Gönderen Konu: Tavsiyeye ihtiyacým var!!  (Okunma sayýsý 4886 defa)

Çevrimdýþý Merttty

• 4.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 9
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 2 Mesajý Toplam
    2 Kere Beðenildi
  • COC Nick : MuZZcU
Tavsiyeye ihtiyacým var!!
« : 05 Mart 2014, Çarþamba - 22:48 »
 Arkadaþlar 3 gün önce baþladým kalkan var iken her þey çok güzeldi ancak an itibariyle kalkan kalktý ve bende foruma üye oldum. Birçok tavsiye okudum sonunda böyle oldu korkuyorum lütfen tavsiye verin heyecan bastý  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Her günü, son gününmüþ gibi yaþa.

Çevrimdýþý pudravil

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 2
Ynt: Tavsiyeye ihtiyacým var!!
« Yanýtla #1 : 06 Mart 2014, Perþembe - 16:14 »
ben de 11im.. anlamadýðým þu nasýl bu kadar çok duvar alabildin? benim köy seviyem 3 o yüzden alamýyorum. ya da senin köy binasý yüksek? bir de top ve havan alabilirsin sanýrým..ben de yeni sayýlýrým o yüzden benim tavsiyeleri geçebilirsin Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý Merttty

• 4.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 2 Mesajý Toplam
    2 Kere Beðenildi
« Yanýtla #2 : 06 Mart 2014, Perþembe - 17:26 »
Benim köy binasý 4 lwl ondandýr büyük ihtimal. Þimdi biraz daha geliþtirdim dün bir saldýrý yedim yüreðim aðzýma geldi ama savunmam kazandý taktiðim güzel sanýrým ama yine de tavsiyelere açýðým bilmediðim çok sey var Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý mert3836

• 6.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 17
  • Clash of Clans
  • 2 Mesajý Toplam
    2 Kere Beðenildi
  • COC Nick : mert
  • Klaným : katiller
« Yanýtla #3 : 06 Mart 2014, Perþembe - 22:27 »
kardesim bak köy binasýný o kadar dýþarýya ve korumasýz olarak býrakman çok yanlþ öncelikli klan kalesini kur ve bir klana katýl...köy binasýný þimdilik korumalýsýn levelin çok düþük suan için dýþarýya almana gerek yok ben 42 levelim yeni dýþarý aldým bizim için kupanýn çok önemi kalmadý ama senin bir klana tutunabilmen için kupa lazým Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap savunmaný her zaman önemse ve yukselt toplayýcýlarýný önem ver bol þans...

Çevrimdýþý Merttty

• 4.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 2 Mesajý Toplam
    2 Kere Beðenildi
« Yanýtla #4 : 07 Mart 2014, Cuma - 12:10 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
kardesim bak köy binasýný o kadar dýþarýya ve korumasýz olarak býrakman çok yanlþ öncelikli klan kalesini kur ve bir klana katýl...köy binasýný þimdilik korumalýsýn levelin çok düþük suan için dýþarýya almana gerek yok ben 42 levelim yeni dýþarý aldým bizim için kupanýn çok önemi kalmadý ama senin bir klana tutunabilmen için kupa lazým Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap savunmaný her zaman önemse ve yukselt toplayýcýlarýný önem ver bol þans...

Yorum için teþekkürler bir sorum olacak, mesela ben köy binadýný içeri aldým ve büyük bir saldýrý yedim. Her yer yýkýldý. Onlarý tamir etmek mi gerekiyor ya da baþtan mý kurucaz seviyeleri falan düþüyor mu? En büyük korkum bu, okadar emek verip er þeyin yýkýlýp baþtan baþlanmasý  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý mert3836

• 6.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 2 Mesajý Toplam
    2 Kere Beðenildi
« Yanýtla #5 : 08 Mart 2014, Cumartesi - 14:25 »
saldýrý alsan %100 yenilsende sen oyuna girdiðin anda hiç birinin leveli dusmeyecektir ve kendisi yeniden tamir edecektir senin yýkýlan köyün için yapman gerekn hiç birþey yok sadece oyuna girmen ve devam etmen gerekir..saldýrý aldýðýn zaman hiç bir korkun olmasýn sadece madenlerin gider ve kupa puanýn düþer oda savunmada kazanman ve kaybetmene baðlý..

Çevrimdýþý HECTOR

• 17.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 49
  • Rep Puaný : 3
  • Durumum:
  • Forever TURKs
  • 17 Mesajý Toplam
    57 Kere Beðenildi
  • COC Nick : HECTOR
  • Klaným : TURKs
« Yanýtla #6 : 08 Mart 2014, Cumartesi - 23:51 »
Köy Binaný Ýçeri Alýp savunma binalarýný ve depolarýný Sur Ýçine almaný Tavsiye Ederim.

ALINMICAK KÖY YOKTUR.UÐRAÞIRSAN BAÞARIRSIN.

HECTOR

Çevrimdýþý Merttty

• 4.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 2 Mesajý Toplam
    2 Kere Beðenildi
« Yanýtla #7 : 09 Mart 2014, Pazar - 00:49 »
saldýrý alsan %100 yenilsende sen oyuna girdiðin anda hiç birinin leveli dusmeyecektir ve kendisi yeniden tamir edecektir senin yýkýlan köyün için yapman gerekn hiç birþey yok sadece oyuna girmen ve devam etmen gerekir..saldýrý aldýðýn zaman hiç bir korkun olmasýn sadece madenlerin gider ve kupa puanýn düþer oda savunmada kazanman ve kaybetmene baðlý..
Köy Binaný Ýçeri Alýp savunma binalarýný ve depolarýný Sur Ýçine almaný Tavsiye Ederim.

Yorumlar için çok teþekkürler þimdi köyümün yeni hali bu. Köy binasý 4 level henüz geliþtirmedim altýn madenleri 7 iksirler 6, okcu kuleleri 4 , toplar 4 , havanýda 2 yapýyorum suan. Sizce köy binasýný seviye atlatmalýmýyým yoksa biraz daha mý geliþeyim altýn ve savunma olarak? Þimdiden teþekkürler Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Merttty 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: TReeArms (09 Mart 2014, Pazar - 02:42)

Çevrimdýþý Merttty

• 4.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 2 Mesajý Toplam
    2 Kere Beðenildi
« Yanýtla #8 : 09 Mart 2014, Pazar - 03:54 »
Þuan da son hali... Sanýrým alýþýyorum yavaþtan  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Merttty 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: TReeArms (09 Mart 2014, Pazar - 16:40)

Çevrimdýþý LieLife

• Civil Engineer
  • 86.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 766
  • Rep Puaný : 7
  • Durumum:
  • Mühendislik aþktýr.
  • 150 Mesajý Toplam
    192 Kere Beðenildi
  • COC Nick : SlimShady
  • Klaným : Yüksek Gerilim
« Yanýtla #9 : 10 Mart 2014, Pazartesi - 01:55 »
Hava savunmasý nerede?

Ölüm varmýþ korku varmýþ,
Bu dünyanýn sonu varmýþ
Benim için yokluk tasa,
Kalbimde sen yaþadýkça.

Çevrimdýþý bilgehandiken

• 33.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 111
  • Clash of Clans
  • 25 Mesajý Toplam
    34 Kere Beðenildi
  • COC Nick : bilgehandiken
« Yanýtla #10 : 10 Mart 2014, Pazartesi - 10:41 »
askerlerini ve maden toplayýcýlarýný geliþtirebildiðin kadar geliþtir bu ara ve sakýn ama sakýn tüm savunma binalarýný , askerlerini yapabileceðin maksimum seviyeye getirmeden köy binaný yükseltme.

Çevrimdýþý mert3836

• 6.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 2 Mesajý Toplam
    2 Kere Beðenildi
« Yanýtla #11 : 10 Mart 2014, Pazartesi - 14:54 »
köy binalarýnýzý merkez odaklý kurun köyünüzü ayrýca savunmayý yukseltebildiðiniz kadar yukseltin köy binasýný yukseltmeniz savunmanýz kötü oldugu sürece bi iþe yaramaz çünkü diðerlerindende basacaksýnýz çok sýkýntý olacak savunma odaklý ve toplayýcý odaklý yukselin bol þans