Gönderen Konu: Hýzlý ilerleme  (Okunma sayýsý 2895 defa)

Çevrimdýþý MrDraCoLL

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 4
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
  • COC Nick : ibrhmzkn
Hýzlý ilerleme
« : 04 Mart 2014, Salý - 22:04 »
Merhaba arkadaþlar ben oyuna dün akþam baþladým taþlarý harcamadým 9 levelim, oyunun ilerlemesinin çok yavaþ olduðunu fark ettim sizce hýzlý ilerlemek bu oyunun stratejisine aykýrýmý ? deðilse bunun taktiklerini benimle paylaþabilirmisiniz ? Þimdiden teþekkür ederim arkadaþlar, oyunda þuana kadar yaptýklarýmý sizlerle paylaþmak istiyorum.
2x iksir toplayýcý. Seviye 4
2x maden. Seviye 4
2x kýþla. Seviye 4 ve 3
2x altýn deposu. Seviye 5 ve 2
2x iksir deposu. Seviye 3
2x ordu kampý. Seviye 2
2x top. Seviye 2
2x bomba. Seviye 1
Ve köy binasý Seviye 3

Çevrimdýþý TReeArms

• Forum Polisi
  • 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1263
  • Rep Puaný : 83
  • Durumum:
  • Mekanýn Cennet Olsun Dayý.
  • 578 Mesajý Toplam
    772 Kere Beðenildi
  • COC Nick : TReeArms41
  • Klaným : 1923TURK
Ynt: Hýzlý ilerleme
« Yanýtla #1 : 04 Mart 2014, Salý - 22:09 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Merhaba arkadaþlar ben oyuna dün akþam baþladým taþlarý harcamadým 9 levelim, oyunun ilerlemesinin çok yavaþ olduðunu fark ettim sizce hýzlý ilerlemek bu oyunun stratejisine aykýrýmý ? deðilse bunun taktiklerini benimle paylaþabilirmisiniz ? Þimdiden teþekkür ederim arkadaþlar, oyunda þuana kadar yaptýklarýmý sizlerle paylaþmak istiyorum.
2x maden. Seviye 4
2x kýþla. Seviye 4 ve 3
2x ordu kampý. Seviye 2
2x top. Seviye 2
2x bomba. Seviye 1
Ve köy binasý Seviye 3

Burayý okumaný öneririm

Çevrimdýþý MrDraCoLL

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
« Yanýtla #2 : 04 Mart 2014, Salý - 22:36 »
2x maden. Seviye 4
2x kýþla. Seviye 4 ve 3
2x ordu kampý. Seviye 2
2x top. Seviye 2
2x bomba. Seviye 1
Ve köy binasý Seviye 3

Burayý okumaný öneririm

Evet ben de bu konuya göre hareket ettim peki geliþtirme düzenim doðrumu sence yani ilk bunu sonra bunu geliþtir falan diyebilecek biri varmý yoksa rasgele para yada iksir neye yetiyosa onumu geliþtireyim 😁

Çevrimdýþý TReeArms

• Forum Polisi
  • 98.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • 578 Mesajý Toplam
    772 Kere Beðenildi
« Yanýtla #3 : 04 Mart 2014, Salý - 22:42 »
Burayý okumaný öneririm

Evet ben de bu konuya göre hareket ettim peki geliþtirme düzenim doðrumu sence yani ilk bunu sonra bunu geliþtir falan diyebilecek biri varmý yoksa rasgele para yada iksir neye yetiyosa onumu geliþtireyim 😁
[/quote]

Bundan sonra yapacaðýn þey askerlerini ordu kamplarýný kýþlalarýný geliþtirip çok fazla savaþýp altýn ve iksir biriktirmek, biriktirdiðin madenleri depolayabilmek için maden depolarýný yükseltmek, biriktirdiðin madenlerle savunmalarýný  havan, okçu kulesi, top, hava savunmasýný geliþtirmek, daha sonra gelecek olan sihirbaz kulesi vs birimleri kurup yükseltmek, herþey bitince köy binasýný yükseltmek olsun

Çevrimdýþý MrDraCoLL

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
« Yanýtla #4 : 04 Mart 2014, Salý - 22:51 »
Burayý okumaný öneririm

Bundan sonra yapacaðýn þey askerlerini ordu kamplarýný kýþlalarýný geliþtirip çok fazla savaþýp altýn ve iksir biriktirmek, biriktirdiðin madenleri depolayabilmek için maden depolarýný yükseltmek, biriktirdiðin madenlerle savunmalarýný  havan, okçu kulesi, top, hava savunmasýný geliþtirmek, daha sonra gelecek olan sihirbaz kulesi vs birimleri kurup yükseltmek, herþey bitince köy binasýný yükseltmek olsun
[/quote]

evet köy binasýný en son yükselticem peki 2 sorum daha olacak clan kalesini hemen tekrar kurmalýmýyým sence ? Ve kupa kasmak için kalkanýn bitmesini beklemelimiyim?

Çevrimdýþý TReeArms

• Forum Polisi
  • 98.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • 578 Mesajý Toplam
    772 Kere Beðenildi
« Yanýtla #5 : 04 Mart 2014, Salý - 23:01 »
Bence klan kalesini yeterli altýnýn varsa hemen kur ve kendine uygun bir klana gir, orada kalene alacaðýn askerlerle savaþlarda daha baþarýlý olursun hemde sana yapýlan saldýrýlarda köyünü korurlar
Kalkaný bekleme bence savaþmaya baþla, savaþ kaybetmekten korkma, sana bir zararý yok, veya online deðilken sana yapýlan saldýrýlardanda korkma sade madenlerinin bir kýsmý gider, ama en az 12 saat kalkan alýrsýn, bu yüzden ganimet kasanlar köy binasýný duvarlarýn dýþýna koyarlar, kupa arayan oyuncular gelip binayý yýkýp kupa alýp giderler ganimete genelde dokunmazlar

Çevrimdýþý MrDraCoLL

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
« Yanýtla #6 : 04 Mart 2014, Salý - 23:27 »
Bence klan kalesini yeterli altýnýn varsa hemen kur ve kendine uygun bir klana gir, orada kalene alacaðýn askerlerle savaþlarda daha baþarýlý olursun hemde sana yapýlan saldýrýlarda köyünü korurlar
Kalkaný bekleme bence savaþmaya baþla, savaþ kaybetmekten korkma, sana bir zararý yok, veya online deðilken sana yapýlan saldýrýlardanda korkma sade madenlerinin bir kýsmý gider, ama en az 12 saat kalkan alýrsýn, bu yüzden ganimet kasanlar köy binasýný duvarlarýn dýþýna koyarlar, kupa arayan oyuncular gelip binayý yýkýp kupa alýp giderler ganimete genelde dokunmazlar

Çok teþekkür ederim verdiðin bilgiler için Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

MrDraCoLL 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: TReeArms (04 Mart 2014, Salý - 23:27)