Gönderen Konu: Tavsiyeye ihtiyacým var!!  (Okunma sayýsý 4907 defa)

Çevrimdýþý Blood

• 18.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 52
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 19 Mesajý Toplam
    25 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Blood
  • Klaným : Bilkent*
Ynt: Tavsiyeye ihtiyacým var!!
« Yanýtla #12 : 10 Mart 2014, Pazartesi - 15:36 »
öncelikle savunmalarýný (toplar kuleler havanlar duvarlar vs) yükseltebileceðin son seviyeye kadar getir ondan sonra köy binaný bas toplayýcýlar ve madenlerini 6 7 ye kadar bastýktan sonra daha fazla basma boþa vakit kaybý þimdi neden böyle diyorsun diyebilirsin ama zaman geçtikçe neden söylediðimi anlarsýn Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Yardýmým dokunduysa bi teþekkürü çok görmeyin Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý Merttty

• 4.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 9
  • Clash of Clans
  • 2 Mesajý Toplam
    2 Kere Beðenildi
  • COC Nick : MuZZcU
« Yanýtla #13 : 11 Mart 2014, Salý - 00:06 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Hava savunmasý nerede?

Artýk var  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
askerlerini ve maden toplayýcýlarýný geliþtirebildiðin kadar geliþtir bu ara ve sakýn ama sakýn tüm savunma binalarýný , askerlerini yapabileceðin maksimum seviyeye getirmeden köy binaný yükseltme.
köy binalarýnýzý merkez odaklý kurun köyünüzü ayrýca savunmayý yukseltebildiðiniz kadar yukseltin köy binasýný yukseltmeniz savunmanýz kötü oldugu sürece bi iþe yaramaz çünkü diðerlerindende basacaksýnýz çok sýkýntý olacak savunma odaklý ve toplayýcý odaklý yukselin bol þans
Yorumlar için teþekkürler  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

öncelikle savunmalarýný (toplar kuleler havanlar duvarlar vs) yükseltebileceðin son seviyeye kadar getir ondan sonra köy binaný bas toplayýcýlar ve madenlerini 6 7 ye kadar bastýktan sonra daha fazla basma boþa vakit kaybý þimdi neden böyle diyorsun diyebilirsin ama zaman geçtikçe neden söylediðimi anlarsýn Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Dediðin her þey son seviyede, suan 4 altýn madenide seviye 7 ve 8 yapmak için 1 gün gerekiyor sanýrým bundan bahsediyordun dostum  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap yorumun için çok saðol yeni tavsiyelere açýðým. Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Ýþte buda bizim fakirhanenin son hali..  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Her günü, son gününmüþ gibi yaþa.

Çevrimdýþý LieLife

• Civil Engineer
  • 86.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 766
  • Rep Puaný : 7
  • Durumum:
  • Mühendislik aþktýr.
  • 150 Mesajý Toplam
    192 Kere Beðenildi
  • COC Nick : SlimShady
  • Klaným : Yüksek Gerilim
« Yanýtla #14 : 11 Mart 2014, Salý - 00:10 »
Dostum düzenin son hali kötü. Biraz bölümlendirmeler yapman gerek. Mümkünse havan ve hava savunmasý ortalarda olsun.

Ölüm varmýþ korku varmýþ,
Bu dünyanýn sonu varmýþ
Benim için yokluk tasa,
Kalbimde sen yaþadýkça.

Çevrimdýþý Blood

• 18.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 52
  • Clash of Clans
  • 19 Mesajý Toplam
    25 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Blood
  • Klaným : Bilkent*
« Yanýtla #15 : 11 Mart 2014, Salý - 13:46 »
þöyle düþün dostum bnm þuan th8 köyüm ve toplam 12 tane toplayýcý ve madenim var 4 iþçim var madenler ve toplayýcýlar 8. seviyedeler ben bunlarý 11 yapmaya kalksam aþaðý yukarý 1 ayýmý harcamak durumundayým ve yükselttiðimi farzedelim eskisine göre günde 150k altýn 150k iksir daha fazla almaya baþlýcam günlük 150 þer ganimet için 1 ay sýrf madenlere çalýþmak boþa vakit kaybý
edit:bu arada söylemeyi unutmuþum yeþil taþlarý sakýn inþaatçý almak haricinde kullanma

Yardýmým dokunduysa bi teþekkürü çok görmeyin Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Blood 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: Merttty (13 Mart 2014, Perþembe - 09:01)

Çevrimdýþý Müco

• 5.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 12
  • Clash of Clans
  • 3 Mesajý Toplam
    3 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Müco
  • Klaným : LosPollos
« Yanýtla #16 : 11 Mart 2014, Salý - 15:59 »
Bende 7.seviyedeyim ve ayný soru benimde kafamý kurcalýyor. Hepsini son seviyeye çýkarmaya çalýþsak çok vakit alýr. Ben köyü tamamen yükselttiðim zaman yani savunmalarý kýþlalarý vs. ondan sonra köy binasýný 8e basýcam zaten 8 gün vaktim oluyor o zaman ne kadar yükseltebilirsem yükseltebilirim boþuna onlarla uðraþmak istemiyorum birde  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý Merttty

• 4.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 2 Mesajý Toplam
    2 Kere Beðenildi
« Yanýtla #17 : 12 Mart 2014, Çarþamba - 09:17 »
þöyle düþün dostum bnm þuan th8 köyüm ve toplam 12 tane toplayýcý ve madenim var 4 iþçim var madenler ve toplayýcýlar 8. seviyedeler ben bunlarý 11 yapmaya kalksam aþaðý yukarý 1 ayýmý harcamak durumundayým ve yükselttiðimi farzedelim eskisine göre günde 150k altýn 150k iksir daha fazla almaya baþlýcam günlük 150 þer ganimet için 1 ay sýrf madenlere çalýþmak boþa vakit kaybý
edit:bu arada söylemeyi unutmuþum yeþil taþlarý sakýn inþaatçý almak haricinde kullanma
Benimde hepsi 7 iþte toplayýcýlarýn. 8 için 1 gün istiyor Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Bende 7.seviyedeyim ve ayný soru benimde kafamý kurcalýyor. Hepsini son seviyeye çýkarmaya çalýþsak çok vakit alýr. Ben köyü tamamen yükselttiðim zaman yani savunmalarý kýþlalarý vs. ondan sonra köy binasýný 8e basýcam zaten 8 gün vaktim oluyor o zaman ne kadar yükseltebilirsem yükseltebilirim boþuna onlarla uðraþmak istemiyorum birde  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Ben yaklaþýk 6 gündür cabalýyorum ve sonunda savunmamý falan son seviyeye getirdim. Birkaç sur kaldý ondan sonra basýcam köy binasýna Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý bilgehandiken

• 33.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 111
  • Clash of Clans
  • 25 Mesajý Toplam
    34 Kere Beðenildi
  • COC Nick : bilgehandiken
« Yanýtla #18 : 12 Mart 2014, Çarþamba - 19:08 »
toplayýcýlarýn artmasý günden güne artýyor. 10dan 11e yükseltmek 4 gün mesela. teker teker yükseltebilirsin. ne kadar erken yükseltirsen o kadar iyi. yükseltme süresinde toplayýcýn çalýþmasa da kendisini 1-2 hafta içinde tolere ediyor.

Çevrimdýþý Merttty

• 4.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 2 Mesajý Toplam
    2 Kere Beðenildi
« Yanýtla #19 : 12 Mart 2014, Çarþamba - 19:43 »
Bana gayet güzel bir þekilde bilgilendirdiðiniz için sonsuz teþekkürler arkadaþlar Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap acaba buraya köy düzeninizi koyabilirmisiniz ya da bana tavsiye verirmisiniz? Nasýl bir dizilim yapmalýyým ince ve detaylý tavsiyelere açýðým. Savunmam þuan için iyi gibi genelde kazanýyor ama 100-150 arasý asker yolladýklarýnda pek hoþ bir son olmuyor onuda çömezliðe veriyorum  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Size zahmet ayrýntýlý bir düzen tavsiyesi verirseniz çok memnun olurum þimdiden teþekkürler arkadaþlar Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý LieLife

• Civil Engineer
  • 86.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 766
  • Rep Puaný : 7
  • Durumum:
  • Mühendislik aþktýr.
  • 150 Mesajý Toplam
    192 Kere Beðenildi
  • COC Nick : SlimShady
  • Klaným : Yüksek Gerilim
« Yanýtla #20 : 13 Mart 2014, Perþembe - 02:23 »
Bana gayet güzel bir þekilde bilgilendirdiðiniz için sonsuz teþekkürler arkadaþlar Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap acaba buraya köy düzeninizi koyabilirmisiniz ya da bana tavsiye verirmisiniz? Nasýl bir dizilim yapmalýyým ince ve detaylý tavsiyelere açýðým. Savunmam þuan için iyi gibi genelde kazanýyor ama 100-150 arasý asker yolladýklarýnda pek hoþ bir son olmuyor onuda çömezliðe veriyorum  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Size zahmet ayrýntýlý bir düzen tavsiyesi verirseniz çok memnun olurum þimdiden teþekkürler arkadaþlar Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Reklam olarak algýlanmaz sanýrým. Altta vereceðim sitede bir çok ayrýntýlý düzen var.

Ölüm varmýþ korku varmýþ,
Bu dünyanýn sonu varmýþ
Benim için yokluk tasa,
Kalbimde sen yaþadýkça.