Gönderen Konu: 7. Seviye köy Binasý Ganimet için Ýdeal kupa aralýðý?  (Okunma sayýsý 8732 defa)

Çevrimdýþý Osman Paþa Ýmp.

• 4.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 11
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 3 Mesajý Toplam
    4 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Osman Paþa Ýmp.
Merhaba ArkadasLar..

Benim 7. seviye köy binam var ve 42 Levelim . Gümüþ II ligindeyim. Kupam genelde 1100-1200 arasýnda gidip geliyor. 6. seviyedeyken kupa aralýðým 900'lerde seyrediyordu en az 180-200 k dan aþaðý býr koye rastlamýyordum. ancak 7. seviyeye gecýnce bahsettiðim (1100-1200) kupa aralýgýnda karsýma cýkan ganimet ortalama 70-90 k. Bazý arkadaslar Levelime göre ligin düþük Gümüþ I e cýkmalýsýn diyorlar ancak 1200-1300'lerde de ganimet bulamýyorum. Dil deðiþtirme de yapýyorum hiçbir sonuç alamýyorum. Bu konuda bana önerebileceðiniz, tecrübelerinizi aktarabileceðiniz fikirlerinizi bekliyorum.

Þimdiden Teþekkürler..

« Son Düzenleme: 04 Mart 2014, Salý - 15:52 Gönderen: Osman Paþa Ýmp. »

Çevrimdýþý Gökbörü

• Rehber Kur-an, Hedef Turan.
  • 85.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 754
  • Rep Puaný : 54
  • FENERBAHÇE
  • 247 Mesajý Toplam
    369 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Utku
  • Klaným : 1453
Ynt: 7. Seviye köy Binasý Ganimet için Ýdeal kupa aralýðý?
« Yanýtla #1 : 04 Mart 2014, Salý - 08:54 »
Merhaba,

Benim köy binam 8 ve 67 levelim. Gümüþ 2 de takýlýyorum ve gayet güzel ganimetler bulabiliyorum. Depolarým boþ olduðu zaman kolayca doldurabiliyorum. Sen biraz çabuk pes etmiþsin. Ben daha 1400 kupanýn üstüne çýkmadým senin 2000-2100 kupalarda ne iþin var. Ben Gümüþ 1 de bulamadiðim ganimeti Gümüþ 2 de rahat buluyorum.

Biraz daha ganimet bulma konusunda gayret göster. Gün geliyor bende hiç bulamýyorum. Mesela pazar günü klandakilerde dahil kimse ganimet bulamadý. Bazen aksi günler oluyor. Ama dün ve bugündür güzel ganimetler çýkýyor.

Gökbörü 'nin Mesajlarýný Beðenen 3 Kullanýcý: margit2001 (21 Aðustos 2014, Perþembe - 08:48), emre23ucan (05 Temmuz 2014, Cumartesi - 14:18), Osman Paþa Ýmp. (04 Mart 2014, Salý - 15:52)

• 4.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 3 Mesajý Toplam
    4 Kere Beðenildi
« Yanýtla #2 : 04 Mart 2014, Salý - 16:07 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Merhaba,

Benim köy binam 8 ve 67 levelim. Gümüþ 2 de takýlýyorum ve gayet güzel ganimetler bulabiliyorum. Depolarým boþ olduðu zaman kolayca doldurabiliyorum. Sen biraz çabuk pes etmiþsin. Ben daha 1400 kupanýn üstüne çýkmadým senin 2000-2100 kupalarda ne iþin var. Ben Gümüþ 1 de bulamadiðim ganimeti Gümüþ 2 de rahat buluyorum.

Biraz daha ganimet bulma konusunda gayret göster. Gün geliyor bende hiç bulamýyorum. Mesela pazar günü klandakilerde dahil kimse ganimet bulamadý. Bazen aksi günler oluyor. Ama dün ve bugündür güzel ganimetler çýkýyor.

Öncelikle ilginize tesekkür ederim. Uykusuzluðun gazabýndan mýdýr nedir oraya 2000 yazmýþým ancak yukarýda da düzenlediðim gibi 1200'lerde olacak anlatmak istediðim buydu. Siz demiþsiniz ne iþiniz var o kupa aralýðýnda diye haklýsýnýz elbette. Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Sizin taktiðinizi düþündüðümde Gümüþ I ve Gümüþ II de geziniyorum demiþsiniz peki gezindiðiniz Köy binalarý sizin köy binanýzýn altýnda geliyordur sanýrým. Böyle Olunca Ganimet bulmak zor olmaz mý ? (þu mantýkla: bir kimsenin köyü, karþýsýna çýkan koyun seviyesinden yüksekse ganimette o kiþiye göre belirleniyor. Örneðin; seviyesinde bir koye karsý cýkan ganimet 180k ise sizin koye cýkan ganimet 100k olabiliyor.) 

Çevrimdýþý Gökbörü

• Rehber Kur-an, Hedef Turan.
  • 85.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 754
  • Rep Puaný : 54
  • FENERBAHÇE
  • 247 Mesajý Toplam
    369 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Utku
  • Klaným : 1453
« Yanýtla #3 : 05 Mart 2014, Çarþamba - 13:50 »
Merhaba,

Öncelikle ilginize tesekkür ederim. Uykusuzluðun gazabýndan mýdýr nedir oraya 2000 yazmýþým ancak yukarýda da düzenlediðim gibi 1200'lerde olacak anlatmak istediðim buydu. Siz demiþsiniz ne iþiniz var o kupa aralýðýnda diye haklýsýnýz elbette. Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Sizin taktiðinizi düþündüðümde Gümüþ I ve Gümüþ II de geziniyorum demiþsiniz peki gezindiðiniz Köy binalarý sizin köy binanýzýn altýnda geliyordur sanýrým. Böyle Olunca Ganimet bulmak zor olmaz mý ? (þu mantýkla: bir kimsenin köyü, karþýsýna çýkan koyun seviyesinden yüksekse ganimette o kiþiye göre belirleniyor. Örneðin; seviyesinde bir koye karsý cýkan ganimet 180k ise sizin koye cýkan ganimet 100k olabiliyor.) 

Benim köy binam 8 çoðunlukla 6 ve 7 köy binalarý ile karþýlaþýyorum. Ama bazende 9-10 seviye köyler görüyorum. 160.000 +  üzeri ganimete giriyorum genellikle. Ve rahatlýkla da bulabiliyorum. Gümüþ 1 ve 2 de çoðunlukla þu çinlilerin depoyu doldurup ganimeti kaptýrmamak için kupa düþürdükleri köyleri oluyor. Abuk subuk savunmalý köyler.

Þimdide bugün yaptýðým saldýrýlarda ki ganimetlere göz attým. En düþüðü 202.000 Altýn, 253.000 iksir almýþým.

Ben sorun yaþamýyorum yani Gümüþ Lig ' de.

Gökbörü 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: Osman Paþa Ýmp. (05 Mart 2014, Çarþamba - 21:28)

• 4.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 3 Mesajý Toplam
    4 Kere Beðenildi
« Yanýtla #4 : 05 Mart 2014, Çarþamba - 21:30 »
Merhaba,

Benim köy binam 8 çoðunlukla 6 ve 7 köy binalarý ile karþýlaþýyorum. Ama bazende 9-10 seviye köyler görüyorum. 160.000 +  üzeri ganimete giriyorum genellikle. Ve rahatlýkla da bulabiliyorum. Gümüþ 1 ve 2 de çoðunlukla þu çinlilerin depoyu doldurup ganimeti kaptýrmamak için kupa düþürdükleri köyleri oluyor. Abuk subuk savunmalý köyler.

Þimdide bugün yaptýðým saldýrýlarda ki ganimetlere göz attým. En düþüðü 202.000 Altýn, 253.000 iksir almýþým.

Ben sorun yaþamýyorum yani Gümüþ Lig ' de.

Peki Deneyeceðim @utkuu34 .. Teþekkürler..

Osman Paþa Ýmp. 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: utkuu34 (06 Mart 2014, Perþembe - 08:53)