Temmuz 2014, Perþembe - 22:37 »
sizinde köyünüz çok güzel, peki duvarlarý 8 yapmak zor olmuyormu?

Günde 6 milyon altýn yapýyorum 1 gün uðraþýyorum ama inþaatçý çýkýnca duvarlarý basmak pek zor olmuyor Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Aksine eðlenceli tabi altýn bitince insan üzülüyor ama yapýcak bir þey yok

Ey Türk Gençliði!