Gönderen Konu: Yeter!! Ganimet!!  (Okunma sayýsý 1829 defa)

Çevrimdýþý enbuas

• 4.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 9
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 3 Mesajý Toplam
    4 Kere Beðenildi
Yeter!! Ganimet!!
« : 07 Mart 2014, Cuma - 11:04 »
Arkadaslar daha öncede açtým böyle bir konu haftasonudur yogundur dedik gectik. Gercekten oyunu býrakacaðým. Pazartesiden bugüne (cuma) her gun baya bi ganimet aradým artik zarar ediyorum hic mi duzgun gelmez? Boþ boþ oynamýþ oluyorum gercekten boyle devam ederse bir çözümu olmazsa oyunu býrakacaðým.  Seviyem 60. Kupa yi azalttim yukselttim dil deðiþtim sonuc yine ayni. Klan lideriyim bu yuzden mi az geliyor sacma sacma seyler geliyor aklima yoksa. Klanda tekrarlara bakiyorum ayni level adam 300 400 ganimet topluyor 20dkda. Ben ganimet yetersizliginden isciler bosta. Yine yaklasik 250 bin varken suan altýn yine 0😠 Yardim edebilecek var mi?

« Son Düzenleme: 07 Mart 2014, Cuma - 11:06 Gönderen: enbuas »

Çevrimdýþý Admin

• Site Lideri
  • *
  • Ýleti: 2735
  • Rep Puaný : 552
  • Durumum:
  • 989 Mesajý Toplam
    3240 Kere Beðenildi
    • http://www.clashofclanstr.com
  • COC Nick : 1923 ϟ Cherhat
  • Klaným : 1923TÜRK (#2YY2PYP)
Ynt: Yeter!! Ganimet!!
« Yanýtla #1 : 07 Mart 2014, Cuma - 12:01 »
birkaç güne düzelir , düzelene kadar ne buluyorsan dal .

Çevrimdýþý enbuas

• 4.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 3 Mesajý Toplam
    4 Kere Beðenildi
« Yanýtla #2 : 07 Mart 2014, Cuma - 12:12 »
Yorumun icin Teþekkürler fakat 1 haftadir ayni sorun.

Çevrimdýþý Keyvmen

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 5
  • Clash of Clans
  • 3 Mesajý Toplam
    5 Kere Beðenildi
  • COC Nick : keyvmen
« Yanýtla #3 : 07 Mart 2014, Cuma - 15:54 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Arkadaslar daha öncede açtým böyle bir konu haftasonudur yogundur dedik gectik. Gercekten oyunu býrakacaðým. Pazartesiden bugüne (cuma) her gun baya bi ganimet aradým artik zarar ediyorum hic mi duzgun gelmez? Boþ boþ oynamýþ oluyorum gercekten boyle devam ederse bir çözümu olmazsa oyunu býrakacaðým.  Seviyem 60. Kupa yi azalttim yukselttim dil deðiþtim sonuc yine ayni. Klan lideriyim bu yuzden mi az geliyor sacma sacma seyler geliyor aklima yoksa. Klanda tekrarlara bakiyorum ayni level adam 300 400 ganimet topluyor 20dkda. Ben ganimet yetersizliginden isciler bosta. Yine yaklasik 250 bin varken suan altýn yine 0😠 Yardim edebilecek var mi?
Köy binanla alakalý da olabilir. Köy binan kaç seviye de? Kimi arkadaþlar , yükseltmelerini tamamlamadan köy binalarýný yükselttikleri için , yüksek lvl lý köylerden ganimet alamýyorlar. Seninle ayný lvl da olup , köy binasý daha düþük seviye de olan daha fazla ganimet alýyor.

Çevrimdýþý chazarss

• 11.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 32
  • Clash of Clans
  • 5 Mesajý Toplam
    5 Kere Beðenildi
  • COC Nick : chazarss
  • Klaným : Efes
« Yanýtla #4 : 08 Mart 2014, Cumartesi - 01:46 »
bi ara banada olmuþtu bu, sýrf inattan 350k altýn harcamýþtým yine de rakip çýkmamýþtý 2 gün sürmüþtü max 50-60k çýkýyodu, sahiden þaka deðil gerçekten 50-60k geliyodu max. acaba oyunun yapýmcýlarý beni kara listeye mi aldýlar diye düþünüyodum Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap neyse ki Sonra dan tam Bende senin gibi çýldýrmak üzereyken talihim tekrardan açýlmýþtý toplam da 500-600k vurmaya baþlamýþtým tekrardan Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý enbuas

• 4.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 3 Mesajý Toplam
    4 Kere Beðenildi
« Yanýtla #5 : 08 Mart 2014, Cumartesi - 16:47 »
Köy binanla alakalý da olabilir. Köy binan kaç seviye de? Kimi arkadaþlar , yükseltmelerini tamamlamadan köy binalarýný yükselttikleri için , yüksek lvl lý köylerden ganimet alamýyorlar. Seninle ayný lvl da olup , köy binasý daha düþük seviye de olan daha fazla ganimet alýyor.

Yok yok her sey ayni.

Çevrimdýþý enbuas

• 4.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 3 Mesajý Toplam
    4 Kere Beðenildi
« Yanýtla #6 : 08 Mart 2014, Cumartesi - 16:48 »
bi ara banada olmuþtu bu, sýrf inattan 350k altýn harcamýþtým yine de rakip çýkmamýþtý 2 gün sürmüþtü max 50-60k çýkýyodu, sahiden þaka deðil gerçekten 50-60k geliyodu max. acaba oyunun yapýmcýlarý beni kara listeye mi aldýlar diye düþünüyodum Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap neyse ki Sonra dan tam Bende senin gibi çýldýrmak üzereyken talihim tekrardan açýlmýþtý toplam da 500-600k vurmaya baþlamýþtým tekrardan Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Insallah banada oyle olur cildircam valla bende ayni seyi dusundum kara listeyemi girdim acaba Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Ama hala duzelmis degil :/

Çevrimdýþý Tyrael

• 4.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 6 Mesajý Toplam
    7 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Tyrael
  • Klaným : 1923TÜRK5
« Yanýtla #7 : 08 Mart 2014, Cumartesi - 21:05 »
herkes ayný durumda... alakasý ne bilmiyorum ama lig deðiþimi henüz yeni oldu... nedense lig deðiþim vakti yaklaþýnca ganimetler havada uçuþuyor...