Gönderen Konu: TH6 köy düzenim-yorumlarýnýz (7ye basýlýyor)  (Okunma sayýsý 1079 defa)

Çevrimdýþý Müco

• 5.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 12
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 3 Mesajý Toplam
    3 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Müco
  • Klaným : LosPollos
TH6 köy düzenim-yorumlarýnýz (7ye basýlýyor)
« : 03 Mart 2014, Pazartesi - 20:10 »
Öncelikle herkese iyi akþamlar Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Yorumlarýnýzý merak ettiðim için bende bir konu açmak istedim  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerde göreceðiniz gibi köy binamý daha yeni 7 ye yükseltmeye baþladým. Köy binasý yükselene kadar 1 okçu kulesi, 2 iksir deposu, kýþlalarý ve ordu kamplarýný yükselteceðim. Geriye boþ zaman kalýrsada madenleri yükseltirim zaten  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap  Oyuna 4 Þubatta baþladým. Önce bilinçsizce elmaslarý harcadým sonra piþman oldum tabi  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Ayýn 20sinde 2iþçi aldým ve oyuna böyle devam ediyorum.  Sizce köyümün ilerlemesi nasýl zaman olarak ? Düzen olarak nasýl ? Fikirlerinizi söylerseniz sevinirim tekrar iyi akþamlar  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

« Son Düzenleme: 03 Mart 2014, Pazartesi - 20:16 Gönderen: Müco »

Müco 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: canol58 (25 Haziran 2014, Çarþamba - 20:26)

Çevrimdýþý TReeArms

• Forum Polisi
  • 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1263
  • Rep Puaný : 83
  • Durumum:
  • Mekanýn Cennet Olsun Dayý.
  • 578 Mesajý Toplam
    772 Kere Beðenildi
  • COC Nick : TReeArms41
  • Klaným : 1923TURK
Ynt: TH6 köy düzenim-yorumlarýnýz (7ye basýlýyor)
« Yanýtla #1 : 03 Mart 2014, Pazartesi - 21:02 »
Köyünün þeklini beðendim, gayet iyi gidiyorsun aynen devam

Çevrimdýþý Müco

• 5.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 12
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 3 Mesajý Toplam
    3 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Müco
  • Klaným : LosPollos
Ynt: TH6 köy düzenim-yorumlarýnýz (7ye basýlýyor)
« Yanýtla #2 : 03 Mart 2014, Pazartesi - 22:45 »
Köyünün þeklini beðendim, gayet iyi gidiyorsun aynen devam

Saðol  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap ordu kamplarýný birer level daha arttýrabiliyormuþum keþke bir kaç gün daha bekleseydim köy binasý için ama olsun madenler eksik kalacak onlarýda çalarak telafi edicem artýk  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Müco 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: TReeArms (04 Mart 2014, Salý - 07:55)